2023-as rémálom jóslatA megérzésedre hallgatva válassz egy lapot, majd olvasd el, hogy melyik rémálmod valósulhat meg az évben!1. Kínos szituációban találod magad: Az a rémálmod válik valóra 2023-ban, hogy kínos helyzetbe keveredsz. Ez bekövetkezhet például úgy, hogy beégeted magad a randevúdon, kínos helyzetbe kerülsz egy üzleti tárgyaláson, vagy a forgalmas utca közepén. Ugyanakkor az általad választott lap alapján az sem kizárt, hogy kitörik a cipőd sarka, vagy leöntöd magad kávéval.

Ha valóban kínos helyzetbe keveredsz 2023-ban, akkor ne kívánd, hogy bárcsak megnyílna alattad a föld, hanem inkább nevess, elvégre ezek a hétköznapi balesetek bárkivel megtörténhetnek, így szégyellned sem kell semmit.

2. Megelevenedik egy gyerekkori félelmed: Az a rémálmod válik valóra 2023-ban, hogy szembe kell nézned egy gyerekkori félelmeiddel. Gondold át, hogy mi volt a gyerekkori félelmed, ami a leginkább rád hozta a frászt, mert az valósulhat meg az idén!

Legyen bármi, az biztos, hogy azért kell szembenézned a félelmeddel, hogy azt megtanuld legyőzni. Ha eddig a bohócoktól féltél, akkor ne rohanj el, ha találkozol eggyel, hanem inkább fogj vele kezet!

3. Elvesztesz egy számodra fontos dolgot: Az a rémálmod válik valóra, hogy elvesztesz egy számodra fontos dolgot, például a kedvenc ékszeredet, sáladat, vagy valami mást. Ha ez a rémálmod tényleg megvalósul, akkor ne keseredj el, mert valaki meg fogja találni, és visszaadja neked, de az is lehet, hogy te találod meg az elhagyott holmit.

Történjék bárhogy, a lényeg ugyanaz marad, ami az, hogy tanuld meg, hogy minél jobban félsz valamitől, annál nagyobb a valószínűséggel fog bekövetkezni. Ha nem akarod, hogy a jóslat valóra váljon, akkor már most kezdd el elengedni a félelmeidet!

4. Szembe kell nézned a felnőtt életeddel kapcsolatos félelmeddel: Idén előfordulhat, hogy bekövetkezik valami, amitől félsz. Ennek oka lehet az, hogy tanulnod kell a dologból. Ne feledd, semmi sem történik véletlenül! Ha például kirúgnak a munkahelyedről, akkor annak az azért történik, mert újat kell keresned, ugyanis egy sokkal jobb hely vár rád, ahol jobb lesz az esélyed a céljaid megvalósítására.

Ha nem találsz párt 2023-ban, akkor ne félj attól, hogy életed végig egyedül maradsz, mert csak arról van szó, hogy valamit még meg kell tanulnod szingliként, esetleg a magánytól való félelmeddel kell megbirkóznod. Szembesülj bármely felnőttkori félelmeddel, koncentrálj arra, hogy ez egy új ajtót nyit meg előtted.

5. Szembesülsz azzal, amitől rettegsz: Az a rémálmod válik valóra 2023-ban, hogy szembe kell nézned valamivel, amitől rettegsz, ezért most gondolkodj el azon, hogy mitől félsz a legjobban? A pókoktól, rovaroktól, fekete macskától, péntek 13-tól, a magasságtól, a bezártságtól, a sötéttől?

Legyen az bármi, idén szembenézel vele, mert ideje leküzdened, hogy a jövőben ne bénítson meg, és ne akadályozzon a boldog és teljes életben. Ha tehát például bent ragadsz egy liftben, vagy a lakásodban találsz egy pókot, akkor ne ess pánikba, hanem gondolkodj!

A liftben nyomd meg a segélykérőgombot, a pókra pedig dobj egy papírpoharat, és várd meg, amíg valaki segít. Amíg vársz, mondogasd magadban, hogy nincs és nem is lesz mitől félned!

6. Elrontasz valamit, amire nagyon vágysz: Az a rémálmod valósul meg 2023-ban, hogy elrontasz valamit, amit nagyon szeretnél. Ez lehet egy számodra fontos kapcsolat, munka, lehetőség, esetleg projekt elbaltázása.

Ha félsz, hogy kudarcot fogsz vallani, tehát könnyen lehet, hogy éppen ezért fog bekövetkezni. Mivel a jóslat még nem következett be, ezért időben kaptad meg a figyelmeztetést ahhoz, hogy elengedd a félelmeidet, mert akkor nem fog megvalósulni a prófécia.

Ha viszont beteljesül a jóslat, akkor tudd, hogy az jó okból történt! Így például lehet, hogy azért fogsz elszúrni valamit, mert igazából nem az a te utad, és vár rád egy sokkal jobb lehetőség. Ne azt nézd, hogy mit vesztettél, hanem azt, amit az új kezdettel nyerhetsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló