Mivel teheted meghitté az ünnepet?



A horoszkóp elárulja, hogy mitől lehet mesés a karácsonyod.Kos: A színed a piros, ami miatt szívesen választasz vörös díszeket, sokszor gyújtasz gyertyát, mert a meleg fények teremtik meg számodra az ünnepi hangulatot. Idén használj piros kiegészítők az asztal díszítésére, mert ez remekül illik hozzád!

Bika: Nem sajnálod az időt a húsok pácolására, kedveled a nehéz, tradicionális konyhát, ami miatt karácsonykor is hagyományos menüsort készítesz. Mivel neked minden érzékszerved kifinomult, ezért az ünnepi készülődés végén tégy kellemes illóolajat a párologtatóba!

Ikrek: Ha vendégeket hívsz szentestére, akkor nagyon fontos a számodra, hogy mindenki jól érezze magát, még akkor is, ha csak a legszűkebb rokonságról van szó. Esetedben biztos, hogy a vicces kiegészítők és a társasjátékok is szerepelnek a beszerzendő dolgok listáját. A díszítésnek időben állj neki, ne várj vele az utolsó pillanatig!

Rák: Családcentrikus Rákként számodra a karácsony az év fénypontja. Jellemző rád, hogy nagy aprólékossággal készülsz az ünnepekre már hetekkel korábban, és izgulsz, hogy mindenkinek a legjobb ajándékot találd meg, ráadásul a karácsonyi üdvözlőlapokról sem feledkezel el.

A házias, hagyományos karácsony ételeiddel mindenkit lenyűgözöl. Neked csak arra kell figyelned karácsonykor, hogy ne felejtsd el a saját örömödet és megélésedet, valamint pihenj és töltődj fel!

Oroszlán: Ha azt szeretnéd, hogy idén semmi se rontsa el meghitt karácsonyodat, akkor arra kell figyelned, hogy ne vidd túlzásba a pénzköltést, és ne feledd, hogy nem a hatalmas ajándék a legjobb választás, mert az gazi érték a szeretet és az odafigyelés!

Szűz: Ahogy az életben mindig, úgy karácsonykor is jellemző rád a pontosság és precizitás, éppen ezért már ősszel összeállítottad a beszerzendők listáját, biztos, hogy soha nem fogsz ki a celluxból, a lisztből és mindent időben megveszel. Az otthonod ragyog a tisztaságtól, mire elérkezik a karácsony, és természetesen az adventi koszorúról sem feledkezel meg.

Ha szeretnéd, hogy meghitt legyen az ünnep, akkor légy toleráns azokkal a szeretteiddel, akik nem olyan pedánsak, mint amilyen te vagy! Legalább karácsonykor adj kicsit lejjebb az elvárásaidból! Az ünnepekkor kapjon kiemelt szerepet a pihenés és a töltekezés!

Mérleg: Mérleg jegyed alapján biztos, hogy nálad minden, például a fények, a díszek, a zenei aláfestés és a találó ajándékok is, kifinomultak és ízlésesek az ünnepekkor. Ha szeretnéd, hogy az idei karácsonyod meghitt legyen, akkor válassz egy olyan színt, árnyalatot, amely a karácsonyfadíszeken, az asztali dekoráción és az ajándékok csomagolásán is megjelenik!

Skorpió: Nagyon korán nekiállsz a díszítésnek, és igazi szomorúsággal éled meg, hogy januárban le kell bontanod a karácsonyfát. Skorpió jegyűként rajongsz az adventi fényekért, a gyertyákért és az izgatott készülődésért. Mivel a plázában nyomorgó tömeget utálod, ezért a legjobb, ha online rendeled meg az ajándékokat.

Nyilas: Jegyűként jellemző rád, hogy az ajándékokkal folyton túlzásba esel, mert szerinted az ünnep legális indok a költekezésre. Ezzel kapcsolatban idén légy megfontoltabb a vásárló körútjaid során!

Bak: Szenteste percre pontosan 16 órakor terített ünnepi asztallal várod a vendégeidet. Annak érdekében, hogy igazán meghitt legyen az ünneped, már jó előre díszítsd fel a kertedet, a teraszodat fényfüzérrel, hogy ünnepi hangulatot csempésszen a hétköznapjaidba!

Vízöntő: Rajongsz az extravagáns dolgokért, tehát esetedben biztos, hogy kitalálod, hogy hogyan formálhatod a saját ízlésed szerint a karácsonyt, vagy miként reformálhatod meg az ünnepet. Vízöntő jegyed miatt nagy esély van arra, hogy szokatlan színekkel díszíted az otthonodat, vagy furcsa ajándékot találtál ki.

Halak: Nemcsak a fényekre, az ünnepi menüre és a díszekre figyelsz oda, hanem arra is, hogy a megfelelő zenei aláfestés szóljon. Te egyszerűen imádsz a leghíresebb karácsonyi dalokból összeállítani egy zenelistát.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló