A Gebo rúna segíthet a kívánságod teljesítésébenNégy gyors rúnamágia, amit telihold, vagy növekvő hold idején végezhetsz el.Ha van egy kívánságod, például az, hogy rád találjon a szerelem, megkapd álmaid munkáját, több pénzt keress, jobb egészségnek örvendj, akkor meg kell tenned minden hétköznapi dolgot annak érdekében, hogy teljesüljön a vágyad.

Ha viszont úgy érzed, hogy egy kis varázslattal is elősegítenéd a kívánságod teljesülését, akkor bátran próbáld ki az alábbi rúnamágiákat, amelyeket telihold, vagy növekvő hold idején végezhetsz el a jó szerencse és az ajándék rúnája, a Gebo segítségével!

Freyja méz és mák varázsa: Ha az összes kívánságteljesítő rúnamágia közül ezt választottad, akkor a legjobb, ha a szabadban végzed el. A szertartáshoz szükséged lesz 1 gyertyára, mákra, mézre és 1 cetlire.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor gondoskodj róla, hogy semmi se gyulladjon meg a közeledben! Ha biztos, hogy biztonságos keretek között tudod elvégezni a kívánságteljesítő rúnamágiát, akkor gyújtsd meg a gyertyát!

Ezután rajzold le a Gebo rúnát és írd le a kívánságodat a papírra. Ha ezzel kész vagy, akkor áss egy gödröt a földbe, majd szórj abba egy kis mákot, helyezd bele a cetlit és önts rá mézet úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Méz és mák, gazdagságnak a földnek, ajándék az istennőnek, fogadd a termékenység úrnője, Freyja a felajánlásomat, és kérlek teljesítsd kívánságomat.”

Most már csak be kell temetned a gödröt, és végeztél is.

Szerencsepénz varázs: Ha ezt a kívánságteljesítő rúnamágiát választod, akkor szükséged lesz 3 fehér gyertyára, 1 szerencsepénzre és egy filctollra. Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a három gyertyát, majd rajzold a Gebo rúnát a szerencsepénzre.

Ezután fújj rá háromszor a szerencsepénzre, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

„Víz szelleme, ébredj fel és fogadd el ajándékomat, megfizetem neked kívánságomat.”

A varázsszavak után fújj még háromszor a szerencsepénzre. A varázslat után azonnal, vagy legkésőbb másnap, dobd a szerencsepénzt egy kútba vagy folyóba úgy, hogy közben hangosan elmondod, hogy mi a kívánságod.

A tűz szelleme teljesítse: Amennyiben úgy döntöttél, hogy ezt a kívánságteljesítő rúnamágiát próbálod ki, akkor szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 cetlire és 3 db babérlevélre. A szertartást kezdd a gyertya meggyújtásával, majd rajzold a Gebo rúnát a papír egyik oldalára, míg a másikra a kívánságodat írd le.

Ezután a három babérlevélre is rajzold le a Gebo rúnát, majd csomagold a papírba a babérleveleket, aztán fogd a kezeid közé, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Tűz szelleme, ébredj fel, adj életet óhajomnak, teljesítsd a kívánságomat.”

A dolgod most már csak annyi, hogy égesd el az egészet a gyertya lángjával, majd szórd a szélbe a hamvakat.

Szelek szárnyán érkezzen a vágyam: Ha úgy döntöttél, hogy ezt a kívánságteljesítő rúnamágiát választod, akkor érdemes lesz a szabadban elvégezned. Ehhez szükséged lesz 1 gyertyára, 1 cetlire, 1 kis fahéjra, 1 kis szerecsendióra és 1 babérlevélre.

Ha felkészültél, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd írd le a cetlire a kívánságodat és rajzold rá a Gebo rúnát. Ezután a babérlevélre is rajzold rá a Gebo rúnát, majd tekerd a babérlevelet a cetlibe. A tálba keverd össze a szerencsediót és a fahéjat.

Ha ezzel kész vagy, akkor égesd el a gyertya lángjával a cetlibe hajtogatott babérlevelet, miközben így szólj:

„Babérlevél, hozz szerencsét!”

Ezután szórd a hamvakat a tálba, majd kezdd keverni a mutatóujjaddal az egészet úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Szél istene, Njörd, kapd fel vágyamat az égbe, hogy és hozd vissza kérlek beteljesülve. Szelek szárnyán érkezzen a vágyam, még a héten!”

Végül fújd a szélbe a keveréket. Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló