Mit üzen februárra a számmisztika?



Tudd meg, hogy mi vár rád a tél utolsó havában a születésed napja alapján!1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Mesés dolgokkal leszel gazdagabb, ráadásul találhatsz valamit, ami által sikerül növelned a kényelmedet és egyszerűbbé teheted az otthoni munkádat. Lehet, hogy sikerül új munkát esetleg szakmát találnod. Ha alapvetően nem szereted a változásokat, akkor kénytelen leszel módosítani a dolgokhoz való hozzáállásodon februárban.

2-es szám: Arra számíthatsz februárban, hogy az egészséged és a munkád kap főszerepet. Most kénytelen leszel mindenhez és mindenkihez alkalmazkodni, ráadásul váratlan dolgokkal is szembe kell nézned.

3-as szám: A bölcsesség, az ideálok, a vallásosság és az utazás kap kiemelt szerepet az életedben, amiben a szerelem terén intenzív és ideális időszakra számíthatsz. Az érzelmeidet a személyiség feletti, emberi érzésekből fakadó szerelem határozhatja meg a tél utolsó havában. Az előtted álló hetekben mindenre hajlandó leszel, ami konstruktív vagy produktív.

4-es szám: Szuper hónapra számíthatsz, méghozzá részben azért, mert csodás élményekben lesz részed, részben pedig azért, mert szerelmi kapcsolatba kerülsz, de az sem kizárt, hogy gyermekkel kerülsz kapcsolatba.

5-ös szám: Azt üzeni neked a számmisztika februárra, hogy olyan érzelmi, szenvedélyes barátságban lehet részed, amiből könnyen kialakulhat egy mesés szerelmi kapcsolat. Ugyanakkor ez nem egyik pillanatról a másikra fog kialakulni.

Mivel a tél utolsó havában sok akadályt kell elhárítanod a sikerig, ezért jobb lesz, ha inkább az anyagi biztonságra koncentrálsz. Emellett februárban az is fontos, hogy ne tégy semmit a környezeted rosszallása ellenére, hanem próbáld meggyőzni őket az igazadról!

Ne félj saját magadtól, mert nagyszerű dolgok várnak rád a tél utolsó hónapjában!

6-os szám: A szokottnál sokkal ambiciózusabb leszel ebben az időszakban. A tél utolsó hónapjában olyan érzésed támadhat, hogy túl sok felelősséget vettél a nyakadba mostanában, de ne add fel, légy kitartó és dolgozz azért, hogy célt érj mindennel! Amennyiben képes leszel így tenni, akkor a siker is érkezni fog.

7-es szám: Ne akard sikeresnek mutatni magad, a véleményedet csak akkor mondd el, ha azt kérdezik tőle, és semmiféleképpen se pletykálj! Mindezt azért kell megtenned a tél utolsó havában, mert ez kell ahhoz, hogy megbecsülésben legyen részed.

Februárban nagyon fontos, hogy próbálj elkerülni minden olyan helyzetet, amelyhez valójában egyáltalán nincs közöd.

8-as szám: Nem késlekedhetsz, hanem a lehető leggyorsabban munkához kell látnod! A tél utolsó havában számíthatsz arra, hogy az egyik barátod meglepő irányba terel az üzlet terén. Ezzel kapcsolatban a legbölcsebb az lesz, ha kiegyensúlyozott tervek alapján haladsz, és nem engeded magad eltéríteni, még akkor sem, ha nagyon ihletettnek érzed magad! Ha februárban alaposan végzed a napi teendőidet, nem veszel el az apró részletekben, akkor lendületesen, frappánsan törhetsz előre.

9-es szám: A pénz kap kiemelt szerepet az életedben februárban, aminek időszakában jól fogsz keresni, de a kiadásaid is nagyobbak lesznek a szokásosnál. Habár az égi hatások segíteni fognak a tél utolsó havában, hogy jobban megértsd önmagadat és a kreatív képességeidet, te mégse ess az álmodozás és a kísértések csapdájába!

Ha februárban úgy alakul, hogy pénzre lesz szükséged, akkor bátran kérj kölcsön, de csak néhány hétre, esetleg hónapra, és csakis olyan személytől, akivel igazán közeli kapcsolatot ápolsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló