Álmaid otthona a csillagjegyed szerint



Lakókocsi, pompás villa vagy egy erdei házikó illik-e a személyiségedhez?Az álomotthon mindenkinek mást jelent, hiszen ez is attól függ, hogy milyen jellemvonásokkal rendelkezik az adott személy. Míg valaki egy nagyvárosi penthouse-ra vágyik, addig a másik kiköltözne egy hétvégi házba, ahol nem zavarják meg a szomszédok.

Habár az emberek még a csillagjegyükön belül is eltérőek lehetnek, most mégis kiderítheted, hogy a horoszkópod szerint milyen álomotthon illik hozzád.

Kos – modern városi penthouse: Szeretnél olyan helyen élni, ahol folyamatosan történik valami „akció” és rálátásod van az egész városra. Ha kinézel a penthouse ablakából, akkor úgy érezheted, hogy te vagy a metropolisz irányítója.

Bika – a természet lágy, de modern ölén: Egy nagy vidéki ház illik hozzád, ahol harmóniában élhetsz a természettel. Szereted a modern dolgokat, ám a berendezésnél az a legfontosabb, hogy praktikus legyen.

Ikrek – barátságos hétvégi ház: A laza személyiséged miatt számodra az erdő közepén álló hétvégi ház jelenthetné az álomotthon, ahol nyugodtan vendégül láthatod a barátaidat, mert senki sem fog megszólni, ha hangos a zene.

Rák – kényelmes kertvárosi kétszintes: Egy kényelmes külvárosi családi ház jelenti számodra az álomotthont, ha el tudod képzelni magad tipikus kertvárosi lakóként.

Oroszlán – feltűnő villa: Imádod, ha rád irányul mindenki figyelme, igényled a pompát, luxust, mindezért egy feltűnő, hatalmas villa jelenthetné az álmaid otthonát.

Szűz – rendezett kis házikó: Egy kisebb, rendezett helyre vágysz, ezért egy pici, otthonos házikó lehetne az álomotthonod, amiben könnyen rendet tudsz tartani. Szereted a minimalista stílust, amit egy aprócska kuckóban könnyen megteremthetsz.


Mérleg – dizájnos darab medencével: Soha nem tudnád medence nélkül elképzelni az álmaid otthonát, mert imádsz kerti bulikat szervezni, amiben fontos szerepet kapna a medencézés. Szereted a dizájnos dolgokat, ezért az álomotthonod kívül és belül is trendi lenne, minőségi bútorokkal és más berendezési tárgyakkal.

Skorpió – soros megoldás: Egy sorház esetében megőrizhetnéd a privát szférádat. Titokzatos Skorpióként szereted, ha a házad kinézete rejtély marad az emberek előtt. A stílusodnak a lakásodon belül is hódolhatsz.

Nyilas – mozgalmas otthon: Folyamatosan úton vagy, mert imádod, ha új helyeket ismerhetsz meg, ezért az álomotthonod egy minőségi, dizájnos lakókocsi, amivel bejárhatnád a világot.

Bak – a minimalista: A te életedben a nyugalom a legfontosabb, ezért az álomotthonod egy minimalista stílusú, letisztult, világos ház, ami bárhol és bármilyen formában létezhet. Bakként nem tartod lényegesnek a külsőt, mert inkább az enteriőrre fekteted a nagyobb hangsúlyt.

Vízöntő – a környezetbarát: Rád jellemző, hogy lépést tartasz az aktuális trendekkel, nagyon szereted a futurisztikus dolgokat, ezért számodra egy környezetbarát ház jelentheti az álomotthont. Ha a lakásodnak nincs kötődése a megújuló energiához, akkor nem érzed jól magad.

Halak – idilli kunyhó: Számodra az álomotthon egy olyan házikó lehet, ami komfortos és csendes környezetben található. A csillagjegyed miatt nem való neked a nyüzsgés. Jobban szereted, ha egyedül lehetsz a könyveid és a kedvenc teáid társaságában.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló