Ilyen a karácsonyhoz való hozzáállásod 2022-ben!Ha kiválasztasz egyet az alábbi fenyők közül, akkor megkapod a neked szóló ellemzést.1. Fenyőfa: Ha úgy döntöttél, hogy a negyedik fenyőfát vinnéd haza, akkor ennek alapján azt gondolják rólad a szakértők, hogy különleges személyiséggel megáldott teremtés vagy. Ahogy az általad választott fenyőfa, úgy te sem vagy szokványos, mégis vonzod mások tekintetét. Habár nem rajongsz kifejezetten a karácsonyért, mégis megadod annak a módját. Ezzel csak az a gond, hogy a karácsonynak a lélekben kell kezdődnie, nem a külsőségekben.

2022 karácsonyán jelentős fordulópontra számíthatsz, ez pedig részben megváltoztathatja az eddigi nézőpontodat, és a te szívedbe is eddig elfojtott érzelmeket kelthet.

2. Fenyőfa: Amennyiben az utolsó fenyőfát vinnéd a legszívesebben haza, hogy feldíszítsd, akkor a szakértők szerint neked nincs olyan éved, ami ne lenne kemény, ez pedig kihat a karácsonyi ünnepekre, hiszen teljesen kimerülsz az ünnepi időszakra.

2022 karácsonyán olyan fordulatban lehet részed, ami segíteni fog abban, hogy teljesen feltöltődj, a következő években pedig az eddigitől teljesen eltérő karácsonyt hozhat az életedbe és az otthonodba.

3. Fenyőfa: Ha az összes fenyőfa közül a másodikat látnád a legszívesebben az otthonodban, akkor a szakértők szerint egész évben azt várod, hogy mikor lesz már karácsony, aminek napjai számodra kibontakozásról, adásról és szeretetről szólnak.

Olyannyira szeretsz adni, hogy ha rajtad múlna, akkor az egész világot vendégül látnád. Ugyanakkor az általad választott fenyőfa azt is elárulja, hogy nem szeretsz kimozdulni otthonról az ünnepi időszakban, ezért inkább áthívsz magadhoz mindenkit, akit szeretsz.

Ha rólad van szó, akkor mindegy, hogy mennyit dolgoztál karácsony előtt, mert nem leszel fáradt, hiszen szívből teszel mindent, ezért nem tudsz kimerülni. 2022 karácsonyán visszakapod ezeket a fáradozásokat, ugyanis a családod és a szeretteid a korábbinál teljesen más szemmel fognak rád nézni.

4. Fenyőfa: Ha az ötödik fenyőfa tetszett meg annyira, hogy szívesen hazavinnéd, akkor a szakértők szerint nincs szükséged karácsonyra ahhoz, hogy kimutasd a szeretetedet és az érzéseidet. Legfeljebb csak azért fektetsz energiát az ünnepre, hogy senki se tegye szóvá, pedig legszívesebben ugyanúgy töltenéd ezeket a napokat, ahogy az év összes többiét is: szeretetben, megértésben és békességben.

2022 karácsonyán mégis számíthatsz egy lelkileg jelentős fordulópontra, ami a következő évekre meg fogja változtatni ezt az álláspontodat.

5. Fenyőfa: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy első fenyőfát vinnéd haza a legszívesebben, akkor a szakértők szerint valami miatt magadba temeted a karácsony érzéseit, de ennek okát még önmagadnak sem vallod be. Az életedben előfordulhatott már olyan pillanat, amikor azt kívántad, hogy bárcsak kihagyhatnád az életedből ezt a néhány napot, hogy mindezt ne kelljen beismerned magadnak.

Habár a szeretteid ott vannak körülötted, neked valami mégis hiányzik, de te sem tudod megfogalmazni, hogy pontosan mi. 2022 karácsonyán felismered a magadba fojtott dolgokat és végre megérted, hogy mi az, amit eddig nem voltál hajlandó észrevenni, amivel nem akartál foglalkozni.

6. Fenyőfa: Ha a fenyőfák alaposan megnézése után a harmadikat vennéd meg, hogy otthon feldíszítsd, akkor a szakértők szerint imádod a lehető legtöbbet kihozni a karácsonyból. Rólad elmondható, hogy minden egyes évben sokat költesz az ünnep előtt, ami lelkileg megvisel, hiszen nem kevés idődbe telik visszakeresni az elköltött pénzt. Az otthonod melegsége és a fenyőfából áradó nyugalom viszont békével és nyugalommal tölti meg a szívedet.

2022 karácsonyán olyan nagy beszélgetésekre számíthatsz az otthonodban, amelyek esetében meglephet, hogy a szeretteidből előtörnek az érzések és a már elfeledett emlékek. Mindez átértékeli a kapcsolatotokat, aminek eredménye egy eddig nem tapasztalt, bensőséges viszony lesz.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló