Decemberi kívánságvarázslatok angyalokkal



Már a hónapban teljesülhet a kívánságod.Gyertyamágia: Szükséged lesz 1 olyan színű gyertyára, ami a legjobban illik a célodhoz. Kezdd a szertartást azzal, hogy belekarcolsz a gyertyába egy angyali szimbólumot. Ha egy konkrét angyaltól kérsz segítséget, akkor karcold a nevét is a gyertyába, amit akár szenteltvízzel is meghinthetsz, ha akarod.

Amikor úgy érzed, hogy lelkileg felkészültél a varázslatra, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Szeretett angyalom, hozzád fordulok (itt a saját nevén is szólíthatod). Gyors segítségre lenne szükségem, add meg kérlek, hogy vágyam még a hónapban teljesülhessen.”

A varázsszavak után fogalmazd meg hangosan és pontosan a kívánságodat, amit képzelj is el. Ezután már csak végig kell égetned a gyertyát.

Babérlevél kívánságvarázslat: Készíts elő 1 sárga gyertyát és 1 babérlevelet. Kezdd a szertartást azzal, hogy egy szóval felírod a kívánságodat a babérlevélre, majd gyújtsd meg a sárga gyertyát, aminek lángjával gyújtsd meg babérlevelet és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ne csak álom legyen, hanem valóság is, drága angyalok, még a hónapban teljesítsétek kérlek kívánságomat.”

Égesd el a gyertya lángjával a babérlevelet úgy, hogy közben végig gondolj a kívánságodra, amit mondj ki hangosan!

Levélvarázslat: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 papírra, tollra és fémtálkára. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, aztán fogd a papírt, és írd rá a lehető legpontosabban a kívánságodat. Ezután hajtsd össze a papírt, hogy könnyebben elégjen.

Most készülj fel lelkileg, és amikor ez megtörtént, akkor gyújtsd meg a papírt a gyertya lángjával úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Uriel, a Tűz Angyala, lehelj életet a kívánságomba, hogy még a hónapban teljesüljön a vágyam.”

Ha a papír elégett, akkor annak hamvait szórd a szélbe. Ha ezzel is megvagy, akkor végeztél is.

Kívánságteljesítés madarakkal: Szükséged lesz 1 sárga gyertyára és 1 nagy tál madáreleségre. Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a sárga gyertyát, majd fogd a kezedbe a nagy tál madáreleséget és mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyenek áldottak ezek a magvak, jelképei vágyamnak. Áldják meg őket az angyalok, hogy mire a madarak felcsipegetik, addigra megérkezik hozzám kívánságom is.”

Fogalmazd meg hangosan és pontosan a kívánságodat, méghozzá úgy, hogy közben képzeld el, hogy teljesül. Végül tedd ki a madáreleség a szabadba.

Kívánságüveg angyalmágia: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 papírra és tollra, mákra, rizsre és befőttes üvegre. Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd írd rá a papírra a kívánságodat, amit aztán tegyél a befőttes üvegbe. Ha ezzel kész vagy, akkor öntsd fel mákkal és rizzsel az üveget, amit aztán kedved szerint díszíthetsz angyali jelképekkel.

Ha ezzel végeztél, akkor zárd le a befőttes üveget, majd fogd a kezedbe és mondd el az alábbi varázsigét:

„Hívom angyalaimat, hívom azt, aki a legjobban segíthet, hogy siessen segítségemre és teljesítse a hónapban kérésemet.”

Fogalmazd meg a kívánságodat, aztán folytasd a varázsigét:

„Amikor a mák és a rizs találkozik és megzörrenek a szemek, annál közelebb jön hozzám kívánságom.”

A dolgod már csak annyi, hogy naponta rázd meg a befőttes üveget legalább egyszer, egészen addig, amíg valóra nem vált a kívánságod.

Földvarázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 papírra, tollra és magvakra. Menj ki a szabadba, ahol válassz egy tetszőleges helyet, majd gyújtsd meg a fehér gyertyát. Ezután írd rá a papírra a kívánságodat, majd áss egy kis gödröt, amibe tedd bele a papírt.

Ezt követően szórj egy nagy maréknyi általad választott magvat a gödörbe, méghozzá úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Föld Angyala, vedd magadhoz kívánságomat, vedd magadhoz az életet adó magvakat és adj életet még a hónapban az én vágyamnak is.”

A varázsszavak után mondd el hangosan a kívánságodat, majd végül temesd be a gödröt. Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló