Februári telihold horoszkóp



Milyen hatással lesz rád a február 5-ei Oroszlán telihold?Kos: Akarriereddel kapcsolatos célokra való koncentrálás kap kiemelt szerepet a februári telihold hatására. Ezekben a napokban úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy felfedezd és hasznosítsd a kreatív energiádat. A futó munkáid abban segíthetnek, hogy koncentrált és motivált maradj.

Bika: Arra számíthatsz a februári teliholdtól, hogy nem lesz könnyű eljutnod oda, ahova szeretnél. Jelenleg sok a teljesítetlen vágyad, ám a napokban rájössz, hogy hogyan érd el az utad célját. A hétvégét töltsd otthon, töltődj fel, mert ettől fogod visszakapni a lendületedet!

Ikrek: Ikrek jegyűként a személyes fejlődés és a gyors cselekvés jellemezte a januárodat, februárban azonban kezdenek kicsit lassulni a dolgok. Mostanában rengeteget tanultál a kommunikációs stílusodról és az indulataid kezeléséről.

A február 5-ei telihold hatására készen fogsz állni arra, hogy felhasználd azokat a tanulságokat, amelyek által újjáépítheted a magabiztos fellépésedet.

Rák: A csillagjegyed alapján arra emlékeztet a február 5-ei telihold, hogy teremtsd meg az egyensúlyt a kapcsolat iránti vágyad és a személyes igényeid között. Ezekben a napokban ne fordítsd az energiádat másokra, és tudj határozott nemet mondani!

Oroszlán: A jegyedben járó, február 5-ei telihold hatására megtanulhatod sokkal jobban szeretni önmagad. Emellett a napokban sokkal bátrabb leszel, így hajlandó leszel rálépni arra az útra, amely elvezet az álmaidhoz. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy mersz nagyot álmodni és nézz előre, mert ez kell ahhoz, hogy boldog légy!

Szűz: Szűz jegyed alapján arra számíthatsz a február 5-ei teliholdtól, hogy annak hatására eszedbe jutnak a múltbéli kapcsolatok, és az, hogy ezek hogyan alakították a személyiségedet. Ebben az időszakban azzal foglalkozol majd, hogy új kapcsolatot alakíts ki, és jobban figyelj saját magadra, főleg a testedre. Emellett olyan energiákat kapsz a teliholdtól, amelyek megnyugtatnak. Rohanás helyett inkább diktálj lassabb tempót ebben az időszakban!

Mérleg: A csillagjegyed alapján azt láthattad az elmúlt két és fél évben, hogy mennyit változtak a barátságok és a párkapcsolatok. A február 5-ei telihold hatására ideje, hogy elgondolkodj a saját kapcsolataidon és hozz meg néhány konkrét döntést. Emellett tanuld meg megtalálni azt az egyensúlyt, amelyre nemcsak szükséged van, hanem örömöt is okoz neked.

Skorpió: Skorpió jegyűként arra ösztönöz a február 5-ei telihold, hogy tanuld meg értékelni azt, hogy milyen keményen dolgozol és mennyire leleményes vagy. Ragyogni nem olyan nehéz, te pedig akkor sugárzol, amikor magabiztosnak érzed magad.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján arra ébreszt rá a február 5-ei telihold, hogy újra foglalkoznod kellene a tanulással. Emellett kedvet kapsz egy izgalmas utazáshoz, amivel kapcsolatban az első lépés az, hogy készíts egy álomforgatókönyvet. A februári telihold feltölt erővel és optimizmussal, aminek hála képes leszel lelkileg gyarapodni és egyre messzebbre jutni.

Bak: A csillagjegyed alapján arra számíthatsz, hogy nosztalgikus hangulatba kerülsz a február 5-ei telihold hatására, ezért a napokban hajlandó leszel lezárni néhány régi fejezetet az életedben. Ebben megmutatkozik a rugalmasságod és a bátorságot. Egyszerűen megállíthatatlannak érzed magad ebben az időszakban.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként arra számíthatsz a február 5-ei teliholdtól, hogy új szinte lépnek a másokkal ápolt kapcsolataid, méghozzá annak hatására, hogy egyre többet tanulsz arról, hogy hogyan válhatsz könnyen társfüggővé. A napokban megtapasztalod, hogy egyedül is tudod irányítani a dolgokat, felkészülni a feladatokra, amire mások is felfigyelnek.

Halak: Felelősségteljesebb hozzáállást követel meg tőled a február 5-ei telihold. Ezekben a napokban meg kell ismerned a képességeidet, valamint bátran ki kell állnod a reflektorfénybe. Ne feledd, hogy a vezetői lét feltétele, hogy bízz és higgy magadban!

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló