Ezt a keresztet kell cipelned 2023-ban!



Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. A halál keresztje: Ne feledd, hogy a halál keresztjének a célja nem az, hogy szenvedj, hisz senki sem akar neked rosszat. Valójában arról van szó, hogy így megtanulhatsz néhány életleckét. Például megértheted a halált, a túlvilágot, az élet körforgását, megtanulhatod, hogy nem kell félni a haláltól, hogy értékeld az életet és másokat.

2. A szerelem keresztje: Hajlamos vagy felrúgni és félredobni mindent a szerelemért, illetve bármit megtennél a párodért. Mindezt annak ellenére, hogy már többször visszaéltek ezzel az életedben, mert elhagytak, megcsaltak, kihasználtak. Te mindig őszintén kitárulkozol, odaadod a szívedet, de azt mások összetörik.

A sorsod azonban nem az, hogy ebben a körforgásban éld le az életedet. A csalódások sem vették el a kedvedet a szerelemtől, ugyanis a te kereszted az, hogy szeress. Neked szeretned kell másokat, meg kell mutatnod nekik, hogy miért szerethetőek, és önzetlen, odaadó szerelmet kell csempészned mások életébe.

Valószínű, hogy lesznek, akik ezt nem értékelik, de a szerelmed meggyógyít másokat és annak ellenére, hogy összetörnek, te erősebben térsz vissza. Ne aggódj, mert az élet elhozza neked azt a személyt, aki a legérdemesebb a szerelmedre!

3. A magány keresztje: Azok, akik a magány keresztjét cipelik, gyorsan megvilágosodnak, ami után veled is mesés dolgok fognak történni és mindent érteni fogsz. Pontosan ez az, ami okot ad arra, hogy soha ne légy szomorú, ha egyedül vagy! Már csak azért se, mert valószínűleg akkor sem vagy egyedül, ugyanis csak nem látod, hogy kik vannak veled!

4. Más sorsának a keresztje: Lehet, hogy rokon, barát, esetleg pár volt az, akinek mindig magadra vetted a sorsát, ezért most már a kereszted az, hogy az övék cipelésében segíts, hogy osztozz a terheikben, a szenvedéseikben és a megpróbáltatásaikban.

A cél azonban nem csupán annyi, hogy segíts nekik, mert általuk te magad is bölcsebbé és erősebbé válsz. Minél több keresztet cipelsz, annál érettebb és különlegesebb leszel. A szent küldetésed tehát az 2023-ban, hogy amennyire csak módodban áll, segíts másokon.

Ha ezt megteszed, akkor el fog jönni az a pillanat, amikor visszaadod a keresztjét annak, akié valójában, mert a cél nem az, hogy teljesen átvedd másokét. Amíg azonban ők tehermentesek, addig megtalálhatják a megoldást a problémáikra és a megváltást, ami képessé teszi őket arra, hogy elbírják a saját keresztjüket.

5. Az áldozatok keresztje: Folyton csak áldozol az égieknek és az embereknek. Mások folyton elvesznek tőled, kihasználnak vagy önként adod nekik, amit adsz, például törődést, szeretet, szívességet, pénzt, különféle tárgyakat.

Minél több áldozatot hozol, annál nagyobb leszel. A lényeg nem az, hogy szünet nélkül csak adj. Időnként nyugodtan mondhatsz nemet. Azt azonban ne feledd, hogy amikor áldozol valakinek, akkor attól nemesebbé válsz.

Ha elvettek tőled valamit, nem adták vissza, akkor utólag add önzetlenül. Az égiek biztos, hogy meg fognak érte jutalmazni, ami által egyre szebbé, jobbá és tisztábbá válsz. Ha meghoztad a kellő áldozatmennyiséget, akkor utána csak jó fog veled történni.

6. A csodatévő keresztje: Függetlenül attól, hogy mi a csodás adomány, amit kaptál, légy arra büszke! Ha olykor megnehezíti az életed, akkor se haragudj rá és ne akarj megszabadulni tőle, mert ez is a részed, amit jó okkal kaptál, és általa nagy dolgokra lehetsz képes!

Ne csak magadra gondolj, hanem másokra is, mert az ilyenfajta képességek általában „közérdekűek”. Idén ismerd ki, használd és szeresd a csodás adományt, amit kaptál!

7. A szegénység keresztje: Nem kizárt, hogy azért kell neked is szerényen élned, mert valami más, sokkal fontosabb dologra születtél és a sok pénz csak elvonná arról a figyelmedet és eltérítene a számodra kijelölt útról. Emellett azt se feledd, hogy lehet, hogy a fizikai világban szegény vagy, de lelkileg és kapcsolati téren gazdagnak számítasz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló