Fogadj el egy életmódjavító tanácsot a Karácsony szellemeitől!Válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló tanácsért!1. „Tegyen boldoggá az az élet, amit magad választottál.”

Semmi értelme mást szidni azért, mert ott tartasz, ahol, mert az történt, ami. Mindenki a saját életéről gondoskodik, semmi sincs teljesen elrendelve. Bármikor dönthetsz úgy, hogy új életet kezdesz, vagy olyan változásokat eszközölsz, amelyek boldogabbá tesznek. Egyedül rajtad múlik, hogy milyen életet élsz, ugyanis kizárólag neked van jogod kitalálni és módosítani a saját életedet.

2. „- Miért kételkedel az érzékeidben?

- Azért (...), mert egy csekélység is megzavarja őket. A gyomromnak egy könnyű rendetlensége csalót csinál belőlük.”

A Karácsony szellemei azt tanácsolják neked, hogy lépj be a spiritualitás világába, tisztítsd meg az érzékeidet, tanulj meg bízni önmagadban és a megérzéseidben, ugyanis kapcsolatba tudsz lépni velük és azzal a láthatatlan világgal, ami körülvesz. Higgy abban, hogy képes vagy erre és bátran használd a képességeidet!

3. „Ha már a betegség és a szomorúság ragadós, becsületes, méltányos és nemes elintézési módja az a dolgoknak, hogy a nevetésnél és a jókedvnél semmi sem ragadósabb ezen a világon.”

A Karácsony szellemeinek neked szóló tanácsa arra figyelmeztet, hogy ne csak a betegséget, a szomorúságot és a depressziót vedd át másoktól a mindennapokban, hanem az örömüket is.

4. „Semmiféle megbánás nem teheti jóvá az elmulasztott lehetőségeket.”

Ezzel a tanáccsal arra kérnek a Karácsony szellemei, hogy ne bánd azt, amiről lemaradtál, viszont tanuld meg a leckét! Fontos, hogy mindig figyelj oda a kínálkozó lehetőségekre. Ha szeretnéd, akkor keresd azokat, de az sem baj, ha hagyod, hogy a lehetőségek találjanak meg téged. A Karácsony szellemei azt tanácsolják, hogy légy szemfüles, ugyanis lehetőségek folyton jönnek és megtalálnak.

5. „Rendszerint éppen az, aki bajban van, látja legkevésbé világosan saját helyzetét. A kívülálló mindig bölcsebb.” – mondja ezt a Jelen kísértete.

A Karácsony szellemei arra akarják felhívni a figyelmedet ezzel a tanáccsal, hogy lehet, hogy erős és kitartó vagy, viszont mégsem tudod egyedül megoldani az összes problémádat. Ne feledd, hogy segítséget kérni nem szégyen!

6. „Azoknak a dolgoknak az árnyait, amik megtörténhettek volna, szét lehet kergetni.”

Ne kínozd magad azokkal a dolgokkal, amelyek nem valósultak meg! Időpazarlás azon gondolkodni, hogy mit tehettél volna, miről maradtál le.

7. „Az Ember gyermekei (...). Ennek a fiúnak a neve: Tudatlanság. Ez a leány a Szükség. Óvakodjál mind a kettőtől.” – mondja ezt az Eljövendő Dolgok szelleme.

A Karácsony szellemei arra kérnek ezzel a jóslattal, hogy tartsd magad távol a tudatlanságtól és a szükségtől, valamint próbálj tudatos és független életet élni! Természetesen a szükséget ne úgy értelmezd, hogy ne legyenek igényeid, vagy ne kérj segítséget, hanem úgy fogd fel, hogy törekedj az önállóságra, tudj egyedül is megállni a lábadon és semmibe se kapaszkodj görcsösen.

8. „Jó néha gyereknek lenni, és mikor lenne jobb, mint karácsonykor, hiszen gyermek volt az ünnep fenséges alapítója is.”

Nincs azzal semmi baj, ha időnként erre vágysz, mert mindegy, hogy hány éves vagy, bármikor lehetsz újra gyermek, aki játszik, nevet, örül és igazán vidám! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy újra felfedezed magadban a belső gyermeket, akinek bátran add át magad!

Ragyogd be a napodat egyedül, a barátaiddal, a pároddal vagy a gyerekeddel, mert nem kell karácsony ahhoz, hogy kicsit ismét gyermek légy!

9. „Magadnak is érezned kell, hogy nem vagy többé az, aki voltál. Én nem változtam. Amíg két test, egy lélek voltunk, bízvást számíthattunk arra, hogy boldogok leszünk. Most homlokegyenest ellenkező céljaink csak boldogtalanságot hozhatnak ránk.”

Ezzel a tanáccsal arra kérnek a Karácsony szellemei, hogy légy tudatosabb a szerelmi kapcsolatodban. Ha a pároddal kovácsoltok közös terveket, célokat, tehát egy egység vagytok, addig semmi sem állhat közétek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló