Ezt árulja el rólad a roma szimbólumod!A születési dátumod alapján megkapod a neked szóló elemzést.Csésze (január 21. – február 19.): Jellemző rád, hogy tiszteled az embereket, és azok társaságát keresed, akiknek a gondolkodása a tiédhez hasonló. Emellett kreatív és okos vagy, a családod pedig nagyon büszke rád ezen tulajdonságaid miatt.

Kápolna (február 20. – március 20.): Azt árulja el rólad a Kápolna, hogy vallásos, istenfélő ember vagy, és az egész életedben jelen van a spiritualitás. Nagyon érzékeny, nyitott, jó ízlésű, nyugodt és álmodozó személyiséggel rendelkezel.

Tőr (március 21. – április 20.): A Tőr alapján az is elmondható rólad, hogy semmitől sem riadsz vissza, kitartóan harcolsz azokért a dolgokért, amik fontosak a számodra, mindig kiállsz magadért, de másoknak is szívesen segítesz. Mindemellett kiváló vezetőképességekkel áldott meg az élet.

Korona (április 21. – május 20.): Nem félsz a harctól, és szükséged van az anyagi biztonságra, amiért hajlandó vagy sokat dolgozni. A Korona alapján az is jellemző rád, hogy hajlamos vagy megdöbbentően sokat dolgozni azért, hogy megteremtsd a jólétet és luxust önmagad és a környezeted számára.

Gyertyatartó (május 21. – június 20.): Ha a születési dátumod alapján a vallásosságot, hitet és megértést jelképező Gyertyatartó a roma szimbólumod, akkor ez alapján jellemző rád, hogy hiszel az igaz életben, amiért hajlandó vagy harcolni.

Kommunikatív, intelligens és megértő személyiséggel megáldott ember vagy. A családod amellett, hogy megbecsül, még a véleményedet is rendszeresen kikéri.

Kerék (június 21. – július 21.): Ha a születési dátumod alapján a családcentrikusságot, anyaságot, az evolúciót, a kommunikációt és a kapcsolatot jelképező Kerék a roma szimbólumod, akkor ez azt árulja el rólad, hogy igazán fejlett, összetett személyiség lehetsz. Habár a hangulatod ingadozó, mégis a kapcsolataidból erőt merítesz, ami gyorsan helyreállítja a lelki békédet.

Csillag (július 22. – augusztus 22.): A roma szimbólum Csillagnak hat ága van, ami a kiegyensúlyozottságot és a boldogságot jelképezi. Ha a születési dátumod alapján a Csillag a roma szimbólumod, akkor ez alapján jellemző rád, hogy a családod mellett állsz egész életedben, és tiszteletben tartasz másokat.

A Csillag azt is elárulja rólad, hogy optimista vagy, mindig készen állsz a sikerre, és a művészetek terén is remekelsz.

Harang (augusztus 23. – szeptember 23.): Ha a születési dátumod alapján a tökéletességet, törekvést és a pontosságot jelképező Harang a roma szimbólumod, akkor ez alapján jellemző rád, hogy mindig az igazadért harcolsz, azt szereted, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan elképzelted, valamint rendkívül kritikusan tudsz viselkedni az élet különböző területein.

Érme (szeptember 23. – október 22.): Ha a születési dátumod alapján a kiegyensúlyozottságot és az igazságot jelképező Érme, ami az egyik legerősebb tárgy, hiszen rengetegféleképpen befolyásolja a világot, a roma szimbólumod, akkor ez azt árulja el rólad, hogy kitartóan harcolsz az igazadért, önmagadért és azokért, akik fontosak a számodra.

A kreatív természeted és művészhajlamod miatt szeretsz álmodozni, ami számodra egyet jelent az önkifejezéssel.

Kés (október 23. – november 21.): Ha a születési dátumod alapján az életet és halált jelképező Kés a roma szimbólumod, akkor ez alapján jellemző rád, hogy erős, analitikus és megértő személyiség vagy, aki a szerelemben engedi, hogy az érzelmek eluralkodjanak felette. Emellett a Kés alapján az is elmondható rólad, hogy a családod tisztel.

Fejsze (november 22. – december 21.): Jellemző rád, hogy erős és megbecsült személyiséggel vagy megáldva. Rólad az is elmondható, hogy szeretsz új dolgokat megismerni és hajlandó vagy küzdeni a vágyaidért.

Patkó (december 22. – január 20.): Ha a születési dátumod alapján a Patkó a roma szimbólumod, akkor dolgos személyiséggel megáldott ember vagy, valamint rád mindig számíthatnak a szeretteid, akiknek igyekszel segíteni és meghallgatod őket.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló