Erre számíthatsz az egészség terén a vízi Nyúl évében!Mire kell figyelned a kínai horoszkóp szerint?Patkány: Bár a szervezeted erős és ellenálló, mégis jól tennéd, ha odafigyelnél a tested jelzéseire a vízi Nyúl évében, aminek időszakában ne hajtsd túl magad, pihenj eleget, figyelj oda a helyes folyadékbevitelre és táplálkozz egészségesen, ami már csak azért is fontos, mert a kínai jegyed alapján a gyomrod az érzékeny szerved.

Az is fontos, hogy figyelj a stresszre, illetve az azzal kapcsolatos magas vérnyomásra, amivel nem ártana orvoshoz fordulnod!

Bivaly: Kína jegyed alapján az elegendő testmozgás a legfontosabb az egészséged szempontjából a vízi Nyúl évében. Az aktív sport segít a jó emésztésben és a stressz csökkentésében is. Emellett fogyassz sok zöldteát, ami a gyomrodnak tesz jót. Ha van krónikus egészségügyi panaszod, akkor javulásra számíthatsz az évben.

Tigris: A kínai jegyed alapján tele lesz kihívással és pörgéssel az életed a vízi Nyúl évében, ezért arra kell figyelned az egészség terén, hogy kiegyensúlyozott maradj az aktivitás-táplálkozás-pihenés hármasában. Ügyelj arra, hogy naponta legalább 7 órát aludj, és ne fogyassz feldolgozott élelmiszereket. Az őszi és téli hónapokban vitaminokkal segítsd a szervezeted egészséges működését!

Nyúl: Ha eddig elhanyagoltad a testmozgást, akkor addig állj neki, amíg tudsz mozogni, ugyanis ha mozgásszervi panaszok alakulnak ki, vagy meghízol, akkor sokkal nehezebb lesz az életmódváltás, bár igaz, hogy akkor sem lehetetlen. Ha már rendszeresen mozogsz, akkor légy óvatos sportolás közben a vízi Nyúl évében, mert kar és láb sérülés veszélyére hívják fel a figyelmed az égiek!

Sárkány: A vízi Nyúl évben próbáld minden helyzetben megőrizni a nyugalmadat, és ne idegeskedj! Ne feledd, hogy az életben mindennek célja van, ami idővel világossá válik előtted. Ha meg akarod őrizni az egészségedet, akkor ne engedd, hogy felőröljön a hétköznapok stressze!

Kígyó: A munkahelyi ügyek okozhatnak nagy stresszt a vízi Nyúl évében, neked azonban ezt kerülnöd kellene. Ha megfontoltan foglalkozol a pénzügyi kérdésekkel és problémákkal, akkor sokkal kevesebbet fog fájni a fejed. Az egészséged megőrzése érdekében próbálj ki relaxációs módszert, vagy akár szokj rá arra, hogy minden nap meditálsz.

Ló: Fizikailag tele leszel energiával a vízi Nyúl évének szinte az egészében. Ugyanakkor fontos, hogy tereld jó mederbe ezt a rengeteg erőt, aminek érdekében sportolj, mozogj, túrázz és kirándulj a szabadban. Ha ezt megteszed, akkor nemcsak erőd lesz, hanem nyugalmad is.

Kecske: A vízi Nyúl évében fontos, hogy ne vedd félvállról az egészségedet, hanem figyelj oda arra rendesen! Ha nem vigyázol magadra, akkor váll- vagy combsérülést szenvedhetsz. Légy mértékletes a sportban és a táplálkozásban, valamint őrizd meg az egyensúlyt! A hidegebb évszakokban ne feledkezz el a vitaminbevitelről, míg egyes ásványianyagok pótlására egész évben oda kell figyelned.

Majom: A kínai jegyed alapján eddig sem hanyagoltad el a testmozgást, ám erre az eddiginél is nagyobb szükséged lesz a vízi Nyúl évében. Amellett, hogy idén muszáj heti több alkalommal sportolnod, még arra is figyelned kell, hogy eleget igyál, méghozzá lehetőleg naponta 2 liter tiszta vizet.

Kakas: A vízi Nyúl évében ne aggodalmaskodj feleslegesen, mert azzal csak rombolod a testi-lelki egészségedet. Emellett az is fontos, hogy ha valamilyen panaszt tapasztalsz, akkor arra ne legyints, hanem mutasd meg magad egy orvosnak! Az évben muszáj megtanulnod egyensúlyban tartani magad.

Kutya: Jó lesz a közérzeted és erősnek fogod érezni magad fizikailag. Ugyanakkor gondoskodnod kell magadról, és arról, hogy eleget pihenj és egészségesen táplálkozz.

Disznó: A vízi Nyúl évében jó lesz a fizikai egészséged, de arra oda kell figyelned, hogy lelkileg se legyen problémád, ugyanis hajlamos vagy a pszichoszomatikus panaszokra. Idén tedd a mindennapjaid részévé a relaxációt és a meditációt, ugyanis ezzel a test és lelki egészségednek is jót teszel.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló