A december angyalának tanácsai, hogy csodás legyen a hónapod



Fogadd meg Anael intelmeit, ha szeretnéd kihozni a legtöbbet jót az év utolsó havából!Ne a látszattal foglalkozz: Anael véleménye az, hogy a mai világra jellemző, hogy az emberek túl sokat adnak a látszatra. Mivel ez csak egy illúzió, ezért azt tanácsolja a december angyala, hogy amennyiben szeretnéd jól érezni magad a hónapban, akkor ne pazarolj energiát a hamis képek építésébe, tehát ne is szórd el a pénzed a karácsonyi ünnepekre, ne az legyen a célod, hogy te add a legnagyobb, legdrágább ajándékot, vagy a te házad legyen a legjobban felcicomázva.

Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak ugyanerről, vagy milyen látszatot keltenek! Te légy őszinte decemberben és karácsonykor!

Ne merítsd ki magad: A december angyala arra kér, hogy ne hagyd, hogy téged is berántson az év végi hajtás, ugyanis attól csak frusztrált és kimerült leszel, amivel senkinek sem teszel jót. Találj ki egy új rutint decemberben, és törekedj arra, hogy úgy készülj fel a karácsonyra, hogy közben nem meríted ki magad!

Idén már ne vágj bele nagyon új dolgokba: Ne az év végén akard valóra váltani a legnagyobb álmodat, vagy belekezdeni egy új munkába, ami sok figyelmet és energiát követelne meg tőled, ugyanis semmit sem fogsz veszíteni azzal, ha ezekkel megvárod a következő évet.

A december angyala szeretné, ha tudnád, hogy anélkül is lesz bőven tennivalód az év utolsó havában, hogy belevágnál valami nagyon új dologba. Most inkább arra koncentrálj, hogy próbálj a lehető legtöbbet pihenni, töltődni, mert ráérsz majd 2023-ban kihozni magadból és a lehetőségeidből a maximumot. Decemberben te és a családod legyen a legfontosabb!

Bátran kérj segítséget, ha szükséged van rá: A december sokak számára megterhelő hónap, ezért Anael azt tanácsolja, hogy amennyiben rossz emlékeid vannak a karácsonnyal kapcsolatban, gyászolsz, esetleg trauma ért, vagy csak egyedül vagy, akkor ne szégyellj segítséget kérni, és ne feltételezd, hogy mások terhére vagy!

Bátran kérd a barátaid, a rokonaid, vagy szakértő, esetleg sorstársaid segítségét az év utolsó hónapjában! Fontos, hogy ne szenvedj némán, és hidd el, hogy nincs mit szégyellned, hiszen sokan eveznek veled egy csónakban!

Legyen időd saját magadra: Ha szeretnéd a lehető legjobban tölteni a decembert, akkor Anael azt tanácsolja, hogy rendszeresen legyen időd saját magadra. Ezt az én-időt töltsd meditálással, relaxálással és csendes szemlélődéssel. Ez azért fontos, mert egyfelől ezáltal feltöltődik a lelked, másfelől így lesz alkalmad átgondolni az évet és hálát adni mindenért, amit az esztendőben kaptál.

Megéri végiggondolnod a 2022-es évedet, a vágyaidat, ami mellett vizsgáld meg a lelki állapotodat is. Tégy tanulságos belső utazást az év utolsó hónapjában!

Figyelj jobban a lelkedre: Ha szeretnéd, hogy a december egy szerencsés, jó időszak legyen a számodra, akkor Anael azt tanácsolja, hogy ha valamikor, akkor az év utolsó hónapjában a szokottnál is jobban kell figyelned a lelkedre.

Most már itt van a hideg, hosszú téli időszak, ráadásul közelednek a karácsonyi ünnepek, ami miatt sokan még nagyobb hajtásba kezdenek, ezért nagyon fontos odafigyelni a lelki igényekre. Decemberben ne mindig csak másokkal, hanem önmagaddal is törődj, legyen időd a pihenésre és arra, hogy olyasmivel foglalkozz, ami által feltöltődsz! Ha nem fogadod meg ezt a tanácsot, akkor azzal azt kockáztatod, hogy lelki beteg leszel az év végére.

Engedj el mindent, ami hátráltat: Anael arra szeretné felhívni a figyelmedet, hogy közeleg az új esztendő, ezért decemberben el kell azon gondolkodnod, hogy egészen pontosan hogyan szeretnéd kezdeni a 2023-as évet.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban, decemberben el kell engedned a félelmeidet, a negatív gondolataidat és mindent, ami már nem szolgál, hogy ne vigyél át lelki terheket az új évbe. Bocsásd meg magadnak a hibáidat, a baklövéseidet és ugyanígy bocsáss meg másoknak is! Tedd le még az idén a haragodat és a dühödet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló