Válaszd ki a 2023-as életleckédet!Számolj a példa alapján, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!Így számolj!

Ha 1982. 06. 26-án születtél, akkor:

1+9+8+2+0+6+2+6=34

3+4=7

Most válassz egy számot 1 és 9 között, amit adj hozzá az eredményhez, és folytasd addig az összeadást, amíg egyjegyű számot nem kapsz.

2-es szám: Könnyen eldöntöd, hogy milyen szakmát, munkát válassz, és azt meg is tudod csinálni. Tisztában vagy az erősségeiddel és a korlátaiddal. Mivel jól ismered önmagad és a képességeidet, ezért mindig kiegyensúlyozott vagy, az elvállalt feladataidat pedig kiválóan elvégzed.

Habár mindez irigységet válthat ki másokból, de a kiegyensúlyozottságoddal ezt is képes leszel kezelni 2023-ban.

3-as szám: 2023-ban kizárólag rajtad múlik, hogy kivel ápolsz szoros és kivel laza kapcsolatot. A belső békéd megóv attól, hogy mások rád erőltessék a lelki problémájukat, és képes vagy kizárni az életedből a zavaró embereket. Mindezt úgy tedd, hogy közben ne bánts meg másokat!

4-es szám: 2023-ban a kapcsolataid minősége kapja a főszerepet. 2023-ban a feladatod az, hogy felismerd és megtanuld kiismerni az embereket, valamint találd meg azokat, akikkel erős kapcsolatot kell és tudsz ápolni.

5-ös szám: Számodra idegen lesz az az érzés, amikor az ember elégedetten hátradőlhet, mert mindennel kész van, ugyanis rendszeresen egyszerre több feladatot vállalsz el és végzel el, ráadásul úgy, hogy nem is érzed soknak.

Az 5-ös szám alapján kimeríthetetlen energiával rendelkezel, az ismerőseid pedig csodálkoznak rajta, hogy hogyan tudsz ennyi mindennek megfelelni, ennyi irányba figyelni. A feladataidat megfelelően válogatod szét úgy, hogy melyik a fontos, melyik az időt rabló. Mindemellett tudod, hogy az alvás fontos.

6-os szám: A 6-os szám alapján az a 2023-as életfeladatod, hogy fel kell ismerned a vezető szerepedet, ugyanis az emberek adnak a véleményedre, és átveszik tőled, amire gondolsz! Az idei céljaid között legyen olyan, ami nem rólad szól, hanem mások megsegítéséről!

7-es szám: Olyan személy lehetsz, akinek egyfelől szüksége van egy társra, akihez alkalmazkodhat, másfelől feladatod ennek az alkalmazkodásnak a megtanulása. A 2023-as életfeladatod az, hogy képesnek kell lenned a önállóságra, de nem ez az egyetlen lecke, amit idén meg kell tanulnod, ugyanis legalább ilyen fontos az is, hogy kapcsolódni tudj valakihez!

Könnyen lehet, hogy az eddigi fejlődésed szerint ez az a feladat, amit a lelkednek muszáj megtanulnia. Nem elég az, ha valaki mellett csak élsz, társaknak kell lennetek, mert anélkül csak 1+1 lesztek, de most, a kettessel, egy párrá válhattok.

A társas lét alapja a megértés és az az egymásra figyelés, ami valójában nem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre hangzik. Úgy tartozni valakihez, hogy közben nem adod fel önmagadat, igazi kihívás, de egy jól teljesíthet feladat, aminek megtanulásában a szeretet és a megértés lesz a segítőd.

8-as szám: Az lesz az életleckéd 2023-ban, hogy meg kell tanulnod, hogy te is lehetsz támasza annak, aki egyedül érzi magát. Gondolkodj el ezen, és meglátod, még egy hétvégi bulit is jobb lesz ennek szellemében megszervezni, de akkor is ez jusson eszedbe, ha egy barátod olyan programra hív, amihez nincs sok kedved, mégsem mondhatsz nemet!

9-es szám: Az lesz a 2023-as életleckéd, hogy válj egy csapat tagjává, vezesd és segítsd őket! Ezt a feladatot teljesítheted akár a sportban is. Ha például szereted a csapatjátékokat, akkor légy te az, aki összetartja és vezeti a csapatot!

A 9-es szám alapján lehet, hogy a családodban te fogod össze a többieket, esetleg közös programokat szervezel, vagy odafigyelsz, hogy minden rokon jelen legyen egy családi ünnepen és mindenki jól érezze magát. A 2023-as életleckédet az által is elsajátíthatod, hogy bulit szervezel a barátaiddal.

A számmisztika szerint figyelj, mert időben észre kell venned, ha ezzel valakinek problémája van, és néhány jókor elmondott szóval vagy a másik meghallgatásával segíts megoldani az illető problémáit!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló