Ki milyen ajándéknak örül a csillagjegye alapján?A horoszkóp segít, ha nincs ötleted, hogy mivel lepd meg a szeretteidet.Kos: Ha Kosnak keresel ajándékot, akkor minden remek választás lesz, ami új, tehát lehet az például a legújabb divatnak megfelelő ruha, kiegészítő, a legújabb elektronikai eszköz vagy mobiltelefon.

Bika: Imádja a finom ételeket és italokat, szeret zenét hallgatni és énekelni. A Bika általában gyűjt valamit, a kollekciója pedig soha nem lehet teljes, mert mindig vágyik egy új darabra. A figyelmességedet nagyra fogja becsülni.

Ikrek: Könnyen lehet, hogy a vidám, kedves, szeretetre méltó, kommunikatív és társaságkedvelő Ikreknek a legkönnyebb ajándékot venni, mert ő szinte mindennek őszintén örül. Nála nyert ügyed van bármilyen kommunikációs eszközzel, gondolkodtató, összerakós játékkal, eBookkal, utazással, fotós kiegészítőkkel, dekokozmetikumokkal és parfümökkel.

Rák: Esetében a családi fotóalbum, egy fotókönyv, családi nyaralásra emlékeztető ajándéktárgyak lehetnek a legjobb ajándékok.

Oroszlán: Általában van valamilyen hobbija, így az azzal kapcsolatos ajándék is biztos, hogy hatalmas örömöt fog okozni neki. Természetesen esetében a legszebb és legcsillogóbb ajándékcsomagolók is számítanak.

Szűz: Biztos, hogy örülni fog minden olyan ajándéknak, amit a mindennapokban használhat. Emellett szeret főzni, szinte mániákusként gyűjti az egészséges ételek receptjeit, ezért egy szakácskönyvvel is nyert ügyed lehet nála. Emellett a praktikus, sok zsebes, de mutatós táska vagy pénztárca is remek ajándékok lehetnek a Szűz esetében, ahogy a misztikus témájú könyvek és filmek is.

Mérleg: Imádja dekorálni, szépíthetni a lakását, így biztos, hogy örömet szerzel neki az olyan ízléses ajándékkal, amivel még szebbé és harmonikusabbá teheti az otthona légkörét. Mivel estében az egyensúly fontos, ezért ha dísztárgyat vennél neki, akkor abból lehetőleg kettőt vagy párosat válassz!

Skorpió: Emellett erősen vonzódik a spirituális világhoz, a különféle jósláshoz, legyen az kártya, inga, kristálygömb, varázspálca, vagy bármilyen más misztikus eszköz, úgyhogy ilyen ajándékokban is nyugodtan gondolkodhatsz, ha Skorpiónak keresel meglepetést.

Nyilas: Ha Nyilasnak szeretnél örömöt okozni, akkor esetében remek ajándék a térképek, a földgömbök, a városokat ábrázoló hógömbök, de a kedvenc magazinja és a kedvenc filmjei is boldoggá tennék, ahogy minden szokásostól eltérő ajándék.

Bak: A kimondottan gyakorlatias Bak az egyszerűség, a kényelem és a praktikusság híve, ezért estében csodás ajándék lehet a meleg és puha törülköző, takaró, papucs, amit még mesésebbé tehetsz azzal, ha belehímezteted a monogramját.

Emellett a Bak imádja a gyapjú- és kasmírpulóvereket, kabátokat, kesztyűt, sapkát és sálat. Estében tehát minél finomabb és természetesebb anyagból készül a karácsonyi ajándéka, annál jobban örül neki. Ha még egy házi forró csokoládét is készítesz neki, akkor biztos, hogy teljesen lenyűgözöd.

Vízöntő: Az igazi egyéniség, különc, szabad lélek, újító, forradalmár, intelligens, vidám és nagyon szerethető Vízöntőt biztos, hogy örülni fog egy ritka könyvnek. Mivel érdeklődik az ezotéria iránt, ezért egy ritkaságnak számító tarot pakli, személyre szóló asztrológiai elemzés, horoszkóp is boldoggá teheti.

Emellett nagyon szereti az aromaterápiát és a finom illatokat. Ugyanakkor egy csillagászati távcsővel, amivel az ablakából figyelheti az égboltot és a bolygókat biztos, hogy tökéletes ajándék a Vízöntőnek.

Halak: Az álmodozó, romantikus, érzelgős, művészetekhez és a spiritualitáshoz vonzódó Halak biztos, hogy nagyon örülne egy fotóalbumnak. Mivel imád fotózni, ezért fényképezőgéppel, vagy a már meglévőhöz való tartozékokkal, szűrökkel, objektívekkel is meglepheted.

Ugyanakkor nagyon szereti a finom illatokat, ezért a Halaknak érdemes parfümöt ajándékozni, de az illatgyertyák, fürdősók és az olajok is elnyerik a tetszését. Emellett a Halak imádja a meleget, úgyhogy a puha, meleg takarónak is biztos, hogy örülni fog.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló