Ezekre a biztató szavakra van szükséged a horoszkóp szerint



Motiváló mondatok, amelyekből erőt meríthetsz.A szavaknak ereje van, és ez az erő motivációt, kitartást adhat ahhoz, hogy meg tudj birkózni a mindennapok kihívásaival. Ha úgy érzed, hogy most nagy szükséged lenne néhány biztató szóra, akkor olvasd el a csillagjegyedhez tartozó üzenetet!

Kos: Azt üzeni neked a horoszkóp a csillagjegyed alapján, hogy hidd el, hogy nem a semmiért küzdesz, mert végül minden erőfeszítésed kifizetődik! A kemény munkád gyümölcse be fog érni, csak erre egy kicsit még várnod kell, ám pont ettől lesz nagyon értékes.

Bika: Azt üzeni neked a horoszkóp a csillagjegyed alapján, hogy többé ne legyél olyan kemény önmagaddal, ne becsüld le magad, ne kezeld magad koloncnak, mert senki sem tekint rád így! Az, ahogy magadat látod, egy teljesen torz kép.

Ikrek: Azt tanácsolja neked a horoszkóp a csillagjegyed alapján, hogy soha ne hagyd, hogy a csalódás kiirtsa belőled a szerelembe vetett hitedet! Egyetlen hiba miatt nem adhatod fel az álmaidat! Egy rossz nap soha nem lehet ok arra, hogy kudarcként könyveld el az életedet!

Rák: A csillagjegyed alapján neked szóló motiváló szavak úgy szólnak, hogy erősebb vagy annál, mint gondolod. Sokkal többre és nagyobbra vagy képes, mint hiszed magadról. Sokkal többet elbírsz, mint képzelted. Csak ugorj fejest az életbe, és mindezt megtudod!

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján azt üzeni a horoszkóp, hogy talán ebben a pillanatban borzalmasnak érzel mindent, de hamarosan megleped magad, mert olyan nagy dolgokat fogsz elérni, amik képessé tesznek arra, hogy tovább haladj az általad kijelölt úton.

Szűz: A horoszkóp neked szóló motiváló szavak úgy szólnak, hogy megérdemled, hogy szeressenek és válaszoljanak neked. Megérdemled a párkapcsolatot. Ha bárki ennek az ellenkezőjét érezteti veled, arra többé egy percet se vesztegess el!

Mérleg: A csillagjegyed alapján neked szóló motiváló szavak úgy szólnak, hogy igenis, hogy megérdemled a boldogságot, úgyhogy soha ne hagyd, hogy bárki is meggyőzzön ennek az ellenkezőjéről! Mérleg jegyűként elmondható rólad, hogy olyan jószívű, tiszta ember vagy, amilyenből mostanában kevés él a világban. Csak szerencsésnek mondhatja magát az, aki veled köti össze az életét.

Skorpió: Skorpió jegyed alapján azzal kíván lelkesíteni a horoszkóp, hogy azt üzeni neki, hogy hidd el, hogy nem fogod mindig olyan elveszettnek érezni magad, mint most, a magányod sem tart örökké! Rá fogsz ébredni, hogy mi az, amit el akarsz érni az életedben, és arra is rá fogsz jönni, hogy hogyan kell idomulnod másokhoz és önmagadhoz ahhoz, hogy nagyszerűen érezd magad.

Nyilas: A csillagjegyed alapján neked szóló motiváló szavak úgy szólnak, hogy hidd el, hogy túl fogsz jutni a nehézségeken! A jelenlegi helyzeted csak átmeneti állapot, és a stressz, a fájdalom sem tart örökké. Néhány hónap múlva mindez csupán emlék lesz.

Bak: Bak jegyed alapján azt üzeni neked a horoszkóp, hogy már nem ugyanaz az ember vagy, aki eddig voltál, mert megváltoztál és fejlődtél. Többé ne aggódj azon dolog miatt, amiket régen elrontottál! Mostantól csak előrenézz, és dolgozz a jövőd építésén!

Vízöntő: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy hagyj fel azzal, hogy úgy vágsz vissza valakinek, hogy megmutatod, mi mindenre vagy képes az illető nélkül! Sokkal jobb lesz, ha úgy veszel revansot, hogy megtanulod szeretni magadat, a lehetőségeidből pedig kihozod a lehető legtöbbet.

Halak: Halak jegyed alapján a horoszkóp azzal szeretne motiválni, hogy azt tanácsolja, hogy nem kellene azon tépelődnöd, hogy mi hiányzik az életedből, hanem arra kellene büszkének lenned, amit már elértél. Ne várj olyan sokat magadtól, hiszen minden csodálatos, amit csinálsz!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló