Erre számíthatsz az életútszámod szerint 2023-banA példa alapján számold ki az életútszámodat, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!Példa:

Ha 1987. 05. 06-én születtél, akkor először add össze a születésed évének számjegyeit, majd annak eredményét redukáld egyjegyűre, amihez aztán add hozzá a születésed havát és a napját. Ezután redukáld az eredményt egyjegyűre.

Ez a példa alapján így néz ki:

1+9+8+7=25, 2+5=7

7+5+6= 18, 1+8=9, tehát a 9-es életútszámhoz tartozó üzenet szól neked.

1-es életútszám: Ha az 1-es életútszámot kaptad eredményül, akkor a számmisztika szerint olyan ember vagy, aki imád kilógni a sorból, a tömegből, szereted a kalandokat, az élményeket. A neked szóló üzenet szerint azonban el kell gondolkodnod, hogy ilyenkor kiket hagysz hátra, vagy felejtesz el, mert az lesz a dolgod 2023-ban, hogy kijavítsd ezeket a hibáidat!

2-es életútszám: 2023-ban arra számíthatsz, hogy valaki olyanná változol, akire soha nem gondoltál. Az elmúlt években sok nehézségben volt részed, de 2023-ban végre elengedheted magad. A kemény munkád gyümölcse beérik, a körülötted élőktől pedig olyan szeretet és törődést kapsz, amilyet nemcsak megérdemelsz, hanem amelyre szükséged is van rá.

3-as életútszám: Azt jövendöli neked a számmisztika, hogy rengeteg változásra számíthatsz 2023-ban. Az esztendőben szerelmi problémákkal kell megküzdened, és egy olyan személy felé sodorhat az élet, akiről soha nem feltételezted volna, hogy egyszer a párod lehet.


4-es életútszám: Az évben lesz esélyed arra, hogy új nézőpontból tekints a világra, és rengeteg lehetőséged lesz, amiből nem lesz könnyű választanod majd. A múltban nagyon zárkózott és komoly voltál, de 2023-ban ezen változtathatsz, ugyanis azt veheted majd észre magadon, hogy sokkal könnyebben megnyílsz, és hajlandó leszel arra, hogy az eddiginél sokkal többet szórakozz.

5-ös életútszám: Az 5-ös életútszám alapján azt üzeni neked a számmisztika, hogy gondold át az életedet 2022 végén, mert a 2023-ban egy teljesen új terepre lépsz, új embereket ismersz meg, új kihívásokkal nézel majd szembe, és nem kizárt, hogy vezetővé válsz bizonyos értelemben, ami nem lesz könnyű számodra.

6-os életútszám: Azt üzeni neked a számmisztika a 6-os életútszám alapján, hogy 2023-ban minden esélyed meglesz arra, hogy befejezz mindent, amit elkezdtél. Az előtted álló hónapokban megoszthatod másokkal az ötleteidet, elveidet és gondolataidat, és igazán élvezheted az életet.

Nem kizárt, hogy olykor értelmetlennek, időpocsékolásnak látod majd a dolgokat, de akkor is erősnek és bizakodónak kell maradnod, mert csak így juthatsz messzire.

7-es életútszám: Ha a 7-es életútszámot kaptad eredményül, akkor a számmisztika szerint rengeteg lehetőségre számíthatsz 2023-ban. Az előtted álló hónapokban olyan helyzetek adódnak, amelyek által képes leszel fejlődni az életed összes területén.

Ha ellenállsz a változásnak, akkor nemcsak veszíteni fogsz, hanem önmagadat is elveszted, ezért légy nyitott, fogadd el a sorsodat, ami által teljesen átalakulsz.

8-as életútszám: Azt üzeni neked a számmisztika, hogy új barátságokra és nagyon sok kemény munkára számíthatsz 2023-ban. Az előtted álló hónapokban kicsit ideges lehetsz, pedig erre nem lesz okod, ugyanis már minden el van rendezve.

Az évben sok új feladat vár rád, amelyek által növekedhetsz és fejlődhetsz. Emellett rengeteg szeretet kaphatsz, de csak akkor, ha hagyod, hogy a környezetedben élők megtapasztalják, hogy mennyit törődsz saját magaddal, ugyanis az mást sem tud szeretni, aki önmagát sem szereti. Ha engeded, akkor a 2023-as év csodákat fog művelni veled, és igazán boldognak érezheted magad.

9-es életútszám: Ha azt veszed észre magadon, hogy már szinte nem emlékszel, hogy ki vagy valójában, akkor ezen muszáj dolgoznod. 2023 nem lesz könnyű év a számodra, de megtanítja, hogy néha muszáj megállni a nagy rohanásban, hogy például megszagolj egy virágot. Ne feledd, hogy te sem vagy robot, csak ember, akinek bizony időnként szüksége van a pihenésre!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló