Három varázslat, amellyel az angyalok áldását kérheted



Ha az angyalok áldását kérnéd az életed valamely területén, akkor végezd el az alábbi varázslatok bármelyikét telihold, vagy növőhold idején, hétfőn!A 7 főangyal áldása: Ha úgy döntöttél, hogy ezzel a varázslattal kéred az angyalok segítségét, akkor készíts elő 7 fehér gyertyát, 1 téged ábrázoló fényképet és szentelt vizet! Ezután karcold bele a gyertyába egyesével a hét főangyal (Mihály, Gábriel, Rafael, Uriél, Sariél, Raguél, Ramiél) nevét!

Ha ezzel is kész vagy, akkor tedd le körbe a gyertyákat, majd tedd a kör közepére a fotódat. A gyertyák meggyújtása előtt gyengéden hétszer hints szentelt vizet a gyertyákra és a körre, miközben így szólsz:

„Legyen áldás ezen a körön, Isten legyen velünk.”

Ezután gyújtsd meg a Mihály nevű gyertyát úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Mihály arkangyal, áldj meg engem!”

Most menj végig az összes gyertyán Mihály, Gábriel, Rafael, Uriél, Sariél, Raguél, Ramiél sorrendben. Amikor meggyújtottad mindet, akkor így szólj:

„Aki a szent körön belül van, azaz angyalok áldását élvezi. Áldott vagyok.”

 

Ha ezzel is kész vagy, akkor a következő hét napban égesd végig a gyertyákat!Négyszeres áldás: Ha ezzel a varázslattal szeretnéd kérni az angyalok áldását, akkor szükséged lesz 1 sárga gyertyára, 1 kék gyertyára, 1 piros gyertyára, 1 zöld gyertyára, 1 téged ábrázoló fényképre, sóra, vízre és szantál füstölőre.

Miután előkészítetted a kellékeket, helyezd el a gyertyákat a fenti képen látható módon. Tedd a füstölőt a sárga, a kis tál vizet a kék, a sót a zöld gyertyához, majd mindennek a közepére rakd a fotódat. Gyújtsd meg a gyertyákat.

Ha mindezzel kész vagy és úgy érzed, hogy felkészültél, akkor a célodra koncentrálva, vedd a kezedbe a fotódat és mondd el az alábbi varázsigét:

„Megidézem a 4 elem, a 4 égtáj, a 4 angyal erejét, hogy áldásban részesítsenek engem.”

Ezután húzd át párszor a füstölő füstjén a fényképet, miközben így szólj:

„Kelet Angyala, Levegő ura, Raphael áldj meg engem!”

Most a piros gyertya lángja fölött húzd át néhányszor a fényképet az alábbi varázsszavak kíséretében:

„Dél Angyala, Tűz ura, Michael áldj meg engem!”

Ha ezzel is kész vagy, akkor tedd vissza a képet középre, hints rá egy kis vizet úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Nyugat Angyala, Víz ura, Gabriel, áldj meg engem!”

A varázsszavak után hints egy kis sót a fotóra, miközben így szólj:

„Észak Angyala, Föld ura, Uriel, áldj meg engem!”


Végül így fejezd be a varázsigét:

„Mostantól élvezem a 4 elem, a 4 égtáj, a 4 angyal áldását. Ámen.”

Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is. A dolgod most már csak annyi, hogy hagyd a kellékeket ott, ahol vannak éjszakára.

Az angyalok és Jézus szeretete varázs: Ahhoz, hogy ezt a varázslatot elvégezd, szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 téged ábrázoló fényképre, szentelt vízre, 1 kis borra és 1 kis pogácsára vagy szent ostyára.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor helyezd a téged ábrázoló fotót középre, majd tedd fölé a gyertyát, amit gyújts meg. Ezután hints szentelt vizet a fényképre úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Isten és az angyalok serege űzzön el minden bút, bánatot és bajt az életemből.”

A varázsszavak után morzsolj szét egy kis pogácsát, ami közben így szólj:

„Szeretetből, bőségből és áldásból nem szenvedem hiányt, mert mellettem van az Úr és angyalok.”

Ha ezzel is kész vagy, akkor önts egy kis vörös bort a fotóra, miközben mondd el az alábbi varázsszöveget:

„Jézus áldása és szeretete kísérjen utamon.”

Ezután csak hagyd ott a kellékeket éjszakára, ahol vannak, majd másnap öntsd ki vagy ásd el a szabadban, ami megmaradt. A fényképedet tartsd meg egy hónapig!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló