Tudd meg, hogy miért nem talált rád a szerelem 2022-ben!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mit csináltál rosszul.Kos: Azért kerülhetett el a szerelem 2022-ben, mert úgy álltál hozzá az érzéshez, hogy az csak egy olyan dolog, ami akadályoz a céljaid elérésében. Tehát valójában te magad kerülted annak lehetőségét, hogy párt találj. A 2023-as év új lehetőségeket kínál a szerelemben. Vajon élsz velük?

Bika: Azért került el a szerelem 2022-ben, mert olyan kapcsolatra vágytál, amiben a párod feltételek nélkül követ téged. Olyan társat szerettél volna, aki kontrollálható, kiszámítható, és azt teszi, amit te szeretnél. 2023 új szerelmet hoz, ám ideje változtatnod a hozzáállásodon.

Ikrek: Azért nem találtál párt 2022-ben, mert még mindig ragaszkodtál ahhoz az érzéshez, amely szerint megérdemled-e az igazi, boldog párkapcsolat, és egyáltalán létezik-e számodra olyan társ, akitől ezt megkaphatod. 2023-ban megkapod a lehetőséget, de azzal csak akkor élhetsz, ha végre képes leszel megbízni magadban.


Rák: Különleges értékkel bír a számodra a szerelem és a párkapcsolat. Ha 2022-ben mégsem sikerült társat találnod, akkor ennek oka az, hogy túlságosan leadtál az igényeidből. Azért került el a szerelem tavaly, mert nem hitted el, hogy megérdemled az igazit, ezért beérted egy olyan személlyel, akiről nagyon jól tudtad, hogy nem az, akire igazából vágysz.

Oroszlán: Azért került el a szerelem 2022-ben, mert csak saját magadra gondoltál, minden mást megelőzve. A meleg és kedves szíved helyett az egódat követted, aminek következményeként nem engedtél az akaratodból és figyelmen kívül hagytad a lehetséges párjelölt igényeit. 2023-ban új esélyed lesz arra, hogy megmutasd a legjobb tulajdonságaidat.

Szűz: Azért nem találtál párt 2022-ben, mert valószínűleg túl sok időt töltöttél gondolkodással és agyalással ahelyett, hogy a lehetséges párodra figyeltél volna. Tanuld meg, hogy soha nem lehet sikeres párkapcsolatod, ha folyton önmagaddal vagy elfoglalva, mert a társadnak szüksége van a figyelmedre és a gondoskodásodra!

Mérleg: Számodra mindennél fontosabbak a kapcsolatok. Ha ennek ellenére a szerelem elkerült 2022-ben, akkor annak oka az volt, hogy annyi mindennel foglalkoztál egyszerre, olyan sok minden kötötte le a figyelmedet, hogy egyszerűen észre sem vetted a lehetőségeket. Ha 2023-ban szeretnél párt találni, akkor próbáld kevésbé szétaprózni magad!

Skorpió: Hoztad a szokott formádat. Ez azt jelenti, hogy túlságosan rejtélyes és titokzatos maradtál, miközben elvártad a párjelöltedtől, hogy mindenben nyíljon meg előtted, mutassa meg önmagát, a lelkét, miközben te semmit sem árultál el neki magadról. 2022-ben tehát azért került el a szerelem, mert a saját csapdádba estél.

Nyilas: Mindened megvan egy boldog és harmonikus párkapcsolathoz, ám ha 2022-ben mégis elkerült a szerelem, akkor ennek oka az volt, hogy nem tudtál határozott döntést hozni. Ha nem határozod el magad és félsz az elköteleződéstől, akkor ne csodálkozz, ha elkerül a szerelem!

Bak: Nagyon ambiciózus és elszánt vagy, a karriered pedig talán mindennél és mindenkinél fontosabb a számodra. Ebből következik, hogy azért vallottál kudarcot a szerelemben 2022-ben, mert párkeresésnél fontosabb volt a munkád és a feladatok. Nézz magadba és lásd be, hogy a szerelem a fontossági sorrended alján szerepelt a tavalyi évben!

Vízöntő: Valószínű, hogy azért nem volt sikered a szerelemben 2022-ben, mert azt hitted, hogy kockázatos kitárnod a szíved és megmutatnod az érzéseidet. A horoszkóp szerint te is vágysz arra, hogy valaki boldoggá tegyen, ám amikor erre lehetőséged adódik, akkor folyton kifogásokat keresel.

Halak: Erősen vágysz erre az érzésre, de gyakran a fellegekben jársz. Ha 2022-ben nem találtál párt, akkor ennek oka az volt, hogy a tökéletes, igazi társat keresed, akit persze, hogy nem találsz. Meg kell tanulnod, hogy a szerelem valóság, és nem tündérmese, ugyanis jelenleg attól félsz, hogy ha a valóságban leszel szerelmes, akkor az nem olyan lesz, mint a mesékben.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló