Ilyen hatással lesz rád a Nap és a Merkúr kvadrát Uránusz!



Erre számíthatsz a februári 4-e és 21-ei nehéz fényszögtől!Kos: Nem szokásod megijedni, ezért ahelyett, hogy kerülnéd, inkább csak azért is keresed a véleményütköztetés lehetőségét. A versengős mentalitás nem gond, de azért arra figyelj, hogy ne ess vele túlzásba, és törekedj arra, hogy elkerüld a vitát másokkal!

Bika: Nem egyszer elkövetetted azt a hibát, hogy szembe szálltál az aktuális főnököddel, ennek pedig minden esetben rossz vége lett. Ugyanez a probléma tér vissza február 4-én és 21-én, ezért a saját érdekedben légy megfontoltabb, és ne csak arra figyelj, hogy jól válogasd meg a szavaidat, hanem a hangnemre is.

Ikrek: Február 4-én és 21-én vizsgáztatni fog az élet, méghozzá diszkrécióból. Ha nem akarsz megbukni, akkor tartsd a szád, ne mondd el senkinek, amit rád bíztak, vagy magadtól jöttél rá! A másik dolog, amivel foglalkoznod kell, a megbízható emberek száma, ugyanis sokkal kevesebben lojálisak hozzád, mint azt feltételezed.

Rák: Bölcsen teszed, ha takarékoskodsz, ám nem elég a költekezés visszafogása, ugyanis muszáj tartalékot képezned. Ennek érdekében minden nap, vagy héten tegyél félre egy kisebb összeget, esetleg a kétszázas, ötszázas pénzeket ne add oda senkinek, hanem tedd el. Sajnos februárban előfordulhat nem várt kiadás.

Oroszlán: Bár nagyon eleged van abból, hogy állandóan hallgatnod kell a munkahelyi vitákat, mégis törekedj arra, hogy ezekbe továbbra se keveredj bele. Ez azért nagyon fontos, mert február 4-én és 21-én téged szemelhet ki bokszzsáknak két szembeálló fél. Térj ki előlük!

Szűz: Február 4-én és 21-én frusztrálnak a konstellációk, méghozzá azért, hogy ne elégedj meg a jelenlegi tudásoddal, hanem keresd a továbbképzési lehetőségeket. Az sem kizárt, hogy a céged, a munkáltatód vagy az állam fizesse a tanulmányaidat, így neked csak az idődet kell belefektetned.

Mérleg: Leginkább anyagi téren felesleges másokkal összemérni magad, hiszen lehetsz gazdag akkor is, ha nem vastag a pénztárcád. Erre mutat rá a február 4-ei és 21-ei konstelláció, méghozzá úgy, hogy az fájjon. A bolygóhatások nem kímélnek, nem babusgatnak, hanem keményen rávezetnek, hogy felesleges számolgatnod a pénzedet, vagy azon keseregni, hogy nem tudsz valamit megvenni, mert nem engedheted meg magadnak.

Skorpió: Nemcsak kellemetlenül, hanem kimondottan kínosan érint a február 4-ei és 21-ei konstelláció. Arra törekszel, hogy harmóniát teremts a családodban, és kibékítsd a vitázó feleket, de ez most lehetetlen küldetésnek tűnik, ezért a legokosabb az lenne, ha nem erőltetnéd februárban a közeledést.

Nyilas: Hajlamos vagy félvállról venni az egészséget. Nyilasként úgy gondolod, hogy örökké fiatal és energikus maradsz. A február 4-ei és 21-ei konstelláció azonban felhívja a figyelmedet arra, hogy tenned kell azért, ha egészséges akarsz maradni.

Ne hagyd, hogy átverjen, hogy napközben nincsenek mínuszok! Számíts arra, hogy a pára lefagyhat és csúszhat. Ugyanakkor nemcsak a baleseteket kell elkerülnöd, hanem a vitaminbevitelre is oda kell figyelned. Töltsd fel a vitamintartalékaidat azáltal, hogy több nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz!

Bak: Muszáj kreatívnak lenned februárban, ha plusz bevétellel növelnéd a vagyonodat. Sajnos ebben nem számíthatsz a február 4-ei és 21-ei konstellációra, ugyanis azok segítség helyett elbátortalanítanak, és a hatásukra elbizonytalanodhatsz, hogy megvalósítható-e az ötleted. Ezzel egészen addig nincs baj, amíg nem kezded el szidni magad.

Vízöntő: Oda kell figyelned arra, hogy ne keveredj konfliktusba, mert abból biztos, hogy vesztesen jössz ki. Emellett a törés veszélye is megnő, ezért ügyelj a testi, szellemi és lelki egészségedre! Lelki szinten csalódásban lehet részed, míg szellem téren elbukhatsz, ha görcsösen ragaszkodsz az elképzelésedhez.

Halak: Ha akarod, ha nem, de meghallhatsz egy beszélgetést, amiből titkokat tudhatsz meg. Dilemmát okozhat, hogy mit kezdj ezzel, a bolygók pedig nem adnak egyenes választ.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló