Kívánságvarázslat, amit a születésnapodon végezhetsz el



Bátran végezd el ezt a mágiát, ha szeretnéd valóra váltani a vágyadat!Az év bármely napján elvégezheted a varázslatokat, de mindegyik esetében van egy nap, amelyen különösen erősen hat. Ilyen az alábbi kívánságteljesítő mágia is, amit a születésnapodon érdemes elvégezned, ha szeretnéd, hogy egy vágyad valóra váljon.

Ne feledd azonban, hogy az Univerzum nem egyik pillanatról a másikra teljesíti a kívánságokat, ezért bízz és higgy benne, hogy amikor eljön az ideje, akkor valóra fog válni a vágyad!

Ahhoz, hogy el tudd végezni a születésnapi kívánságvarázslatot, szükséged lesz 1 fehér gyertyára, de annyit is használhatsz, ahány éves vagy, 1 babérlevélre, 1 kis cetlire, fehér fonalra, néhány hajszáladra és 1 fémtálkára.

Miután előkészítetted a kellékeket gyújtsd meg a gyertyát vagy a gyertyákat! Ha szeretnél, akkor füstölőt is használhatsz. Ebben az esetben a legjobb, ha a kedvenc illatodat használod. Ezután fogd a cetlit, amire írd rá a nevedet, a születési dátumodat és azt, hogy mi a kívánságod.

Ha ezzel kész vagy, akkor kösd a cetlihez a babérlevelet és a hajszálaidat a fehér fonallal, majd a kis csomagot a kezedben fogva, mondd el az alábbi varázsigét:

„Felvirradt a nap, az én születésem napja. Hadd legyek áldott!

Részesüljek hát szeretetből és szerencséből,

Gazdagságból és bőségből,

Szerelemből és jó egészségből.

Semmiből se szenvedjek hiányt, legyen meg minden, amire vágyom,

Közöttük az a kívánság is, amit most az Univerzum elé tárok.

(Itt mondd el a saját szavaiddal, hogy mire vágysz.)

Égjenek értem a gyertya lángjai/Égjen értem a gyertya lángja,

Aranyozza/aranyozzák be következő egy évemet,

És mosolyogjanak/mosolyogjon rám az istenek/isten.”

A varázsszavak után gyújtsd meg a gyertya lángjával a kis csomagot és égesd el. Mindeközben, már a varázsige elmondása közben is, fókuszálj a vágyadra és arra, hogy valóra válik! Ha elégett a kis csomag, akkor a hamvait szórd a szélbe.

A varázslatot érdemes azzal befejezni, hogy megeszel egy szelet tortát, megiszol egy pohár italt és megünnepled magad. Küldj szeretet saját magadnak és higgy abban, hogy a kívánságod teljesülni fog!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló