Ilyen hatással van rád a Kosban járó Jupiter!



Erre számíthatsz december 20-tól május 15-ig a csillagjegyed alapján.Kos: A Jupiter már május 11. és október 27. között járt a jegyedben, most pedig ismét nálad vendégeskedik május 15-ig. Ebben az időszakban azokkal a lehetőségekkel érhetsz el sikert, amelyekkel korábban kudarcot vallottál, ugyanis a Jupiter nagy szerencsét hoz.

Bika: Bár büszke vagy arra, hogy őszinte, egyenes ember vagy, és a Kosban járó Jupiter is erre hajlamosít, mégse fedd fel minden lapodat a december 20-tól május 15-ig tartó időszakban! Természetesen teljesen elcsendesedned sem kell, viszont mindig gondold át, hogy kinek mit mondasz!

Ikrek: Mozgalmas lesz számodra a december 20-tól május 15-ig tartó időszak, amiben átrendeződhet néhány kapcsolatod. Ennek oka leginkább az lesz, hogy némely barátod erőszakosan próbál befolyásolni, de nem járnak sikerrel, ezért számíthatsz arra, hogy megszakad néhányukkal a kapcsolatod.

Rák: A munkahely hierarchiába hoz változást a Kosban járó Jupiter december 20-tól május 15-ig. Ez biztos, hogy minőségi javulást fog jelenteni, viszont kezdetben nem nyeri el a tetszésedet a változás, mert ragaszkodnál a régi, már bevált felálláshoz.

Oroszlán: A tüzes Jupiter belépett a tüzes Kosban, ráadásul a te jegyed is tűz elemű, ezért ez a tűz lobban fel december 20-tól május 15-ig. Ez egyfelől ígéretes, másfelől veszélyes rád nézve. Ígéretes, mert rengeted energiád lesz ebben az időszakban, ám veszélyes, mert könnyen elvesztheted a bölcs, mértéktartó ítélőképességedet, és olyasmibe vetheted bele magad, ami csődöt mondhat.

Szűz: Nem lesz mindig a kedvenc bolygód a Jupiter december 20-tól május 15-ig, ugyanis nem egyszer úgy érezheted, hogy nem te irányítod az eseményeket, amit nehezen tűrsz. A legjobb most az lesz, ha nem akarsz irányítani, és hagyod, hogy a szerencse vezessen az utadon!

Mérleg: Nagy szerencséd lesz a szerelemben december 20-tól május 15-ig, ugyanis a Jupiter a nagy szerencse bolygója. Ha párt keresel, akkor megtalálhatod életed szerelmét ebben az időszakban. Ha kapcsolatban élsz, akkor a következő szintre léphettek a pároddal.

Skorpió: A Kosba lépő Jupiter hatására annyi munkád lesz, hogy alig fogod bírni december 20-tól május 15-ig, ugyanis a Jupiter a nagy szerencse mellett a túlzások bolygója is. Ha van munkád, akkor szerencsésnek érezheted magad. Ha munkát keresel, akkor szerencsés módon fogsz találni május 15-ig. Emellett az egészség terén is szerencsésnek érezheted magad.

Nyilas: Mivel a Jupiter az uralkodó bolygód, ezért számodra nagyon fontos, hogy aktuálisan hogyan érzi magát. A Kosban járva szerencséssé tesz téged a kreativitás, az életkedv és a gyerekekkel kapcsolatos dolgokban december 20-tól május 15-ig.

Bak: Biztos, hogy nem fogsz unatkozni december 20. és május 15. között, ugyanis a Kosba lépő Jupiter mozgalmas időszakot hoz a magánéletedbe és a családi ügyeidbe. A bolygóállás hatására gyarapodhat a családod. Ez jelentheti azt, hogy valaki hozzád költözik, házasodik vagy gyermeke lesz. Emellett az ingatlannal kapcsolatos ügyekben is szerencsét hoz a Kosban járó Jupiter.

Vízöntő: A tanulás, a kapcsolatépítés és az utazás terén hoz neked szerencsét a Kosban járó Jupiter december 20-tól május 15-ig. Lelkes és bevállalós Vízöntőként nem szokásod megijedni, amit a Jupiter felerősít benned, mivel a nagy szerencse mellett a túlzások bolygója is.

Ebben az időszakban tehát rengeteget fogsz utazni, tanulni és sok meghívást kapsz. Aggódnod nem kell, mivel a Jupiter jóindulatú bolygó, a Kosban járva pedig inspirálni fog téged. Légy óvatos a közlekedésben!

Halak: A bolygó átlépett a Kosba a jegyedből, aminek hatására az értékek és a pénz kap központi szerepet az életedben május 15-ig. Ne hidd, hogy elhagy a szerencse, ugyanis valójában arra számíthatsz, hogy beérik az elmúlt másfél éved munkájának gyümölcse, ami kézzel fogható, pénzben kifejezhető eredményt jelent. Ugyanakkor december 20. és május 15. között muszáj spórolnod!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló