A Druida Állatkártya 2023-as jóslataA csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz az évben.Kos – Bagoly: 2023-ban növeld a spiritualitásodat! Erre kiváló módszer, ha sok időt töltesz a természetben, különösen a hajnali órákban és alkonyatkor. Az éves kulcssavaid legyenek az elválás, bölcsesség és a változás kulcsszavakat!

Bika – Hattyú: 2023-ban sodródj az árral, élvezd a felfedezéseket, légy rugalmas az elhatározásaid tekintetében, ugyanis valószínű, hogy akad majd néhány dolog, ami nem úgy alakul, ahogy azt elképzelted! Az évben a kulcsszavaid legyenek a lélek, a szerelem és a szépség.

Ikrek – Béka: 2023-ban érdemes lesz szórakozással keverned a munkát, mert ettől megkapod azt az erőt, ami által képes leszel talpon maradni. Az éves kulcsszavaid legyenek az érzékenység, szépség és az erő!

Rák – Ökörszem: A legkisebb ellenállás útját kell választanod 2023-ban! Erre az ösvényre a ravaszság és a jó humor fog felkészíteni. Az éves kulcsszavaid legyenek az alázat, ravaszság és az Isten!

Oroszlán – Róka: A Róka lap arra figyelmeztet, hogy légy ravasz, tudd, hogy mikor kell felfedned magad és mikor lesz jobb, ha csendben maradsz! Az előtted álló tizenkét hónapban jól teszed, ha fejleszted a diplomáciai képességeidet! A 2023-as kulcsszavaid legyenek a diplomácia, ravaszság, vadság!

Szűz – Nyúl: Az előtted álló évben figyelj, érezd, hogy kezdesz kibontakozni, és mindig légy kész arra, hogy megmutasd a kreativitásodat a világnak, ugyanis 2023-ban ragyognod kell! Az éves kulcsszavaid legyenek az újjászületés, intuíció és az egyensúly.

Mérleg – Tűz sárkány: A csillagjegyed alapján neked osztott Druida Állatkártya lap a Tűz sárkány, ami azt jövendöli 2023-ra, hogy rengeteg kihívásban lesz részed. Ugyanakkor ez neked nem rossz, hanem jó hír, elvégre jó vagy az akadályok legyőzésében.

A Tűz sárkány lap azt tanácsolja neked az előtted álló tizenkét hónapra, hogy ahelyett, hogy elpazarolnád az energiádat feleslegesen, inkább okosan koncentrálj! 2023-ban az lesz a legfontosabb dolgod, hogy tűzd ki a céljaidat, irányítsd arra a figyelmedet és összpontosíts! Év közben ne hagyd, hogy bármi is megzavarjon! A 2023-as kulcsszavaid legyenek az átalakulás, kiválóság és az energia!

Skorpió – Medve: A neked szóló jóslat szerint 2023-ban szükséged lesz arra, hogy kicsit felemeld a fejed, jobban hallgass a megérzéseidre és légy kreatívabb! A veled született erő nem fog cserbenhagyni az előtted álló tizenkét hónapban, aminek egészében kicsattanó formában leszel.

Ugyanakkor a Medve lap arra figyelmeztet, hogy 2023-ban mindig számolj el magadban tízig, és csak ezt követően reagálj, válaszolj valamire! A kulcsszavaid az évben legyenek a teljesítmény, a szuverenitás, az intuíció és az ösztön!

Nyilas – Bika: Nyilas jegyűként a Bikát kaptad a Druida Állatkártya lapjai közül. A Bika jelképezi a gazdagságot és a bőséget, neked pedig azt jövendöli, hogy ezeket kell elérned 2023-ban. Ugyanakkor miközben a céljaidért küzdesz a következő tizenkét hónapban, ne felejtsd el, hogy a valódi gazdagság a szívben lakozik! A 2023-as a kulcsszavaid legyenek a gazdagság, a hatékonyság és a jótékonyság!

Bak – Vidra: Ha 2023-ban a lelkiismereted próbálja elnyomni az ösztöneidet, hogy ezzel vegyen rá a komolyságra, akkor tégy meg mindent annak érdekében, hogy megtaláld az arany középutat, ugyanis a munka és az élvezet nem zárja ki egymást! Az éves kulcssavaid legyenek az öröm, játék és segítőkészség.

Vízöntő – Föld sárkány: 2023-ban soha ne felejtsd el, hogy a körülötted élő embereknek szintén megvan a saját sárkányuk, akivel meg kell küzdeniük. Az évben a kulcsszavaid legyenek a teljesítmény, a potenciál és a gazdagság!

Halak – Sólyom: Az évben könnyen lehet, hogy a jövőbe fogsz látni, de azt sem felejted el, hogy a múltban létfontosságú nyomokat és inspirációt találhatsz, addig pedig nem tudsz könnyedén előrelépni, amíg azokat alaposan meg nem vizsgáltad. A 2023-as kulcsszavaid legyenek a nemesség, az emlékezés és a tisztulás!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló