Mi rejlik a lelkedben?



Ha választasz egy szemet az alábbiak közül, akkor megkapod a neked szóló jellemzést.1. szem: Saját magadat sem tudod kiismerni, így önmagadnak is tudsz meglepetéseket okozni. Ha valaki arra vállalkozna, hogy megfejt téged, akkor neki igazán nagy szerencsére lesz szüksége, mert rengeteg ellentmondás kavarog benned, a hangulatod pedig akár percenként változhat. Időnként még téged is meglepnek a hangulatingadozásaid, mert hirtelen rájössz, hogy teljesen más emberré változol.

2. szem: Mélyen intuitív személyiséggel megáldott ember vagy, aki nagyszerűen megérti a környezetét és az egész világot. Jellemző rád, hogy kiválóan olvasol mások arckifejezéséből, hangszínéből, és azt is azonnal észreveszed, ha valaki nem mond igazat.

Azt mutatod a világnak, amit mutatni akarsz. Emellett nemcsak jól olvasol a többi emberben, hanem azt is tudod, hogy ők is olvasnak benned, de arra is könnyen rájössz, ha manipulálni akarnak. Ugyanakkor azt is felismered, hogy te kit befolyásolhatnál a céljaid érdekében, de ehhez az eszközhöz ritkán nyúlsz.

3. szem: Nyitott személyiséggel megáldott ember vagy, ezért mindenkit szívesen befogadsz az életedbe és a szívedbe. Rengeteg ember vesz körül, ami annak köszönhető, hogy könnyen megnyílsz a környezetednek. Ugyanakkor ezzel kapcsolatban érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy közülük kiknek a közeledése őszinte, ugyanis sajnos gyakran visszaélnek a jóindulatoddal, nyitottságoddal. Az életfelfogásod miatt inkább kockáztatsz, minthogy elzárd magad a külvilágtól.

4. szem: Megkínzott, megkeseredett személyiség vagy, ugyanis már sok kellemetlenségben volt részed az életed során, a viharos múltad pedig még mindig hatással van rád. Úgy érzed, hogy az élet egyfajta kozmikus vicc, a belső békédet pedig hiába keresed, azt nem tudod megtalálni. Nem szoktad elmondani másoknak sötét gondolataidat, ugyanis azokat inkább magadba temetve mész tovább.

5. szem: Filozofikus, mindent túlgondoló, túlreagáló személyiséggel megáldott ember vagy. Téged nem érdekelnek a felületes dolgok, ugyanis szeretsz a dolgok mélyére ásni, hogy megfejtsd azok mélyebb jelentését. Időnként annyira belemerülsz a saját gondolataidba, hogy hirtelen arra se tudnál választ adni, hogy fent vagy lent.

Számodra az élet egy kirakós játék, aminek nagyon szereted összerakni az apró darabkáit, és egészen addig foglalkozol vele, amíg helyére nem kerülnek a részletek, és nem látod meg a teljes képet, ami egy kerek egészet ad ki.

Mindebből következik, hogy utálod a félmegoldásokat. Számodra minden fekete és fehér, tehát nem hiszel a köztes megoldásban, vagy középútban.

6. szem: Lelkiismeretes személyiséggel megáldott ember vagy. Számodra mindig nagyon fontos az, hogy jó benyomást gyakorolj másokra, ezért pedig bármire képes vagy. Olyan erősen vágysz a megbecsülésre, hogy annak érdekében még fel is áldozod magad, ha kell, ugyanis senkinek sem akarsz nemet mondani. Erősen hiszel abban, hogy a tetteiddel meg tudod változtatni a világot, mások életét, és az nem fontos, hogy ennek mennyire magas az ára.

7. szem: Nagyon érzékeny lélekkel vagy megáldva. Te mindent észreveszel az életben, és soha semmit sem felejtesz el. Nagyszerű összhangban vagy a világgal, mélyen érzel. Néha a legbugyutább dolgok is óriási hatást gyakorolnak rád, ami könnyek vagy nevetés formájában mutatkozhat meg.

8. szem: Különc személyiség vagy, furcsa érdeklődési körrel, hiedelmekkel és szokásokkal. Esetedben elég valószínű, hogy már kisgyerekként is különböztél a többi gyerektől. Téged soha nem érdekeltek a szabályok és a hagyományok, mert szerinted ezek csak azért léteznek, hogy megszegjék őket.

9. szem: Tüzes, lobbanékony személyiség vagy, tele élettel, energiával és szenvedéllyel. Jellemzően nincs benned kifinomultság. Ha szeretetről van szó, akkor nem ismersz középutat, tehát vagy imádod, vagy utálod az adott embert, dolgot. Általában mindenről megvan a saját véleményed, éppen ezért dönteni is gyorsan szoktál.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló