Ez tehetne most igazán boldoggá!Ha kiválasztod az alábbi helyek közül azt, ahol biztos feltöltődnél, akkor megkapod a neked szóló tanácsot.1. hely: Ha az első helyre esett a választásod, akkor valószínű könnyebben kelnél fel reggel, ha motiválna az, hogy eljuss álmaid városába, vagy valami más, amit szeretnél, mert az életedből jelenleg az hiányzik, amit szeretsz, tehát azzal kellene többet foglalkoznod!

Az általad választott kép alapján meg kell értened, hogy nem foszthatod meg magad az öröm érzésétől! A saját boldogságod érdekében, mostantól keresd az örömforrásokat, amiknek élvezd ki minden pillanatát!

2. hely: A második kép alapján arra van szükséged a boldogsághoz, hogy kapcsolatba lépj valakivel, aki lehet például egy közeli barátod, akivel régen beszéltél, esetleg egy ismerős, akivel jó ötlet lenne meginni valamit, hogy közben kiönthesd neki a szíved.

Az általad választott kép szerint át kell gondolnod, hogy ki az, aki most igazán hiányzik, majd hívd fel az illetőt. Muszáj újra kapcsolatot teremtened az emberekkel, hiszen ez az, ami jelenleg hiányzik az életedből, ami nélkül nem lehetsz boldog.

3. hely: Egy olyan utazásra van szükséged a boldogsághoz harmadik kép szerint, amely során átgondolhatod az életed, ugyanis jelenleg a munkád tölti az egész életedet. Az általad választott kép szerint a víz közelségére van szükséged ahhoz, hogy szellemileg és fizikailag is új energiával töltődj fel. Mindez nagyon hiányzik a jelenlegi életedből.

4. hely: A negyedik képhez tartozó tanács szerint a boldogságodhoz szükséged van egy rendszerre, tervre, rendre, amihez igazodnod kell. Most az a legfontosabb, hogy beoszd az idődet, amiből jusson a reggeli tornára, a főétkezésekre és az alvásra is!

Az általad választott kép szerint rengeteg tennivalóval kell foglalkoznod, ezért muszáj kialakítanod valamiféle napi rutint, hogy mindennel végezz, miközben a szabadidőről se mondj le, hiszen pihenni mindenkinek kell, így neked is!

5. hely: A pihenés és az egyedüllét az, amire a leginkább szükséged van a boldogságodhoz az ötödik kép alapján. A legjobb az lenne, ha el tudnál tölteni egy hetet egy számodra kellemes helyen, ahol senki sem ismer, és élvezhetnéd a természet hangjait, amelyek megnyugtatnának és feltöltenének energiával.

6. hely: Ha a hatodik képpel kapcsolatban érezted úgy, hogy ott tudnál igazán kikapcsolódni, békére lelni, akkor a választásod azt árulja el rólad, hogy az álmodozás hiányzik az életedből, pedig arra időnként mindenkinek szüksége van.

Annak érdekében, hogy boldog légy, gondold végig a céljaidat, a vágyaidat, de még a legtitkosabb álmodról se mondj le, és tégy meg mindent mindezek megvalósításáért. Bár lehet, hogy nehézkes lesz az út a célod felé, de ne feledd, hogy biztos, hogy megéri türelmesnek lenned és kitartanod!

7. hely: Ha az összes kép közül a hetedik ábrázolja azt a helyet, ahol sikerülne megtalálnod a nyugalmat, akkor a döntésed alapján a szabadság és a kikapcsolódás hiányzik jelenleg az életedből. Neked nem csupán néhány órára lenne szükséged egy parkban, hanem úgy igazából ki kellene kapcsolnod az elmédet.

Annak érdekében, hogy igazán boldognak érezhesd magad, menj el például arra a helyre, ahova a szíved húz, vagy amiről álmodoztál! Élvezd ki az adott pillanatot, ürítsd ki az elmédet, engedd el magad, élvezd a friss levegőt, ugyanis ez kell ahhoz, hogy friss energiával töltődj fel!

8. hely: Ha az utolsó képen látható hellyel kapcsolatban érezted úgy, hogy ott biztos, hogy sikerülne feltöltődnöd, akkor a döntésed alapján változásokra van szükséged az életedben ahhoz, hogy igazán boldog lehess. Például újítsd fel a ruhatárad, vagy a külsődön változtass valamit, esetleg tanulj idegen nyelvet, kezdj el egy új sportot, próbáld ki magad a művészetben, menj ki a szabadba!

A lényeg, hogy változtass a rutinodon, életeden és csinálj olyasmit, ami inspirál, amitől jobban és boldogabbnak érzed magad! Merj változtatni, mert nem engedheted, hogy a megszokások leláncoljanak!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló