Erre lehet szükséged az életben



Válassz egyet a lenti képen szereplő hat spirálforma közül, majd olvasd el, hogy a svéd pszichoanalitikus csoport szerint mire van a legnagyobb szükséged az élet körforgásában!1. Mindegy mit hoz a sors, te megtalálod a jót, emiatt a legkilátástalanabb helyzetből is könnyebben kimászol, mint mások. Szereted megélni a pillanatot, kedvedre vannak a spontán dolgok és a könnyedség.

Az élet körforgásában arra van szükséged, hogy bizonyos helyzetekben legyél egy kicsit komolyabb, a lényeges kérdésekben ne dönts hirtelen felindulásból, hanem szokj rá, hogy hosszabb távra előrébb gondolkodsz, miközben a következményeket is figyelembe veszed!

2. Egy kis önbizalom növelésre lehet szükséged ahhoz, hogy képes legyél megvalósítani azt, amit megálmodsz magadnak, és többé ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek róla. Ennél is fontosabb, hogy önmagadat se beszéld le a terveidről azzal, hogy úgy sem sikerülne, hiszen abban az esetben, ha megvan a tehetséged, szorgalmad és kitartásod, akkor igenis sikerülhet valóra váltani az álmodat!

El kell hinned, hogy nincs megvalósíthatatlan álom, mert minden valósággá tehető, amit kitaláltál! Ne félj a csalódástól, ne add fel az első akadálynál! Bátorság!

3. Arra törekszel, hogy mindenben meglásd a szépet és a jót. Átlagon felüli képzelőerővel rendelkezel, ami miatt néha csaponghatnak a gondolataid az elképzelés és megvalósítás között. Próbálod kerülni, megelőzni a konfliktusokat. Ha ez nem megy és kirobban a vita, veszekedés, akkor próbálsz békét teremteni, elsimítani a nézeteltéréseket, és közvetítőként is felléphetsz a felek között.

Nehezen állsz meg a saját lábadon, folyton szükséged van valakire, aki támogat, akinek kikérheted a véleményét, ha döntened kell. Arra is vágysz, hogy valaki terelgessen a sors útján.

4. Megfontolt személy lehetsz, aki az élet legtöbb területén körültekintő és tudatos. A sorsodat egyedül irányítod, az előtted álló feladatokra és önmagadra pedig reálisan tekintesz. Odafigyelsz az egészségedre, a táplálkozásodra, a vitaminbeviteledre és a testmozgásra, de csak akkor, ha az időbeosztásod ebben nem akadályoz meg. Az élet körforgásában fontosak a terveid. Ha te valamit célként kitűzöl magad elé, akkor azt maximálisan el akarod érni.

5. Lételemed a nyüzsgés és a társasági élet. Nagyon szereted, ha a középpontban lehetsz és úszhatsz a népszerűségben. Könnyen elnyered mások szimpátiáját, a külsőd mindig tökéletes, a viselkedéseddel pedig odafigyelsz, hogy betartsd az írott és íratlan szabályokat. Imádod, ha dicsérnek, elismernek, de a negatív kritikát nehezen nyeled le.

6. Rendkívül temperamentumos személy vagy, ezért az élet körforgásában arra van a leginkább szükséged, hogy valami lehűtsön, segítsen kicsit lehiggadni. Tudatosan kellene figyelned arra, hogy amikor valami nem az elképzeléseid szerint alakul, akkor ne kapd fel azonnal a vizet. A komoly problémák esetében viselkedj higgadtan, ugyanis akkor sokkal többet érhetsz el!

Szokj le a hirtelen döntésekről, kiabálásról és az önfejű cselekvésről! Gondolkodj tiszta fejjel, mert azzal megtalálod a leglogikusabb, legszerencsésebb megoldást.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló