2022-es karácsonyi horoszkópÍgy alakulhat az idei ünnep a csillagjegyed alapján!Kos: Arra számíthatsz 2022 karácsonyán, hogy összetalálkozol egy kedves ismerősöddel, akivel akár komolyabbra is fordulhat a kapcsolatod. Az idei ünnep lehetővé teszi a problémáid rendezését, megoldását, ami által akár a köztetek álló akadályokat is felszámolhatod.

Bika: 2022 karácsonyán rá kell jönnöd, hogy először önmagadat kell szeretned és elfogadnod ahhoz, hogy mást is szeretni tudj. Hangozzék ez bármilyen klisének a számodra, akkor is igaz, hogy ne csak mások és a nagyobb jó érdekében cselekedj, hanem először a saját magadnál rakj rendet.

Ikrek: Karácsonykor jót tehet neked az, ha igyekszel jobban a jelenben élni és mindig csak a következő napra fókuszálsz. Sajnos az elmúlt időszak történései miatt nem a 2022-es lesz életed legörömtelibb karácsonya, ezért nagy szükséged lesz az optimizmusodra, amivel nemcsak mindig másokat, hanem saját magadat is felvillanyozhatod.

Rák: A szeretet ünnepe ideális alkalom arra, hogy elmélyülj a szerelemben, a párkapcsolatodban, ahol minden esélyed meglesz arra, hogy több intimitást vigyetek a mindennapokba. Ugyanakkor légy óvatos, mert az érzékenységnek rossz vége is lehet, mert olyasmit vehetsz sértésnek, amivel valójában nem akartak megbántani.

Oroszlán: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy készülj fel arra, hogy lesz néhány kisebb zökkenő a kapcsolataid terén 2022 karácsonyán! Így nem fog meglepetésként érni a változás. Nem biztos, hogy erre a párkapcsolatod terén kerül sor, viszont ki sincs zárva, de az is lehet, hogy a munkahelyeden, vagy a rokonságodban fordulnak elő kellemetlen helyzetek.

Szűz: Könnyen lehet, hogy túlvállaltad magad az idei karácsonyra, ez pedig beárnyékolhatja a boldogságodat, ám szerencsére még van időd átgondolni az ünnepi terveidet. Számodra komoly kihívást jelent meghúzni a határt a munka és a magánélet között, viszont karácsonykor nem lehet a munka a fontosabb.

Mérleg: Arra számíthatsz 2022 karácsonyán, hogy egyszerre lehet fájdalmas és felszabadító az a felismerés, hogy nem úgy éled az életedet, ahogy azt valójában szeretnéd. Ennek következményeként melankolikus hangulatban telhet az idei ünneped, ami ugyan nem valami szívderítő, de legalább bátorságot ad ahhoz, hogy lépéseket tegyél a változás érdekében.

Skorpió: A csillagjegyed alapján idén sokkal jobban nyugtalanít, hogy mit tartogat a következő esztendő, és jól fog-e alakulni a 2022-es karácsony. Ennek oka talán az, hogy minden megváltozott az életedben, ám ez még nem indok arra, hogy ne élvezd a szeretteid társaságát.

Nyilas: Lehet, hogy úgy érzed, hogy van valaki a múltadban, akihez közelebb szeretnél kerülni, de az sem kizárt, hogy valamiért kételkedni kezdesz a párodban, vagy kiszemeltedben. Legyen szó bármiről, az biztos, hogy nem a karácsony a legjobb időszak a nagy döntések meghozatalára, ezért inkább adj időt magadnak és várj 2023-ig a komolyabb változtatásokkal!

Bak: A horoszkóp szerint érdemes lenne lefolytatnod néhány mély beszélgetést a szeretteiddel 2022 karácsonyán. Az ünnepi időszak ideális alkalom arra, hogy kicsit nyitottabb légy, közelebb kerülj a családodhoz, vagy a párodhoz, ugyanis úgy tűnik, hogy a szeretet, a bizalom és a meghittség fogja jellemezni az idei karácsonyodat, ami olyan lehet, amilyenben még soha nem volt részed.

Vízöntő: Azt tanácsolják neked az égiek, hogy 2022 karácsonyán semmilyen kapcsolatban se cseréld fel a tiszteletet a szeretettel, ugyanis tiszteletben tarthatod valaki igényeit anélkül is, hogy szeretnéd, vagy fordítva. Ez akár lehetne a mottód is az idei ünnepen, mert nagy szükséged lesz a türelmedre és a nyugalmadra.

Halak: Arra kell a legjobban figyelned 2022 karácsonyán, hogy mennyit adsz magadból másoknak, mert ez nagy hatással lesz a hangulatodra! A környezetedben élők befolyásolják a döntéseidet és a véleményedet, és lehet, a karácsonyon is több terhet próbálnak a nyakadba varrni, mint amennyivel valójában elboldogulsz.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló