Ismerd meg a neked szánt életutat! (1. rész)



A horoszkópból kiderül, hogy milyen utat kaptál az élettől.Kos: Nehéz életutat kell bejárnod, ha el akarod érni a céljaidat. Kos jegyűként nem tartozol azok közé, akiknek az ölébe hullanak a dolgok. Neked keményen meg kell dolgoznod mindenért, amit nem bánsz, mivel egyébként sem szereted, ha valamit csak úgy tálcán nyújt át az élet.

Bika: A te életutad olyan forró, amilyenek az utak lenni szoktak a működő vulkánok vagy termálvizek környékén, méghozzá azért, mert így mindig csipkeded magad és szeded a lábad, hogy szépen fokozatosan haladj előre.

Bika jegyűként azért kaptad ezt az életutat, mert máskülönben csak a nézelődés, élvezetek kötnének le, és soha nem érnél el a célba. Jó az, hogy leköt az út, az élet, hiszen Bika jegyűként az egyik legfőbb jellemződ, hogy hedonista vagy, viszont ha szeretnél valamit, akkor azért tenned is kell.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján biztonság életutat kaptál az égiektől, ugyanis ez az, amire törekszel. Jellemző rád, hogy nagyon megfontolt, logikus, óvatos személyiség vagy, és mindig meg tudod magyarázni, hogy hova tartasz és miért éppen oda.

Esetedben fontos, hogy értelme legyen az utadnak, éppen ezért folyton szem előtt tartod a célodat, pontos számításokat végzel és terveket találsz ki annak elérésére érdekében. A konkrét cselekvésbe csak akkor vágsz bele, ha osztottál-szoroztál és minden készen áll arra, hogy lépéseket tegyél.

Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy rohanni kezdesz, ugyanis lassan, óvatosan haladsz, hogy ki tudd javítani, ha baj történne. Egyébként sem szoktál kapkodni, sőt, időnként kimondottan lassú vagy, és rád férne egy kis gyorsítás, hogy ne aludjon meg a tej a szádban. Igaz, így van időd szépen lassan kiélni magad, ami előnyös dolog.

Rák: Rák jegyed alapján tele van vargabetűkkel az életutad. Mondhatni sok körrel tartozol az Ördögnek. Ennek oka valószínűleg az, hogy nehezen tanulsz, emiatt többször is megkapod ugyanazt az életleckét, hogy rendesen megtanuld.

Ne hidd, hogy a felfogásoddal van a baj, ugyanis a csökönyösséged, az akaratosságod és a naiv, álmodozó személyiséged az, ami miatt rendszeresen keveredsz nehéz helyzetbe. Ugyan lehet, hogy kicsit nehezebben tanulsz, de legalább végül egy életre megjegyzed a leckéidet.

Egyébként is Rák jegyűként neked nemcsak a cél számít, hanem maga az oda elvezető út is, ezért nagyon jól tudod, hogy miért kell olykor újabb köröket futnod, és képes vagy azokat élvezni, a legtöbbet kihozni belőlük, mert képes vagy mindenben megtalálni az újabb lehetőséget.

Oroszlán: Szerencsés természetnek vallhatod magad, hiszen gyakran az öledbe hullik, amit szeretnél. Ebből következik, hogy az életutad szerencsés, annak ellenére, hogy szeretnéd hinni, hogy magadnak köszönheted a szerencsédet, ugyanis jobban örülsz annak, ha egyedül, segítség nélkül éred el a sikereidet.

Persze, azért az is jól esik, ha csak úgy megkapsz valamit. Az viszont, hogy szerencsés életutat kaptál, megkönnyíti az életedet, illetve biztos tudatot ad arról, hogy eléred azt, amit szeretnél, hiszen önerőből és némi szerencsével sikerül. Ennek hála sok időd van élvezni az életet, tehát magát az utat.

Ugyanakkor előfordul, hogy túl biztos vagy a dolgodban, ami miatt elfeledkezel arról, hogy a szerencse forgandó, akkor pedig hiába az önerő. Néha padlóra kerülsz, ám onnan még eltökéltebben állsz fel.

Szűz: Egyenes életutat kaptál, hiszen te magad is tisztességes, egyenes személyiség vagy. Te mindig tisztán látod magad előtt a céljaidat és mindent, amit szeretnél elérni az életben, éppen ezért nincs a világon semmi, ami letéríthetne arról az útról, amit kijelöltél magadnak.

Természetesen veled is előfordul, hogy kapsz néhány pofont az élettől, ám mindig felállsz és folytatod az utad, hála a rengeteg erődnek, kitartásodnak. Szűz jegyed alapján megállíthatatlanul haladsz előre, hogy bizonyíts magadnak és másoknak. Ha választanod kell, és az bizonyul nehezebbnek, akkor is az egyenes út mellett döntesz.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló