Tudj meg magadról többet egy kép segítségével!



Az általad választott kép mesél a személyiségedről.1. Nyugalom: Jellemző rád, hogy az élet minden területén szereted az egyedüllétet, ezért képes vagy nagyon sok időt egyedül tölteni úgy, hogy közben nem érzed magányosnak magadat. Az általad választott kép alapján az is elmondható rólad, hogy szívesen egyesülnél mindennel, ami körülvesz, és még csak nem is telítődnél túl. Minden tekintetben keresed az élet értelmét, kimondottan tudatosan élsz, ami a gondolkodásodban, tetteidben is megmutatkozik.

A nagy tömeget utálod, de ez nem jelenti azt, hogy az embereket sem szereted, hiszen nagyon értékeled a valódi kapcsolatokat, és boldogan elmerülsz egy-egy kettesben folytatott eszmecserében.

2. Izgalmak: Mindig előre, soha nem hátra nézel, és bátran beleveted magad az ismeretlenbe. Nem szokásod az adott pillanatban foglalkozni a következményekkel, problémákkal, de később szembe kell nézned azokkal.

Az előtted álló út homályos, ami talán egy kicsit ijesztő, de te szereted az ismeretlent, és nem félsz megszegni a szabályokat. Rád az is jellemző, hogy egy kissé felelőtlen vagy, ugyanis rendszeres, hogy előbb cselekszel, és aztán gondolkodsz.

Ez az életstílus azonban soha nem okoz problémát, sőt, legtöbbször ez a meggondolatlanság váltja valóra a dolgaidat.

3. Szabadság: Szükséged van a szabadságra, az élettérre, és arra, hogy te irányítsd a dolgokat. Ha ez nincs meg, akkor beszippant a bezártság, és nem leszel képes érvényesülni. Ebből következik, hogy képtelen vagy elviselni a korlátokat.

Szereted kitaposni magadnak az utat, amelyen végig akarsz menni, és szereted a lehetőségek, irányvonalak végtelenségét. Igazi lázadó, független természettel rendelkezel, ezért nem viseled el, ha valaki rád próbálja erőszakolni az akaratát, vagy meg akarja mondani, hogy mit tegyél.

Az általad választott kép szerint a konfliktust és a vitás helyzeteket próbálod elkerülni, ezért gyakran passzívan állsz ellen. A feladataidat a saját tempódban akarod megoldani, ezért utálod, ha sietettnek.

4. Szívélyesség: Békés, szerény személyiség vagy, aki elégedett az életével. Azt utálod, ha zaklatnak, megzavarnak. A te utad tiszta, egyértelmű, élvezhető. Az utazást csak akkor élvezed, ha tisztában vagy a céllal. Amikor ezt megteheted, akkor a könnyebb megoldást keresed, mert az álláspontod az, hogy az élet egyébként is kemény, úgyhogy nem kell megnehezítened a saját dolgodat.

Az általad választott kép szerint a jövőben kiegyensúlyozott leszel, illetve segíteni fogsz a környezetedben élőknek és a rászorulóknak. Vágysz az állandóságra, ami miatt szilárdan, két lábbal állsz a földön.

5. Magány: Szereted egyedül járni az utadat. Nincs szükséged kíséretre, ugyanis szeretsz mindent alaposan megfigyelni, befelé fordulva elmélkedni, rendezni a gondolataidat, ám ez csak akkor megy, amikor egyedül vagy.

Imádod az egyedi megoldásokat, főleg azokat, amelyek másoknak soha nem jutottak volna eszükbe. Amikor elindulsz egy úton, aminek végén eléred a célod, akkor kicsit megpihensz, feldolgozod a történteket és tapasztalatokat.

Igazán megértő, eredeti, éleslátó személyiséggel vagy megáldva, ezért nagyon egyedi módon látod a világot. Az emberek gyakran hozzád fordulnak, ha segítségre van szükségük egy-egy döntésnél, a tőled kapott tanácsokat pedig meg szokták fogadni, mert tudják, hogy az egyedi látásmódod előny a számukra.

6. Színek: Elképesztően megnyerő, elkötelezett lélekkel rendelkezel. Neked nagyon fontos, hogy része légy a világnak, és mindent megtapasztalj benne.

A jövőd tele van színekkel, szépséggel, ami inkább utazást jelent, nem célokat. Téged a folyamatos kíváncsiság, izgatottság, tanulás iránti vágy vezet végig a mindennapokban. A tudásszomjad oltásához szükséged van a kommunikációra, így nem csoda, hogy imádsz beszélgetést kezdeményezni, kérdezni.

Az általad választott kép alapján intellektuális, szellemes, kifogyhatatlan energiával rendelkező, a környezetét megnevettetni képes ember vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló