Karácsonyi csillagjóslat (1. rész)



Mire számíthatsz az ünnep három napjában?Kos: Szenteste ismét gyereknek érezheted magad, ugyanis kíváncsi, cserfes, nevetgélős és bohókás hangulatba kerülsz. Ha lesznek körülötted kisebbek, akkor ők nagyon fogják élvezni a játékosságodat.

December 25-én fáradtnak érezheted magad, ami nem meglepő, ha a karácsonyi készülődés sokat kivett belőled, ezért nyugodtan pihenj, már csak azért is, mert különben lebetegedhetsz! December 26-án hasonló helyzetre számíthatsz, ami nem jelenti azt, hogy töltsd minden percedet ágyban, viszont lehetőleg ne főzz komplett menüt, és kérj segítséget, ha esetleg vendégek mennek hozzád!

Bika: Az általánosnál érzékenyebb lehetsz szenteste, ezért sokkal jobban fel fogod ismerni mások igényeit, de az is lehet, hogy több szeretetre, figyelemre és törődésre vágysz majd. Az, hogy milyen lesz a szombat hangulata, attól fog függeni, hogy elmondod-e, hogy mire vágysz, vagy némán várod, hogy a többiek kitalálják. Ugye magadtól is tudod, hogy utóbbi módszer nem fog működni?

December 25-én mindenféleképpen maradj ki a családi vitákból! Arra is figyelj, hogy a karácsony nem szólhat arról, hogy kinek a süteménye a jobb, vagy ki adott drágább ajándékot! December 26-án buzoghat benned a tenni vágyás, de ne állj neki takarítani, hanem inkább menj ki a szabadba!

Ikrek: Valakinek az elvesztését gyászolhatod szenteste, ugyanis a karácsony felerősítheti benned egy szeretett személy hiányát. Próbálj szeretettel gondolni erre a személyre, miközben ne sajnáld magadat és másokat! Az égiek segíteni fognak a józanságban ezen a napon. Valószínű, hogy most ez lesz az egyetlen megoldás.

December 25-én és 26-án inkább ne közlekedj, mert balesetveszélyesnek ígérkezik ez a két nap. Ha családon belüli vendéglátás, vendégjárás várható, akkor annak sem kell azt jelentenie, hogy te mész! Inkább hozzád menjenek, és vigyenek finomságokat!

Rák: Szenteste csendesedj el! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy tégy némasági fogadalmat, hanem azt, hogy igyekezz kevesebbet csevegni. Rák jegyed alapján valószínű, hogy egyfajta belső meghatottság fog átjárni, és ez adja majd meg a szenteste igazi fényét és méltóságát, ami mellett az ünnepi menü és az ajándékok eltörpülnek, ám ezeket se becsüld le, hiszen a külsőségek sokat hozzáadhatnak a hangulathoz!

December 25-én a gyerekek zsonghatnak, ezért a béke megőrzése érdekében, jobb lesz kivinned őket a szabadba, hogy mozogjanak, főleg akkor, ha lesz hó! December 26-án reggel még nehézkes lehet, de már délelőtt helyre fog állni az egyensúly, ahogy a közérzeted is sokkal jobb lesz.

Oroszlán: Szenteste rengeteget nevethetsz, de csak akkor, ha megőrzöd humorérzékedet, mert ez a nap legalább olyan bosszantó lesz, mint nevetséges. Bár ez gyakran előfordul, most többszörösen igaz lesz, de mivel karácsonyról van szó, így nem kérdés, hogy a vidámságnak kell előtérbe kerülnie! Ha vannak gyerekeid, akkor ez könnyebben fog menni.

December 25-én kerüld a rivalizálást, ugyanis várható, hogy valaki nagyon szeretne túltenni rajtad, de te ne légy partner ebben a nevetséges és méltatlan konfliktusban! December 26-án a vendégeskedés, nagy felhajtás helyett inkább az intim, meghitt pillanatokat részesítsd előnyben. Nem lesz lehetetlen megteremteni a megfelelő hangulatot!

Szűz: Az égi hatások miatt bárki hajlamosabb lehet a részletek iránti igényességre, amivel addig nincs probléma, amíg az illető ezzel nem megy mások idegeire. A karácsonyi menü elkészítése, a fenyőfa feldíszítése és az ajándékok csomagolása mind olyasmi, ami teret adhat a pontossággal kapcsolatos vitáknak.

A helyzet december 25-én rosszabbodik, mert váratlan viták robbanhatnak ki. Mivel feszült lesz körülötted a légkör, ezért mindenképpen légy óvatos a kapcsolataidban és semmire se reagálj hirtelen felindulásból! Ezen a napon lényegtelen, hogy igazad van-e. December 26-án reggel még lesz némi feszültség, de az már délelőtt eloszlik, és végre megérkezik a vágyott béke.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló