2023-as Valentin-napi szerelmi horoszkóp



Mi várható ma az érzelmek terén a csillagjegyed alapján?Kos: Ha van párod, akkor sajnos a Valentin-napod nem úgy sikerül, ahogy eltervezted. Ez azért veszélyes, mert könnyen a párodon csattanhat az ostor. Ne rajta vezesd le a feszültségedet, mert azzal csak megbántanád!

Ha nincs párod, akkor Valentin-napon élvezheted a plusz figyelmet, de arra azért ügyelj, hogy ne hagyd, hogy bárki is kihasználjon.

Bika: Párkapcsolat esetén egy egészen banális dolog miatt kaphattok össze a kedveseddel Valentin-napon. Próbáljatok legalább arra törekedni, hogy ne haragban feküdjetek le aludni!

Ha nincs párod, akkor Valentin-napon adhatnál esélyt annak, aki régóta próbál meghódítani! szerelmeseket.

Ikrek: Párkapcsolat esetén romantikus esti összebújással, filmnézéssel és nassolással telhet a Valentin-napod.

Amennyiben nincs párod, akkor mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy eltereld a figyelmedet arról, hogy Valentin-nap van, ezért igyekszel hasznossá tenni magadat.

Rák: Ha van párod, akkor egy „sima” randevú ígérettel próbálhat elcsalni otthonról, de neked mégsem megy átadni magad a romantikának, mert kissé feszült vagy, nyugalomra és békére vágysz, ugyanakkor nem akarod elrontani a párod napját.

Ha párt keresel, és egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, akkor kellemetlen meglepetések érhetnek Valentin-napon.

Oroszlán: Idén úgy dönthetsz, hogy a Valentin-nap csodás alkalom arra, hogy elbeszélgessetek a pároddal a jövőtökről, esetleg a helyzetetekről.

Ha nincs párod, akkor magadban utálhatod, hogy a környezetedet elárasztották a szerelmesek, míg te nem találsz magadnak társat.

Szűz: Ha van párod, akkor olyan meglepetés érhet Valentin-napon, amire egyáltalán nem számítottál, és amitől igazán szeretve érzed magad.

Amennyi nincs párod, akkor Valentin-napon randevúra hívhatnak, vagy egy olyan személytől kaphatsz üzenetet, akit szeretnél közelebbről is megismerni.

Mérleg: Ha van párod, akkor jelképes gesztussal és ajándékokkal lephetitek meg egymást Valentin-napon, ám arra mind a ketten oda fogtok figyelni, hogy ne essetek túlzásba a romantikával.

Ha nincs párod, akkor Valentin-napon összehozhat a sors egy olyan személlyel, aki komolyan felkeltheti az érdeklődésedet.

Skorpió: Ha van párod, de nem akartok nagy ünneplést csapni, akkor is számíthatsz egy apró figyelmességre tőle, amit legbelül el is vársz a kedvesedtől. Ettől függetlenül a Valentin-nap ugyanolyan kedd lesz, mint bármelyik másik. Ha nincs párod, akkor számíts arra, hogy valaki meg szeretne hódítani!

Nyilas: Párkapcsolat esetén szeretnéd megünnepelni a Valentin-napot, de úgy tűnik, hogy a kedvesed elfeledkezett arról, vagy csak semmi kedve sem lesz a romantikázáshoz. Amikor lassan kezdenél depresszióba süllyedni, akkor kellemes meglepetés érhet.

Ha nincs párod, akkor mindent meg fogsz tenni annak érdekébe, hogy örömöt szerezz másoknak, akiktől rengeteg szeretet fogsz kapni.

Bak: Párkapcsolat esetén, már megbeszéltétek a szerelmeddel, hogy mivel fogjátok tölteni Valentin-nap estéjét. A romantikus programban szerepel az otthon, saját kezűleg készített vacsora, vagy étterembe mentek, hogy aztán otthon borozgassatok, végül pedig nem maradhat el a szeretkezés sem. Bak jegyűként ez a kedvenc programod Valentin-napon.

Ha nincs párod, akkor napközben megviselhet, hogy bárhova nézel, szerelmeseket látsz. Délutánra elmúlik a búskomorságod, mert sikerül boldoggá tenned saját magadat.

Vízöntő: Ha van párod, akkor jót tenne a kapcsolatotoknak, ha Valentin-napon romantikus, vagy legalább megértő lennél.

Ha nincs párod, akkor könnyű flörtök tehetik érdekessé a Valentin-napodat, ugyanis lesznek, akik szeretnének meghódítani.

Halak: Ha van párod, akkor nem kerekítettek nagy feneket a Valentin-napnak, de azért legbelül örülsz, ha a kedvesed kedveskedni próbál.

Ha nincs párod, akkor Valentin-napon megint azon kezdhetsz gondolkodni, hogy mit csinálsz rosszul, ám eljutsz arra a megállapításra, hogy nem is vágysz szerelemre.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló