Szerelmi varázsitalok párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek



Pénteken, növőhold idején elkészíthető, ártalmatlan bájitalok.Éva varázsitala: Szükséged lesz 3 bögrényi vízre, 2 teáskanál rózsasziromra, 2 teáskanál borsmentára, 1 teáskanál máriatövisre, 1 teáskanál korianderre, 2 teáskanál fahéjra, 2 teáskanál szerecsendióra, 1 egész vanília rúdra, 1 teáskanál gyömbérre és mézre.

Forrald fel a három bögrényi vizet, majd keverd hozzá az alapanyagokat, és forrald 8 percen keresztül. Miután letelt az idő, öntsd ki pohárba a keveréket, majd szolgáld fel a párodnak, akivel igyátok meg! Miközben isztok, te koncentrálj arra, hogy a kapcsolatotok fordulóponthoz érkezik, ahogy megújul és szenvedélyesebbé válik.

Lilith varázsitala: Szükséged lesz 1 mokkáskanál rozmaringra, 1 mokkáskanál kakukkfűre, 1 mokkáskanál ginzengre, 1 mokkáskanál fahéjra vagy szerecsendióra, 1 mokkáskanál hibiszkuszra, 1 gránátalma levére, 2 teáskanál fekete tea levélre, 3 rózsasziromra, 3 darab citromhéjra és mézre.

Vegyél elő egy lábast, majd abban forralj vizet, amihez aztán add hozzá a hozzávalókat, a mézkivételével! Ezt követően kevergesd a főzetet, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Lilith bánja, hogy nem működött a házassága, de én nem szeretném megízlelni sorsát. Járja át italomat a szerelem lángja, hogy kiegyensúlyozott, szenvedéllyel, meghittséggel teli legyen a viszonyom a szerelmemmel.”

A varázsszavak után hagyd állni 5 percig a keveréket, majd szűrd le és ízesítsd meg mézzel. Ha ezzel is végeztél, akkor már használhatod is az szerelmi varázsitalt.

Ízisz varázsitala: Szükséged lesz 3-6 dl sörre (ennek a mennyiség attól függő, hogy te is iszol-e belőle), 1 marék rózsasziromra, 1 vaníllia rúdra, 1 teáskanál szerencsendióra, 1 mokkáskanál hibiszkuszra, 1 mokkáskanál macskamentára, 1 egész narancs levére, 1 egész almára és mézre.

Ha megvannak a kellékek, akkor az ital elkészítését kezdd azzal, hogy beleöntöd egy lábasba a sört és a többi alapanyagot, majd forrald fel az egészet. A mézből annyit adj hozzá, amennyit szeretnél. Miközben forralod, tedd a kezeidet a főzet fölé, majd csukd be a szemed, és képzeld el azt a szerelmet, amelyre vágysz.

Amikor elég jól elképzelted, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Ízisz segedelmével megérintem szívedet, Ízisz segedelmével megérintem lelkedet, Ízisz segedelmével teljesedjen ki a szerelmünk, ha ő is így látja jónak.”

Már csak annyit kell tenned, hogy forrón, vagy hidegen elfogyasztjátok az italt a pároddal, kiszemelteddel.

Vénusz varázsitala: Ahhoz, hogy ezt a szerelmi varázsitalt el tudd végezni pénteken, növőhold idején, szükséged lesz 3-6 dl borra (a mennyiség attól függ, hogy te is iszol-e belőle), 1 marék rózsasziromra, 1 mokkáskanál bazsalikomra, 1 mokkáskanál kardamomra, 1 teáskanál fahéjra, 1 citrom levére, 1 narancs levére és mézre.

Miután előkészítetted a hozzávalókat, vegyél elő egy kis lábast, amiben forrald fel a bort, majd szórd bele az alapanyagokat. A mézből ízlés szerint keverj hozzá a főzethez. Amikor úgy érzed, hogy a keverék elkészült, akkor lehelj rá háromszor, majd mondd el az alábbi varázsigét:


„A bor tegye mámorossá rólam szóló gondolatodat, a méz édesítse meg csókomat, epedj el értem, lángoljon fel szíved, mert Vénusz lehelete van ezen a keveréken.”

A varázsszavak után ismét lehelj rá háromszor a keverékre, majd forrón, vagy hidegen igyátok meg a pároddal, vagy a kiszemelteddel az italt!

Végzet Asszonya varázsital: Szükséged lesz 2 bögrényi borra, 3 teáskanál gyömbérre, 1 egész vanília rúdra, 2 teáskanál fahéjra, 2 teáskanál édesgyökérre, fél citrom levére, 1 egész narancs levére és 1 dl eperlére.

Fogd a két bögrényi bort, amibe keverd bele a hozzávalókat, majd tedd az italt a hűtőben három napra, hogy alaposan összeérhessenek az alapanyagok. Minden nap vedd elő és fogd a kezedbe, és töltsd fel olyan érzésekkel, vágyakkal, gondolatokkal, amelyeket szeretnél, hogy részei legyenek a párkapcsolatodnak. Miután végeztél a harmadik napi töltéssel, igyátok meg az italt a pároddal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló