Mit árulnak el rólad a Szaturnusz-kártyák?



Ha választasz egyet az alábbi képek közül, akkor megkapod a neked szóló elemzést.1. kártya: Barátságos, kreatív és munkakedvelő személyiség vagy. Ugyanakkor hajlamos vagy az egoizmusra, és azt hiszed, hogy mindent jobban tudsz másoknál.

A munkában a kollégáid számíthatnak rád, de csak abban az esetben, ha a saját érdeked is fűződik a dologhoz.

A szerelemben nem tudod kimondani az érzéseidet, ezért szavak helyett tettekkel bizonyítod, hogy mennyire fontos a számodra a másik fél.

2. kártya: Toleráns, lojális, visszahúzódó és hallgatag személyiség vagy. Az álmodozás a munkahelyeden is rád tör, ami miatt sokszor elcsúszol a feladataiddal. A szerelemben egy olyan párra van szükséged, aki két lábbal áll a valóság talaján, ahova téged is visszaránt, ha szükséges.

3. kártya: Magabiztos, kitartó és jókedvű személyiség vagy, valamint szereted a problémákat egy kis humorral megoldani.

A munka terén szeretsz egyedül dolgozni, viszont szívesen segítesz másoknak, ha elakadtak a feladatukban. A szerelem terén is hullámzó a hangulatod, ezért hozzád olyan társ való, aki el tudja fogadni és megérti, hogy időnként szükséged van a magányra.

4. kártya: Érzékeny, empatikus, igazi lelkizős, döntést nehezen hozó személyiség vagy. Jellemző rád, hogy túl sokat mérlegelsz, és előfordul, hogy nem a megfelelő embertől kérsz segítséget.

Minden képességed megvan ahhoz, hogy elérd a céljaidat, mégis rendkívül alacsony az önbizalmad, ami miatt megtartod magadnak az ötletedet, és inkább azt teszed, amit mások mondanak.

A szerelemben sokat csalódhatsz, ugyanis hajlamos vagy mindenkit szebbnek látni annál, mint amilyen valójában, és nem akarod levenni a rózsaszín szemüveget.

5. kártya: Megbízható, erős, akaratos személyiség vagy. A munka terén nagyon nagy hasznát veszed a megbízhatóságodnak, ugyanis bátran rád bízzák a feladatokat, hiszen mindenki tudja, hogy te biztos, hogy végezni fogsz határidőre, méghozzá megfelelő precizitással.

A szerelemben nehezedre esik megnyílni, és sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy megbízz a másikban, ám amikor valakit megszeretsz, akkor azt a személyt igazán közel engeded magadhoz.

6. kártya: Kitartó, bátor és kockáztató személyiség vagy. Előfordul, hogy lenézel másokat, mert nem képesek arra, amire te.

Mivel a szereplés vágyad hatalmas, ezért a legjobb, ha olyan munkát keresel, ahol hasznát veheted az előadói képességeidnek. A szerelem terén maszk mögé rejted az érzéseidet, folyton szerepet játszol, nehogy bárki is meglássa az igazi énedet.

7. kártya: Ambiciózus, kedves, megértő és nagyon intelligens személyiség vagy, a jó tulajdonságaid pedig mindig a segítségedre vannak az életben. Ugyanakkor rossz tulajdonságod a féltékenység, ami sok konfliktust okozhat.

A munka terén remek vezetővé tehetnek a képességeid, viszont a családodat is próbálod folyton koordinálni. Ha kiegyensúlyozott életet szeretnél, akkor muszáj leállítanod magadban a túlzott féltékenykedést, és át kell gondolnod, hogy tényleg igazad van-e.

8. kártya: Megnyugtató, békét árasztó személyiséggel megáldott ember vagy. Belőled remek társ és barát válhat.

Küzdelemnek tartod az életedet, a szerelemben pedig arra vágysz, hogy minél többet hódíts. Ennek eredményeként ugyan könnyen találsz párt, mégis ezek rövid életű kapcsolatok.

9. kártya: Nagyvonalú, kezdeményező és mindenki felé nyitott személyiségű ember vagy. Rossz tulajdonságod, hogy időnként önző vagy. A szerelemben olyan párra van szükséged, aki a hisztis napjaidon is fel tud vidítani.

10. kártya: Érzelmes, tiszta lelkű, időnként túl jóhiszemű, gyakran szégyenlősködő ember vagy. Bár kedveled a nagy társaságot, mégis jobban szeretsz néma hallgatóság lenni, hogy mindenre odafigyelve információt gyűjts, amit a legmegfelelőbb pillanatban felhasználhass ellenük.

A szerelemben csak akkor vagy képes az alkalmazkodásra, ha biztos vagy abban, hogy megtaláltad azt a személyt, aki biztos, hogy mindenben melletted áll, méghozzá feltételek nélkül.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló