Mit tehetsz a testi-lelki egészségedért az évben? (2. rész)Itt a 2023-as wellnesshoroszkóp!Szűz: Szűz jegyed szerint a Merkúr hátráló mozgást végez, ami a párkapcsolatodra és az önkifejező képességedre gyakorol hatást. Mindezért ne foglalkozz ebben az időszakban kreatív munkákkal, mert még a kedvenc tevékenységeid közben is kizökkenhetsz.

Ez a frusztráció tavaszra múlhat el, így akkor már úgy érezheted, hogy újra önmagad lehetsz. Emiatt a legfontosabb az, hogy a lehető legtöbbet törődj önmagaddal, és ne hibáztasd magad! 2023 második felében nagyon produktív leszel, és rászokhatsz a meditációra, ami által boldogabb és sokkal békésebb lehetsz érzelmileg.

Mérleg: 2015 óta nem történt olyan nagy változás a lelki életedben, mint amilyen 2023-ban fog. Habár a Mars és a Merkúr retrográd miatt nem indul túl aktívan az év, mégis tarts ki, mert márciustól sokkal összeszedettebb leszel mentálisan, spirituálisan és fizikailag.


Április 20. körül olyan élményeket tartogat számodra az élet, amelyek felráznak és felnyitják a szemedet. 2023-ban nagyon fontos lesz a barátaiddal és a kollégáiddal ápolt kapcsolatod.

Skorpió: 2023 elején átgondolhatod a legintimebb kapcsolataid állapotát. Mivel ez kimerítő lehet a számodra, ezért érdemes lenne ezt olyan lassú, felépülést és regenerálódást segítő mozgásformával ellensúlyozni, mint a jóga vagy a tájcsi.

A februári újhold boldoggá és bátrabbá tehet, aminek hatására képes leszel megvalósítani az álmaidat. A tavasz kiváló időszak lesz arra, hogy új, egészséges szokásokat alakíts ki, ilyen lehet például a reggeli jóga vagy séta, ami energiával tölt fel.

Ahogy telik az év, úgy leszel egyre magabiztosabb, egyre jobban kiteljesedsz a kapcsolataidban és végre rátalálsz önmagadra.

Nyilas: A baráti kapcsolataid javításával kell foglalkoznod 2023 elején. Ebbe beletartozik az is, hogy nagy lépéseket tehetsz a közös üzleti kapcsolatokban, ami bonyolíthatja a személyes kapcsolataidat.

Májusban új napi wellnessrutint kell kialakítanod, mert azt fogod észrevenni, hogy már nem érdekelnek azok a dolgok, amelyek korábban fontosak voltak a számodra, ezért másban kell megtalálnod az örömöt és a szórakozást. Nyár elején lehetőséged lesz a régóta várt utazásra.

Bak: Lehet, hogy rossz újévi fogadalmat tettél. Erre elég hamar rájöhetsz, ezért ahelyett, hogy görcsösen kapaszkodsz az eredeti elképzeléseidbe, inkább légy rugalmas, mert az jót fog tenni a mentális és érzelmi egészségednek.

Az éves jelszavad legyen a lassítás! Idén tudatosítsd magadban, hogy neked is muszáj pihenned és nem kell mindent egyedül csinálnod! Ez a testi egészséged szempontjából rendkívül fontos. Hallgass a belső hangodra és engedd, hogy a tavaly szerzett sebeid idén begyógyuljanak!

Vízöntő: Jellemző rád, hogy előregondolkodsz és racionális vagy, ám 2023 eleje még téged is meglephet. Ennek hatására lehangolódhatsz és elmehet a kedved a cselekvéstől. Ez az állapot azonban csak a tél végéig tart, mert utána ismét szeretnél tevékeny lenni, és soha korábban nem érzett nagy lendülettel nézel szembe a kihívásokkal, mintha be akarnád pótolni a kiesett időt.

2023 tavaszán költözhetsz, ami nagyszerű lehetőség arra, hogy egészségesebb életmódra törekedj. A legfontosabb, hogy találd meg azt, ami neked működik! 2023 második felében egy olyan utazásban lehet részed, ami megváltoztatja a világnézetedet.

Halak: Úgy csinálhatod végig 2023 első hónapjait, mintha robotpilótára kapcsoltál volna. Február végén feltámadhatsz, de addig úgy érezheted, hogy csak a kötelező köröket futod. Egy különleges személynek hála kimozdulhatsz ebből az állapotból, ugyanis ez az illető segíthet, hogy tisztábban láss és rájöjj, hogy miért lehetsz hasznos.

Nyáron az aktív, lendületes mozgásformák segíthetnek, hogy nagyobb legyen a lendületed és ne hagyd ki a kalandokat. 2023-ban bízz az emberekkel kapcsolatos megérzéseidben, ugyanis ez kell ahhoz, hogy olyan támogatóra lelj az őszi hónapokban, akitől rengeteget tanulhatsz és a segítségével elérheted a céljaidat.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló