Erre számíthatsz az intimitás terén 2023-ban! (2. rész)



Itt az éves erotika horoszkóp!Mérleg: Nem baj, ha az év nem indult a megszokott módon az intimitás terén, ugyanis ez akár még segíthet is neked abban, hogy ítélkezésektől és félelmektől megszabadulva vágj bele a vágyad megélésébe. Július közepén nagy szívességet tesz neked az Univerzum a testiségben, ami terén a saját elégedettséged kap központi szerepet.

Skorpió: 2023-ban fontos, hogy légy tisztában a saját szexuális vonzerőddel. Abban az esetben, ha ez megvan, akkor csodás, stabil intimitásra számíthatsz, mindenféle drámák, bonyodalmak és játszmák nélkül.

2023 első felében a Vénusz gyakorolja rád a legnagyobb hatást, ami abban mutatkozik meg, hogy gyors és mocskos kalandok helyett gyengédségre és érzelmi teljességre vágysz. Ennek hátránya az, hogy a csak a fantáziádban létező ábrándkép kergetése miatt sok lehetőségről lemaradsz.

Idén számíts arra, amire eddig soha! Az év második felében csodás lehet az időzítés arra, hogy megéld a titkos romantikus és szexuális vágyaidat a pároddal.

Nyilas: Az összes csillagjegy közül te leszel az, aki új szexuális horizontokat fedezhet fel 2023-ban. Ha egészséges és boldog kapcsoltban élsz, akkor év elején tápláld az intimitást, hogy abban még magasabb szintre léphessetek tavaszra.

Emellett előfordulhat, hogy találkozol egy igazán vonzó, de teljesen elérhetetlen illetővel, akiről sokat fantáziálhatsz, ám valószínű, hogy az ábrándozás miatt maradsz le valakiről, aki valóban megfelelő partner lenne a számodra.

A nyár közepén egy olyan embert sodorhat az utadba az élet, akivel tökéletesen összeilletek a szexualitásban, aki mellett magabiztosnak és boldognak érezheted magad. Ha azonban a kommunikációval problémák akadnak, akkor 2023 végére még egy ilyen kapcsolat is zátonyra futhat, ezért figyelj oda, ha meg akarod tartani az illetőt!

Bak: 2023-ban végre hajlandó leszel kilépni a komfortzónádból a szexualitás terén, ahol új pozíciókat és játékokat fedezel fel azzal a személlyel, akiben teljesen megbízol. Ahhoz azonban, hogy ez így legyen, lazítanod kell azokon az érzelmi határokon, amelyeket magad köré húztál, ugyanis így könnyebben kérsz aktus közben a párodtól olyasmit, amire igazán vágysz.

Emellett meg kell tanulnod önmagadnak is örömöt szerezni, hogy biztos légy abban, hogy mit szeretnél és mit nem, ha a pároddal is át akarod élni az igazi mámort. Az októberi telihold hatására váratlan szexuális élményt tapasztalhatsz egy randin, ez pedig elbizonytalaníthat abban, amit eddig a jó szexről és a romantikáról gondoltál.

2023-ban szakítsd meg azt a kapcsolatot, amely nem működik, mert ezután sokkal felszabadultabb leszel, és jobban fogod élvezni az intimitást a következő években.

Vízöntő: Gyönyörrel teli évben lesz részed a szexualitás terén! Ha már sok ideje vágytál arra, hogy kiléphess a komfortzónádból, akkor erre február elején sor kerülhet. Idén figyelj sokkal jobban az előjátékra, mert az eredmény biztos, hogy csodás lesz.

Habár 2023 nyara némileg zűrzavarosnak ígérkezik, mégis a manifesztáció segíthet, hogy szeptember közepére megérkezzen a vágyott szenvedély és intimitás. Az évet tiszta fejjel zárod, ugyanis tudatában leszel annak, hogy milyen szexuális párra vágysz, ami azért fontos, mert csak így kaphatod meg azt, amire a legjobban vágysz.

Halak: 2023-ban végre megtalálhatod azt a párt, akivel minden vágyadat kiélheted a szexualitás terén. Ugyanakkor ez csak akkor történik meg, ha nyitott szívvel és magabiztosan keresgélsz. Az intimitásban sokkal érzelmesebb és spontánabb leszel, mint eddig bármikor, főleg akkor, ha mélyen kötődtök egymáshoz a pároddal.

Április elején döntésre kényszerülsz, és nem kizárt, hogy el kell engedned valakit, ugyanis rájössz, hogy nem egyformák a vágyaitok. Ezt bátran tedd meg, mert csak így jelölheted ki azt a határt, ami garantálja, hogy később senki se használhasson ki!

2023 őszén és telén esélyed lesz arra, hogy újra felfedezd a vágyaidat és kiteljesedj a szexualitásban.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló