Ez a kívánságod válhat valóra 2023-ban!Válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!1. Gyermekáldás: Ha a megérzésedre hallgatva az első lapot választottad, és mostanában gyermekáldásért imádkoztál az égiekhez, akkor a neked szóló jóslat szerint ez a vágyad teljesül 2023-ban.

Imádkozz tovább, és abban az esetben, ha te szeretnél gyereket, akkor próbálkozz kitartóan, és közben higgy az égiek segítségében!

2. Szerelem: Ha a második lapra esett a választásod, akkor a szerelemmel kapcsolatos kívánságodat teljesítik az égiek 2023-ban. Ha tehát azért imádkozol, hogy megtaláld életed szerelmét, akkor folytasd a fohászkodást, mert az égiek nemcsak meghallották a vágyad, hanem úgy is döntöttek, hogy 2023-ban megteremtik számodra a lehetőséget arra, hogy megtaláld és meghódítsd életed szerelmét.

Mindenképpen élj ezzel a lehetőséggel, ugyanis az égiek csak annyit tehetnek, hogy az utadba sodorják az illetőt, akinek meghódítása már kizárólag a te dolgod. Már nem kell sokáig várnod, és attól tartanod, hogy egyedül maradsz, mert 2023-ban minden esélyed meglesz arra, hogy megtaláld az a személyt, akivel leélheted az életedet.

3. Bőség: Ha úgy érezte, hogy a harmadik lapot kell választanod, akkor az égiek anyagi jóléttel lepnek meg 2023-ban. Ha tehát mostanában azért imádkoztál, hogy 2023-ban állást találj, hogy sikerüljön megoldanod az anyagi problémáidat és végre egyenesben jöjj, akkor folytasd a fohászkodást, mert az égiek meghallották azt, és hajlandóak segíteni neked jövőre!

Számíthatsz arra, hogy 2023-ban lehetőséget kapsz új állásra, fizetésemelésre, vagy segítségre, aminek elfogadásával talpra állhatsz és megteremtheted az anyagi stabilitásodat. Fontos, hogy tarts ki, légy erős és adjon reményt neked az a tudat, hogy az égiek mindent megtesznek, amit tudnak, ám ne feledd, hogy valószínűleg nem fog egy zsák pénz az öledbe hullani, viszont esélyt és lehetőséget kapni fogsz az anyagi jólét megteremtéséhez!

4. Tisztánlátás: Ha úgy határoztál, hogy a negyedik lapot választod, akkor tisztánlátást kapsz az égiektől 2023-ban. Ha tehát mostanában útmutatásért, megvilágosodásért, tisztánlátásért, önmagad megértéséért, az életed céljának felfedezéséért imádkoztál, vagy csak szeretnél segítséget kapni egy fontos döntésed meghozatalához, akkor 2023-ban teljesülni fog a vágyad!

Az égiek meghallották a fohászodat, és úgy határoztak, hogy 2023-ban megkapod az útmutatást, vagy valamilyen formában választ kapsz tőlük és megvilágosodsz. Ugyanakkor nagyon figyelj a jelekre, az álmaidra és a környezetedre, mert azt nem tudhatod előre, hogy az égiek milyen eszközzel vagy személlyel fogják megadni neked a választ.

5. Sikeres gyógyulás: Ha úgy döntöttél, hogy az ötödik lapot választod, akkor gyógyulásra számíthatsz 2023-ban. Ha tehát mostanában azért imádkoztál az égiekhez, hogy felgyógyulj a testi vagy lelki betegségedből, akkor úgy néz ki, hogy a kérésed meghallgatásra talált, és 2023-ban teljesülni fog a vágyad.

Erre akkor is számíthatsz, ha nem a saját gyógyulásodért imádkoztál, hanem egy szeretted gyógyulásáért. Továbbra is tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy magatok mögött hagyjátok a testi vagy lelki betegséget, és imádkozzatok tovább! Ha egy rossz szokásodtól szeretnél megszabadulni, akkor az égiek ebben is segíteni fognak neked jövőre.

6. Valóra válik az egyik álmod: Ha a belső hangod azt súgta, hogy válaszd az utolsó lapot, akkor egy álmodat teljesítik az égiek 2023-ban. Lehet ez például autóvásárlás, hírnév, eljegyzés vagy néhány kiló leadása, vagy bármi más, amiért úgy tűnik, hogy olyan szenvedéllyel imádkoztál, hogy azt az égiek meghallották, és úgy döntöttek, hogy 2023-ban megadják neked.

Még ne dőlj hátra, ne könyveld el, hogy megkapod, amire vágytál, hanem továbbra is ugyanolyan szenvedéllyel imádkozz, és tedd hozzá a megvalósításhoz azt, amit csak tudsz, élj a lehetőségekkel, vedd észre a jeleket, mert akkor valóban biztos lesz, hogy 2023-ban teljesül az álmod!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló