Hány évesen találkozhatsz a lelkitársaddal?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mikor ismerheted meg az igazit.Kos: A legvalószínűbb, hogy 25 évesen találkozol a lelkitársaddal, aki mellett igazán el tudsz köteleződni. Ugyanakkor te azok közé tartozol, akik szerint az életkor nem számít a szerelemben, sőt, minél később találod meg életed párját, annál biztosabb vagy abban, hogy sikerült alaposan kihasználod az élet adta lehetőségeket.

Bika: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy szeretsz egyedül lenni és nagyon fontos számodra a szabadság, ezért a lelkitársaddal 28 éves korod előtt aligha találkozol.

Ikrek: Ikrek jegyűként nagyon rajongsz a tökéletes párosítás érzéséért, ezért te nem adod fel a lelkitársad keresését, hanem erre addig törekszel, amíg meg nem találod az illetőt. Ez 17 éves korod körül történhet meg, mert ebben az életkorban valahogy mindent sokkal jelentőségteljesebbnek érzel, így például azt, hogy valóra válik valami, amiről régóta álmodoztál.

Rák: Rák jegyed alapján nagyon fiatalon, akár már 12 évesen megismerheted a lelkitársadat. Tekintve, hogy gyakorlatilag még gyerekként találkozhatsz ezzel a személlyel, nem tudod, hogy mit kezdj ezekkel az érzésekkel.

Oroszlán: A horoszkóp szerint 19 évesen találkozhatsz életed szerelmével, ám valószínű, hogy csak évekkel később jössz rá, hogy ez a személy volt a lelkitársad. Ez a szerelem mindenképpen mámorítóan hat rád, függetlenül attól, hogy az iskolában, vagy a baráti körödben találkoztok.

Szűz: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy kimondottan visszafogott vagy a tökéletes párral kapcsolatban, így nem csoda, hogy csak a harmincas éveid közepe táján találkozol a lelkitársaddal. Ebben a korban már tisztában vagy azzal, hogy hogyan élvezd az élet örömeit, ezért amikor megismered ezt a személyt, akkor már úgy fogsz gondolkodni, hogy miért is ne vesd bele magad a kalandba.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján azt állítja rólad a horoszkóp, hogy nagyon nehezen találod meg életed szerelmét, ugyanis mindegy, hogy mennyire próbálkozol, sokáig nem érzed, hogy valakivel teljesen összeilletek. Idővel ráébredsz, hogy a lelkitárs nem biztos, hogy egyben szerelem is.

Skorpió: Skorpió jegyűként minden esélyed megvan arra, hogy 21 évesen találkozz életed szerelmével. A horoszkóp szerint ebben az időszakban kezded fejleszteni a személyes ismereteidet, ami nagyszerű lehetőség arra, hogy a lelkitársad olyannak lásson, amilyen valóban vagy. Ez egy nagyon fontos szakasza az életednek. A harmincas éveidre megnyugszol, ami remek terep a párkapcsolathoz.

Nyilas: A lelkitársadat 13 évesen ismerheted meg, viszont ekkor még mind a kettőtöknek időre van szüksége ahhoz, hogy rájöjjetek arra, hogy mit jelentetek egymásnak. Amikor ez bekövetkezik, akkor éjszakákat beszélgettek át, miközben jobban megismeritek egymást, ami igazán szilárddá teszi a kapcsolatotokat.

Bak: A horoszkóp szerint Bak jegyűként minden esélyed megvan arra, hogy 20 évesen találkozz a lelkitársaddal. Esetedben nem ritka, hogy igazságtalan veled az élet, hogy gyakran elveszted az egyensúlyt, ezért sok időd elmegy a válaszok keresésével. A lelkitársadat végül egy olyan személyben találod meg, aki nagyon közel áll hozzád.

Vízöntő: Elég valószínű, hogy 16 évesen találkozol életedet szerelmével. Ebben a korban még túl fiatal vagy, így könnyen elragadhatnak az érzelmek, amelyek miatt nem lehetsz biztos abban, hogy ez a kapcsolat hosszú távra fog-e szólni. Ugyanígy abban is bizonytalan lehetsz, hogy ez a párod egyben a lelkitársad is, vagy nem az.

Halak: Jellemző rád, hogy azóta vágysz a romantikára, amióta az eszedet tudod, ezért a horoszkóp szerint már 15 évesen találkozhatsz a lelkitársaddal. Halakként elég korán megtanulod, hogy az érzelmek és az együttérzés nagyon fontos értékek az életben, ezért már ez a kapcsolat képes lesz kielégíteni az igényeidet. A lelkitársaddal bármikor hajlandó leszel kézen fogva sétálni, ártatlan csókot váltani és órákig beszélgetni a különféle témákról.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló