A mahjong kövek téli jóslata



A csillagjegyed alapján megkapod a neked szóló jóslatot.Kos: Télen hajlandó leszel beengedni az életedbe a változásokat és megválsz mindentől, ami nincs hasznodra. Az évszak számodra a felépülésről és a tervezésről szól, nem pedig a tettekről, ezért a mahjong kövek azt tanácsolják, hogy semmit se erőltess! Engedd, hogy visszataláljon hozzád az élet, az öröm és hagyd hátra a múltat!

Bika: Télen minden könnyedén alakul körülötted, tele leszel megvalósítható ötletekkel, ráadásul a szerencse is melléd áll olyan mértékben, hogy bátran elindulj az utadon és önerőből érd el minden célodat.

Ikrek: Télen több szempontból is úgy érezheted, hogy most már kezdesz ott tartani az életedben, ahol sok ideje szerettél volna. Ugyanakkor a mahjong kövek arra hívják fel a figyelmedet, hogy nem fog az életed minden területe mesésen alakulni télen.

Rák: Télen meglesz a bátorságod ahhoz, hogy változtass a kapcsolataidon és az életeden. Ha párt keresel, akkor az évszakban új társra lelsz. Mire megérkezik a tavasz, addigra az életed is megváltozik, részben azért, mert tele leszel megvalósításra váró tervekkel.

Oroszlán: A mahjong kövek neked szóló jóslata szerint olyan leszel télen, mintha kicseréltek volna. Az évszakban nemcsak életmódot váltasz, hanem a gondolkodásod is megváltozik, ugyanis elhatározod, hogy testileg és lelkileg is megújulsz.

Szűz: Télen lesz elég erőd ahhoz, hogy legyőzd az akadályokat és megoldd a problémáidat. A munkahelyeden és a kapcsolataidban káoszt hozhat az évszak, ugyanis erre szükség van ahhoz, hogy szembenézz azokkal a dolgokkal, amelyeket szerettél volna a szőnyeg alá seperni. Ez a szembesítés segíteni fog abban, hogy változtass.

Mérleg: A mahjong kövek neked szóló téli jóslata szerint minden esélyed meglesz arra, hogy előrelépj a karrieredben, ezért jól teszed, ha szorgalmasan dolgozol és bátran előállsz az ötleteiddel. Eközben a munkatársaiddal egyre szorosabbá válik majd a kapcsolatod az évszakban.

Skorpió: A mahjong kövek neked szóló jóslata szerint a tél mesés időszak lesz a magánéletedben és a karrieredben. Az évszakban sokat javul a kapcsolatod a szeretteiddel, minden remekül alakul és joggal leszel büszke magadra és az elért eredményeidre.

Nyilas: A mahjong kövek neked szóló jóslata szerint új barátokat, ha pedig párt keresel, akkor új szerelemet szerzel télen. Bár az évszakban egyéjszakás kalandban is lehet részed, ezzel légy óvatos, ugyanis ez biztos, hogy nem lehet több egy kalandnál. Emellett nagyszerűen működnek a megérzéseid a téli hónapokban.

Bak: A mahjong kövek neked szóló téli jóslata szerint problémáid akadhatnak a munkahelyeden és a magánéletedben. Bár ez nem hangzik jól, mégis ezek a nehézségek fognak motiválni, hogy végre meghozd azokat a döntéseket, amelyeket eddig nem mertél, most viszont ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a pozitív változások megérkezzenek az életedbe.

Vízöntő: A mahjong kövek neked szóló jóslata szerint a tiszta megérzésekre számíthatsz a télen, ezért érdemes odafigyelned a belső hangodra, mert az megsúgja neked, hogy mit kell tenned. Ha van párod, akkor ezen a téren esélyed lesz arra, hogy rendbe hozd a kapcsolatodat, mielőtt annak szakítás lenne a vége.

A megérzéseidnek köszönhetően nemcsak a kapcsolataidat rendezheted a téli hónapokban, hanem még az életutadra is rátalálhatsz, tehát arra, amivel foglalkoznod kell és szívesen meg is teszed.

Halak: A mahjong kövek neked szóló jóslata szerint mesés lehetőségeket kaphatsz a munkahelyeden télen, valamint arra is lehet esélyed, hogy tovább tanulj, esetleg fejleszd a képességeidet. Az évszakban csak te, a kishitűséged és a lustaságod akadályozhat meg a pozitív változásokban.

Télen többször is lesz arra alkalmad, hogy nyugalmat és békét teremts saját magadban és a környezetedben, de ugyanígy lesz lehetőséged arra is, hogy rendezd a problémás kapcsolataidat és rátalálj a belső békédre. Hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek és bátran mutasd ki az érzéseidet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló