Milyen kihívás elé állít az élet 2023 elején!Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. Csalódás ér: Az a kihívás vár rád 2023 elején, hogy valamilyen csalódás ér. Talán egy olyan személyben csalódhatsz, akiben eddig maximálisan megbíztál, akiről soha nem gondoltad volna, hogy képes lenne ártani neked. Az illető lehet, hogy nem szándékosan okoz csalódást, de téged ez mégis arra fog ösztönözni, hogy átgondold, hogy ez a személy valaha megérdemelte-e a tőled kapott bizalmat, szeretet és segítséget.

Amennyibe nem az emberrel lesz probléma, az életlecke pedig nem az, hogy észrevedd, hogy átver, kihasznál, hazudik, akkor lehet, hogy azt kell végre felismerned, hogy túlságosan függsz tőle. Ebben az esetben ideje, hogy önállósodj és megállj a saját lábadon!

2. Valami egyre csak romlik: Azzal tesz próbára az élet 2023 elején, hogy valami egyre csak romlik az életedben. Lehet, hogy egyre jobban romlik a testi vagy a lelki állapotod, esetleg egy kapcsolatod válik problémássá, de az kizárt, hogy a munkádat fogod egyre nagyobb tehernek érezni.

Az élet célja ezzel nem az, hogy szenvedj, hanem az, hogy végre vedd észre, hogy mi az, ami nem mehet úgy tovább, ahogy eddig. Legyen bármilyen nehéz, te nézz szembe a valósággal, légy bátor, merj kilépni a komfortzónádból és változtass a helyzeteden!

3. Lehull a lepel egy titokról: Azzal tesz próbára az élt 2023 elején, hogy kiderül egy titkod, vagy valaki más titka. Itt ne gondolj azonnal a legrosszabbra, mert egy apró titok is lehet megrázó!

Azért fog kiderülni ez a titok, mert el kell gondolkodnod azon, hogy vajon miért pont most derült ki ez a titok, és hogyan fogod feldolgozni ezt a dolgot? Legyen bármi és bárkié a titkok, az biztos, hogy foglalkoznod kell vele, és abban se kételkedj, hogy ez nem ellened, hanem érted történik! Ha ezt észben tartod, akkor könnyedén át fogod vészelni ezt az időszakot.

4. Ugyanazt a hibát követed el: Az a kihívás vár rád 2023 elején, hogy elköveted ugyanazt a hibát, amit már korábban is. Nem először, talán nem is másodjára, hanem sokadjára történik meg veled valami. Ennek oka az, hogy ugyanazt a hibát követed el újra és újra.

Valamiért nem vagy hajlandó megtanulni ezt az életleckét, amit a sors nagyon szeretne megtanítani neked. Ha nem akarsz megint ugyanazzal szembesülni, akkor végre vedd észre a nyilvánvalót, amit valószínű, hogy körülötted mindenki tud, csak te nem, vagy te is sejted, csak nem akarod elfogadni.

Nem zárható ki, hogy egy személlyel kapcsolatban esel bele ugyanabba a hibába, vagy rossz eszközökkel szeretnél elérni egy célt. Legyen bármi, nézz végre szembe vele, hogy ne ess ezredjére is ugyanabba a hibába.

5. Váratlan betegség: A neked szóló figyelmeztetés szerint egy váratlan betegséggel tesz próbára az élet 2023 elején. Ugyanakkor ne ijedj meg, mert az általad választott lap nem arra utal, hogy súlyos beteg leszel, hiszen egy egyszerű megfázás is nagyon kellemetlen tud lenni.

A kérdés inkább az lesz, hogy miért pont most lettél beteg? Talán azért kényszerülsz ágyba, mert magadtól nem vagy hajlandó pihenni, nem foglalkozol eleget a testeddel és a lelkeddel? Ha nem vagy hajlandó törődni magaddal, akkor az égiek rá fognak kényszeríteni erre. Ha az általad választott lap jóslata valóra válik, és lebetegszel, akkor mindenképpen gondold át ennek a mélyebb okát!

6. Elvesztesz valamit vagy valakit: Arra a kihívásra számíthatsz 2023 elején, hogy elvesztesz valamit vagy valakit. Nem kell semmi drasztikusra gondolnod, mert az égiek nem akarnak rosszat neked, ugyanis valójában jó szándék vezérli őket.

Nem kizárt, hogy pénzt vagy más értéket fogsz elhagyni, esetleg összerúgod a port a legjobb barátoddal, és sokáig nem fogtok kibékülni, vagy a pároddal döntötök a szakítás mellett. Történjék bármi, annak jó oka lesz!

Talán az élet így szeretne rávenni arra, hogy vedd észre, ha baj van és küzdj, ha kell! Ugyanakkor az általad választott lap szerint nem kizárt, hogy talán jobb lesz neked egy bizonyos személy nélkül.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló