Ez vár rád a szerelemben 2023 tavaszán!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz az érzelmek terén az évszakban.Kos: Ha van párod, akkor a hangulatingadozás okozhat konfliktusokat a kapcsolatodban. Ha párt keresel, akkor nagyon sikeres leszel az ismerkedésben tavasszal, ugyanis megerősödik a vonzerőd. Májusban új találkozásban és szerelemben lesz részed.

Bika: Ha van párod, akkor kiderülhet, hogy nem teljesen őszinte veled, ami féltékenységet szül a kapcsolatotokba. Ha párt keresel, akkor a tavasszal április második felében képes leszel érzelmileg is megnyílni egy olyan partnernek, aki ezt megérdemli.

Ikrek: Ha van párod, akkor a kapcsolatotok megerősödhet márciusban. Ha párt keresel, akkor romantikus szerelmet tartogat számodra a tavasz első hónapja. Ha a március mégsem hozza el neked az új párodat, akkor áprilisban nem lesz gondod az ismerkedéssel.

Rák: Nem indult harmonikusan számodra a 2023-as év a párkapcsolatod terén, de a tavaszi hónapokban sikerül felszámolnod a vitákat és ismét közel kerültök egymáshoz a társaddal. Ha párt keresel, akkor olyan szerelemben lehet részed, amilyenre mindig vágytál.

Oroszlán: Ha családalapítást tervezel a pároddal, akkor jó eséllyel bekövetkezik a gyermekáldást. Ha párt keresel, akkor megtalálhatod életed szerelmét, akivel mindent elsöprő szenvedélyben lehet részed, és akivel az első perctől fogva egy hullámhosszon lesztek.

Szűz: A tavasz sok változást hoz a szerelmi életedbe. Ha nem működik a párkapcsolatod, akkor könnyen lehet, hogy végre szakítasz, és teljesen új életet kezdesz egy új kedves mellett. Ugyanakkor ez a szerelem sem tűnik hosszú életűnek, mert lehet, hogy ennek a kapcsolatnak is véget vetsz, majd ismét párkeresésbe kezdesz. Májusban rátalálhatsz az igazi, mély szerelemre, ugyanis olyan személlyel találkozhatsz, aki valóban illik hozzád.

Mérleg: Mesés élményekben és tökéletes boldogságban lehet részed márciusban. Ha kapcsolatban élsz, akkor tavasszal dúlni fog a szerelem köztetek, és akár még az eljegyzés, házasság is szóba kerülhet, ha ez még nem történt meg.

Ha párt keresel, akkor áprilisban nem számíthatsz túl sok jóra az ismerkedés terén. Elkeseredned azonban nem kell, mert a május kárpótol, ugyanis rátalálhatsz arra a személyre, aki minden szempontból a legjobb párod lehet.

Skorpió: Harmonikusnak ígérkezik a szerelmi életed tavasszal. Ha kapcsolatban élsz, akkor az a szereteten és a közös érdeklődésen alapul, ezért nem meglepő, ha az évszakban úgy érzed, hogy ideje elkötelezned magad, ha ez még nem történt meg. Májusban mesés szerelmi élményekben lehet részed.

Ha párt keresel, akkor tavasszal rátalálhatsz életed szerelmére, akivel még egymás gondolatait is képesek lesztek kitalálni.

Nyilas: Ha van párod, akkor mostanában sok veszekedés nehezítette meg az életedet. A legtöbb konfliktust a pénz okozhatja köztetek, mert a párod nem úgy kezeli a pénzügyeket, ahogyan te, ezért azt érezheted, hogy többet költ magára, mint a közös családi kiadásokra. Ha párt keresel, akkor sok kalandban lehet részed a tavaszi hónapokban.

Bak: Az észrevételeidet és a kemény kritikáidat tartsd meg magadnak, mert ezek csak felesleges vitákat szülnének a szerelmi életedben, míg a munkahelyeden elijesztenéd a többieket.

Ha párt keresel, akkor májusban találkozhatsz valakivel, aki megerősíti benned a hitet és az optimizmust. Ez a szerelem segíteni fog abban, hogy rátalálj a tökéletes lelki békédre.

Vízöntő: Még inkább felerősödhet a gondoskodó, önfeláldozó éned márciusban, aminek időszakában sorsszerű találkozásban lehet részed. Tavasszal tisztában leszel azzal, hogy mit akarsz szerelmi téren. Ha ez még nem történt meg, akkor májusban szenvedélyes szerelemben lehet részed.

Halak: Ha kapcsolatban élsz, akkor nehezen tűröd a párod a viselkedését tavasszal. Ha azonban sikerül megkötnöd a szükséges kompromisszumokat, akkor megkönnyítheted az előtted álló időszakot.

Ha párt keresel, akkor az elköteleződés iránti vágy keríthet hatalmába az évszakban.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló