Egy virág alapján ismerheted meg jobban a lelked



Válassz egy virágot az alábbiak közül a neked szóló elemzésért.1. Pipacs: Ha a pipacs nyerte el a tetszésedet, akkor kirobbanó a személyiséggel megáldott ember vagy. Te folyton vibrálsz, mindenért lelkesedsz és gyakran állsz a társaság középpontjában. Téged egyedinek is lehet nevezni, mert nem szokásod követni a hagyományokat, és sokan zabolátlan, kalandkeresőnek ismernek.

2. Írisz: Elég valószínű, hogy gyorsan elunod magad és nem tartod be mindig az ígéreteidet. A fejlett intuíciódat szívesen kamatoztatod a spirituális tanulmányokban. Te mindig próbálod kihozni magadból a legjobbat!

3. Tulipán: Ha a tulipán tetszett meg a legjobban, akkor tiszta és kalandvágyó lélekkel megáldott személy vagy. Ugyan keresed a változást, mégis fontosnak érzed a gyökereidet is, amelyek a családodhoz, a barátaidhoz kötnek.

Emellett kedves, érzékeny, elmélkedő, adakozó teremtés vagy. Rendszeresen túlvállalod magad. Ilyenkor állj meg, és alaposan gondold végig, hogy mi az, amit valójában teszel, és megéri-e ennyi áldozatot hozni érte!

4. Rózsa: A rózsa alapján jellemző rád, hogy képes vagy a legjobbat kihozni az emberekből. Ugyanakkor bizonyára te is tudod, hogy nincs rózsa tövis nélkül! Rád nézve ez azt jelenti, hogy az élet minden területén keresed a tökéletességet, és ugyanezt várod el a körülötted élőktől is.

A jövőben próbáld meg elfogadni, hogy senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hiányosságai, hibái. Ha ebbe sikerül belenyugodnod, akkor hamarosan kibontakozik a személyiséged egy sokkal elfogadóbb oldala.

5. Liliom: Jellemző rád, hogy rácsodálkozol a világra, és olyan bölcs vagy, aki képes lenne a hátán cipelni a világ összes terhét. Te nagy hatást gyakorolsz az emberekre, ugyanis érzik a belőled áradó erőt, ami miatt hallgatnak rád.

Ha a liliom tetszett meg a legjobban, akkor jól tennéd, ha időnként kizárnád a külvilágot, és csak önmagadra figyelnél. Előfordul, hogy túl sokat foglalkozol mások problémáival, ezért megérdemled, hogy néha pihenj. A kapcsolataidat komolyan veszed. Ha a szerelmi életed nehezebb időkön megy keresztül, akkor a játékos oldaladdal átvészeled azt az időszakot is.

6. Orchidea: Az orchidea alapján alig jársz társaságba, ami azért rossz, mert alapvetően kedveled az embereket. Fontos lenne, hogy barátkozz és szocializálódj. Emellett rólad az is elmondható, hogy gyorsan megoldod a nehézségeket.

Te bátran kimondod belső gondolataidat, és nem jellemző rád a felületesség. A külső megjelenést nagyon fontosnak tartod, ezért odafigyelsz, hogy igazán elegánsan mutatkozz.

7. Ibolya: Ha te ezt a virágot választottad az összes közül, akkor visszafogott személyiség vagy. Szereted az egyszerűséget, gyakran befelé fordulsz, meditatív és nagyon intelligens vagy. A zárkózottságod miatt rendszeresen félreismernek, ugyanis senkinek sem mutatod meg az igazi énedet.

8. Margaréta: A neked legjobban tetsző virág alapján jellemző rád, hogy kiváló vitapartner hírében állsz, de hallgatóságnak is kiválóan megfelelsz. Emellett udvarias, tapintatos, olykor gyanakvó is vagy. Ahogy a margaréta éjjel összecsukja, majd reggel kinyitja a szirmait, úgy te is inkább nappali emberi vagy.

Képes vagy az apró dolgoknak is örülni, legbelül pedig igazán érzékeny a lelked. Egyfajta szelíd állhatatosság, őszinteség, nemes lélek rejlik benned. Egyértelmű, hogy bárki rád bízhatja magát.

9. Nárcisz: Ha úgy döntöttél, hogy ezt a virágot választod, akkor ez azt áruja el rólad, hogy tisztában vagy azzal, hogy a gazdagság és a szerencse a kemény munka és a jó karma jutalma. Ebből következik, hogy gondoskodó, szerető személyiség vagy, aki komoly ambíciókkal rendelkezik, mindenhez ért és jól szervezett.

10. Napraforgó: A napraforgó szerint jellemző rád, hogy vigasztalod, segíted azokat, akik akadályba ütköztek. Az általad választott virág szerint az örök optimizmusodnak hála pezsgő, energikus, pajkos, játékos ember vagy, aki nemcsak másokat, hanem saját magát is el tudja szórakoztatni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló