Erre számíthatsz a januári teliholdtól!Milyen hatással lesz rád a holdtölte?Kos: Valószínű, hogy nem a telihold az egyetlen oka annak, hogy mostanában rosszul alszol, ugyanis a párkapcsolati problémáid is okozhatnak álmatlanságot. A saját érdekedben próbáld kijelölni a határaidat, gondold át, hogy mit vársz a kapcsolatodtól! Ha ezt megteszed, akkor sokkal jobban fogsz aludni, ráadásul nem kizárólag most, hanem később is.

Bika: A szokottnál is érzelmesebbé tesz téged a januári telihold, éjszakára azonban teljesen más érzések uralkodnak el rajtad. Mivel a telihold alaposan kimerít, ezért szíved szerint aludnál egész nap. Próbálj annyit pihenni, amennyit csak lehet!

Ikrek: A csillagjegyed alapján szinte össze vagy nőve a barátaiddal, de ezt tehernek érezheted a telihold hatására. A saját érdekedben tarts egy kis szünetet, és legyen időd saját magadra is! A januári telihold idején ne akarj mozgalmas társasági életet élni!

Rák: A januári telihold hatására a munkád következményei taglózhatnak le, és valószínű, hogy a feladataid most sokkal feszültebbé, idegesebbé tesznek, ráadásul alig várod, hogy lefeküdhess aludni. Vasárnap engedj meg magadnak néhány perc lazítást, hogy összeszedhesd magad! Sőt többször állj meg ugyanezért!

Oroszlán: A januári telihold hatására jól tennéd, ha kicsit hanyagolnád a közösségi oldalakat, és kikapcsolnád minden elektronikus eszközödet, legalább egy órával lefekvés előtt. A tévézés, netezés helyett inkább olvass könyvet, mert az le tud nyugtatni, és így sokkal kipihentebben is ébredsz fel reggel.

Szűz: A csillagjegyed alapján mostanában alaposan túlterhelted magad, ami meglátszik rajtad, sőt, az sem kizárt, hogy kiégtél. Ha valóban így érzed, akkor mindenképpen legyen időd arra, hogy összeszedd magad a hétvégén, amihez akár 8-10 órás alvásra is szükséged lehet. Szűz jegyűként nagy szükséged van a pihenésre, ha nem akarod, hogy „agyonnyomjon” a januári telihold energiája.

Mérleg: A horoszkóp szerint nagyon pörgős időszakon vagy túl, ez pedig érzelmileg és fizikailag is megterhelt, így nem csoda, hogy mostanában álmatlanul forgolódtál az ágyban. A hétvégén próbálj sokat meditálni és végezz légzőgyakorlatokat lefekvés előtt, mert ez segíthet abban, hogy sokkal gyorsabban elaludj.

Skorpió: Ha mostanában nem jön álom a szemedre, akkor ennek következményeit a januári teliholdtól függetlenül is érezheted. Ne terheld túl magad, mert a stressz kimerültté és elcsigázottá tenne! Most a nyugalom és a teljes pihenés az, amire a leginkább szükséged van.

Nyilas: A csillagjegyed alapján valószínűleg imádod, hogy nem múlhat el társasági esemény a jelenléted nélkül, ám a januári telihold idején jobb lenne, ha tartanál egy kis szünetet. A pihenés most rendkívül fontos, ezért ne hanyagold el, mert ellenkező esetben azon kaphatod magad, hogy munka közben elszundítottál.

Bak: Bak jegyed alapján jellemző rád, hogy folyton jár az agyad, egyszerűen nem tudod kikapcsolni, ami miatt nem jön álom a szemedre. A szokottnál sokkal nyugtalanabbá tesz a januári telihold, ám egy forró, lazító fürdő biztos, hogy segítene a problémádon.

Vízöntő: A horoszkóp azt tanácsolja, hogy használd fel a januári telihold energiáit arra, hogy szellemileg felfrissülj. A hétvégén próbálj ki meditációs applikációkat, amelyek segítségével kikapcsolódhatsz, ellazulhatsz, elűzheted a felesleges gondolatokat és jobban alhatsz.

Halak: A januári telihold elszívja minden energiádat, ezért elcsigázottnak érezheted magad, ami miatt a legjobb az lesz, ha próbálsz a lehető legtöbbet pihenni a következő napokban.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló