Ilyen lesz a szerelmi életed a vízi Nyúl évében! (2. rész)Megérkezett a 2023-as kínai szerelmi horoszkóp!Kecske: Párkapcsolat esetén, ha korábban voltak zűrös helyzetek és megválaszolatlan kérdések, akkor azok megoldódnak a vízi Nyúl évében. Ha úgy érzed, hogy érzelmileg nem kapod meg a kedvesedtől a vágyott biztonságot, figyelmet, akkor ezt februárban muszáj tisztáznotok. Teljesen jogosan várod el, hogy elköteleződjön az irányodba a párod, ha te is ezt teszed. A konfliktusok február környékén elrendeződnek, ami után boldogság költözik a kapcsolatodba.

Ha párt keresel, akkor áprilisban és májusban keltheted fel sokak figyelmét, aminek eredményeként újra hinni tudsz abban, hogy neked is jár a szerelem és a boldogság. A nyáron egy ártalmatlannak induló flörtből alakulhat ki mély kapcsolat.

Majom: Ha van párod, akkor a vízi Nyúl év elején valami felrázz, és nagyon jót tesz neked a friss energia, illetve a megújulás. A legjobb, amit tehetsz az, ha hagyod, hogy a dolgok megtörténjenek, mert a spontaneitás rengeteg jó felé fog vezetni az esztendőben!

Ha párt keresel, akkor elképesztően erős energiák lesznek rád hatással a vízi Nyúl évében, aminek időszakában nem marad viszonzás nélkül a magabiztos, erős kisugárzásod, ugyanis sokan próbálnak majd meghódítani.

A jelöltekkel zökkenőmentesek és egyszerűen megy majd a kommunikáció. Idén előtérbe kerül a játékos, energikus természeted, ami elhozza a szerelmet, és nyáron már nemcsak kísérletezni fogsz, hanem meg is találod azt az izgalmas, csodás személyt, aki igazán boldoggá tehet.

Kakas: Párkapcsolat esetén az új kezdetek éve lesz számodra a szerelemben a vízi Nyúl esztendeje. Nyáron, főleg júniusban és júliusban, újra megtapasztalhatod a szenvedélyt. Idén átértékeled a kapcsolatodat és a prioritásokat, ami nagyon jót fog tenni a szerelmeteknek.

Ha párt keresel, akkor új emberekkel ismerkedhetsz meg a vízi Nyúl évében. Az új ismerősök között ott lesz életed szerelme is, akinek megismerése után annyira felgyorsulhatnak az események, hogy már ősszel bejelenthetitek az eljegyzést.

Kutya: Ha kapcsolatban élsz, akkor a vízi Nyúl évének első heteiben belső kényszert érezhetsz arra, hogy rendezd a szőnyeg alá sepert ügyeket a pároddal. Ez a beszélgetés nagyon jót fog tenni nektek, hiszen általa elkerülitek a konfliktusok elmérgesedését. A legfontosabb, hogy zárjátok le a múltat és koncentráljatok a jövőre! Ezután az eljegyezés is megtörténhet, ha még nem házasodtatok össze, de bármilyen más módon is kifejezhetitek az elköteleződéseket. A tavasz rengeteg romantikát tartogat a számotokra.

Párkeresőként azt tapasztalhatod a vízi Nyúl évében, hogy sokan próbálnak meghódítani, ami miatt nehezen választasz a jelentkezők közül. Nyáron számíthatsz egy kapcsolat elmélyülésére.

Disznó: Ha van párod, akkor elképesztően erős szerelmi energiákkal kecsegtet a vízi Nyúl éve. Fontos, hogy őszintén kommunikálj, és mindig mondd ki az érzéseidet, mert ez kell ahhoz, harmonikus és igazán szenvedélyes éved legyen a párkapcsolatodban. Idén minden tervben megtaláljátok a közös nevezőt a kedveseddel.

Ha párt keresel, akkor egy Tigris, Nyúl vagy Disznó jegyű illető személyében találhatod meg a szerelmet. A nagy találkozásra tavasszal kerülhet sor, a kapcsolat pedig annyira gyorsan elmélyülhet, hogy ősszel már az összeköltözésről fogtok beszélgetni.

Ló: Ha párkapcsolatban élsz, akkor kifejezetten békés hangulatban indul számodra a vízi Nyúl éve, aminek első hat hetében érdemes tisztázni az érzelmi kérdéseket. Ugyanakkor a folytatás is jónak ígérkezik, és valamelyik közös terveteket is megvalósíthatják a kedveseddel, ha együtt dolgoztok. A tavasz és az augusztus tartogathat feszültséget, amivel kapcsolatban a legjobb megoldás, ha azt oldani próbálod, és nem tovább szítani!

Párkeresőként rendkívüli évben lesz részed, ugyanis találhatsz valakit, aki mellett nemcsak jól érezheted magad, hanem még a terveidet is támogatja. Számodra a június, a július és a november lesz a legromantikusabb hónap a vízi Nyúl évében.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló