Erre számíthatsz a karrier terén a vízi Nyúl évében!



Így alakulhat a munkád és a pénzügyeid a kínai horoszkóp szerint!Patkány: A kínai jegyed alapján alaptulajdonságod a találékonyság, és az, hogy minden helyzetben képes vagy megtalálni a menekülő útvonalat. Ezek azok a csodás képességeid, amelyek megmutatkoznak a víz Nyúl évében.

Bivaly: A vízi Nyúl évében megérkezik az elmúlt évek eredménye. A munkahelyeden észreveszik, hogy megbízható színvonalú munkát adsz ki a kezedből, így minden esélyed meglesz arra hogy feljebb lépj a ranglétrán.

Tigris: A vízi Nyúl évében kisebb problémák előfordulhatnak, viszont ezekre megtalálod a legjobb megoldásokat. Idén tele leszel ötletekkel, amelyek által képes leszel előre vinni a munkahelyi dolgaidat.

Nyúl: Remek lehetőségekre számíthatsz a karrieredben a vízi Nyúl évében. Fontos azonban, hogy légy jó csapatjátékos. Ha másik munkát szeretnél keresni, vagy saját vállalkozást indítanál, akkor ehhez tavasszal kínál szerencsés és kivételes lehetőségeket az élet.

Sárkány: Remek lehetőségekre számíthatsz a karrieredben. Annak érdekében, hogy ezekkel élni tudj, az események elébe kell menned, és neked kell kezdeményezned. Emellett figyelj oda arra, hogy ne kényelmesedj el, mert ha megteszed, akkor lemaradsz a csodás esélyekről. Idén figyelj, légy résen és tudatosan építsd a kapcsolataidat. Anyagi téren az év második felében számíthatsz a pénzügyeid stabilizálódására.

Kígyó: Mozgalmas és megterhelő esztendőnek ígérkezik számodra a vízi Nyúl éve, ami ugyanakkor fejlődésre és önfejlesztésre is motivál. Ha másik állást keresnél, akkor arra nem a legideálisabb ez az év, ezért inkább törekedj együttműködésre és csapatmunkára. Jobb pozíciót, fizetésemelést azonban elérhetsz, valamint fontos, hogy harcolj az érdekeidért.

Ló: Képes leszel a cselekvésre, ugyanis tele vagy tettvággyal, így pedig bármit elérhetsz az esztendőben. Fontos azonban, hogy legyenek világos ambícióid és céljaid a főnököd előtt, úgyhogy légy határozott!

Ha pályakezdő vagy, akkor igazán szerencsés lehetőségekre számíthatsz. Anyagi téren fontos, hogy koncentrálj, mert olykor nagy lehet a kísértés, ám neked még vigyáznod kell a pénzedre, amit ha megteszel, akkor az sokszorosan fog megtérülni.

Kecske: A vízi Nyúl éve nagyon sok, jó lehetőséget kínál az előrelépésre. Elsősorban júniusban, júliusban és szeptemberben számíthatsz kiváló energiákra a karriered terén. A tárgyilagosság, a higgadtság lesz a két legfontosabb tulajdonság, ami ahhoz kell, hogy jobb pozíciót kapj vagy jó üzleteket köss. Anyagi téren biztos a fejlődés és a pénzügyi helyzeted stabilizálása.

Majom: A kínai jegyed alapján szükséged van kihívásokra, de csak egészséges mértékben. A vízi Nyúl éve végre ilyen lesz számodra, tehát kalandos, de nem veszélyes. A munkában rengeteg jó dologra számíthatsz, és olyan feladatokra, amelyek affinitásban megfelelnek neked és lesz kedved foglalkozni velük. Idén bátran kérhetsz fizetésemelést, mert azt biztos, hogy megkapod.

Kakas: A vízi Nyúl évében arra számíthatsz a munkádba, hogy végre lezártnak tekintheted az elmúlt évek küzdelmeit. Februárban és márciusban megkapod a környezetedtől azt a támogatást, ami által megvalósíthatod a nagyszabású terveidet.

Emellett idén rájössz arra, hogy mi tesz téged igazán boldoggá, így a vízi Nyúl évében nemcsak a karrieredben fejlődsz, hanem az önmegvalósítás útján is nagyot lépsz előre. Áprilisban és májusban új munkalehetőségekre bukkanhatsz.

Kutya: Anyagi téren érezheted magad rendkívül sikeresnek a vízi Nyúl évében, ugyanis fizetésemelést kaphatsz, de nem várt bónusz vagy jutalom is ütheti a markodat az erőfeszítéseidért. Nemcsak a pénzügyek miatt lehetsz elégedett idén, hanem a munkahelyi légkör miatt is, ugyanis amellett, hogy megbecsülnek, még kedvelnek is, ami elengedhetetlen a jó hangulathoz.

Disznó: A csúcson érezheted magad a munka terén, ugyanis minden, amit eltervezel, az magában hordozza a siker ígéretét. Ehhez azonban az kell, hogy jól oszd be az idődet.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló