Ilyen hatást gyakorol rád a ma előreinduló Mars!



Mire számíthatsz a csillagjegyed alapján?Kos: Január 12-én végre elindul előre a Mars, aminek hatása ismét életvidám és optimista leszel, valamint úgy érezheted, hogy esetedben csak most kezdődik az év.

Bika: Amióta a Mars hátráló mozgást végzett, azóta mintha blokkolná valami a pénz beáramlást. Bár panaszra így sem volt okod, mégis eluralkodhatott rajtad az aggodalom. Ennek január 12-én vége, ugyanis a bolygó végre elindul előre, ennek hatására pedig újra érkezik a pénz hozzád.

Ikrek: Az Ikrekben járó Mars hatására energikus és élettel teli voltál, de mostantól még inkább az leszel, annak hála, hogy a bolygó elindul előre január 12-én. Mostantól abbahagyod a nosztalgiázást, előre nézel, tele leszel ambícióval és ötletekkel.

Rák: Tavaly augusztus vége óta úgy érzed, hogy folyton elveszted a fonalat, és nem te irányítasz, ami normális, hiszen olykor előfordul, hogy az élet kiveszi az ember kezéből a döntés jogát. Te pedig csak az erre adott reakciódat választhatod meg. Pánikba esel, vagy inkább türelmesen megvárod, hogy eljöjjön a te időd.

Oroszlán: Január 12-ig képes voltál csendben elviselni, hogy kioktatnak, de most, hogy a Mars elindul előre, végre hangosan közölheted, hogy elég volt.

Szűz: Január 12-től meggyőződhetsz róla, hogy jól jársz, ha a saját szekeredet tolod, elvégre más nem fogja. Készülj fel arra, hogy mostantól több fronton is helyt kell állnod. Bírni fogod, csak bízz magadban!

Mérleg: Ha van valami, amit halogattál tanulás vagy vizsga témában, akkor a január 12-én előre induló Mars hatására lendületet kapsz, és kimozdulhatsz a holtpontról. Most már vess véget az időhúzásnak és a kifogások gyártásának!

Skorpió: Skorpió jegyed alapján már nagyon unod, hogy veszteségek érnek tavaly augusztus vége óta. Az elmúlt hónapokban lehet, hogy el kellett engedned embereket, terveket és pénzt. Sajnos ez nem ér véget azzal, hogy a Mars elindul előre január 12-én, ám legalább egyre biztosabban érzed, hogy már látod a fényt az alagút végén.

Ebben nem tévedsz, ugyanis a Mars jegyet fog váltan március végén, aminek hatására végre lezárul ez az időszakod. Amíg ez nem történik meg, addig nagyon figyelj oda arra, hogy mire költesz, mert könnyen kifolyik a pénz a kezedből, és nem csak azért, mert mindennek megy fel az ára.

Nyilas: A csillagjegyed szerint egyszerre több emberre gyakorolsz nagy hatást, ami zavart okozhat a párkapcsolatodban. Ha foglalt vagy, akkor féltékenység merülhet fel. Ha társat keresel, akkor sok jelentkező miatt fájhat a fejed.

Október végén sokat nosztalgiáztál, és Nyilasként rád nem jellemző módon, visszavágytál a régi időkbe, szerelmekhez. Ennek lesz vége január 12-én, a Mars előre indulásának hála. Most már tiszta vizet önthetsz a pohárba, és a jelenre, valamint a jövőre koncentrálhatsz.

Bak: Túl sokat aggódsz az egészséged miatt, pedig nem kellene. A vírusokról tudjuk, hogy minden télen támadnak, és sokan lebetegednek, de ez még nem jelenti azt, hogy biztos, hogy te is lerobbansz.

Bízz az immunrendszeredben! Elvégre naponta több száz, vagy ezer vírust lenyelsz, mégsem leszel beteg, ugyanis jól dolgozik az immunrendszered. Január 12-én a Mars elindul előre, téged pedig arra motivál, hogy mozgással, sporttal és friss levegővel segítsd a szervezeted megfelelő működését. Emellett jó lenne, ha a betegség helyett más témákkal foglalkoznál!

Vízöntő: Mától nyugodtan foglalkozhatsz egyszerre több dologgal, ám csak addig, amíg ezek száma kontrollálható! Vagyis ne aprózd el magad, és ne vállalj el tarthatatlanul sok dolgot!

Halak: Tavaly augusztus vége óta sok volt a családi vita. Tavaly október vége óta korábbi konfliktusok kerültek újra elő, te pedig nem értetted, hogy miért rágódnak a múlton a szeretteid. Sajnos csak az fog megváltozni a Mars előre indulásának hatására, hogy régi helyett új oka lesz a konfliktusoknak. Neked a békéltető szerepét kell magadra vállalnod. Egyáltalán nem baj, ha nem veszel magadra minden feszültséget.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló