Ilyen intelligencia jellemző rád a csillagjegyed szerint? (1. rész)



Tudd meg, hogy milyen a gondolkodásmódod!Kos: Aktív és pezsgő intelligencia jellemző rád. Kos jegyűként mindig új gondolkodásrendszereket találsz ki, folyton máshogy reagálsz a dolgokra, nagyon szeretsz új dolgokat megtapasztalni, imádod a kalandokat, éppen ezért nem szoktál sokat gondolkodni a döntéseid előtt. Elképesztő gyorsasággal tudsz gondolkodni, ami miatt egyáltalán nem könnyű veled lépést tartani.

Bika: Merev, mégis kreatív intelligencia jellemző rád. Kizárólag akkor hiszel el bármit is, ha azt a saját szemeddel látod. A gondolkodásmódod praktikus és elemző. Megfigyeled és asszimilálod az információkat.

Ikrek: Mindenre kíváncsi és nyitott intelligenciával áldott meg az ég. Ikrek jegyed alapján jellemző rád a kíváncsiság, ami miatt próbálsz minden területről tanulni, „felszedni” valamit. Mivel mindenről szeretnél információt szerezni, amivel találkozol, ezért általában nincs időd arra, hogy ezekben elmerülj. Vagyis te mindenhez értesz egy kicsit.

Azonnal és hatékonyan tudod közvetíteni mások felé a benned lévő sokszínű tudást. A te intelligenciád valódi és eleven, amivel nem vagy rest kérkedni, amikor erre lehetőséged nyílik. Nagyon sokat beszélsz, különleges a humorérzéked és a folyékony kommunikációd által mindenkivel megtalálod a közös hangot. Emellett gyors vagy, egy pillanat alatt váltasz témát, és minden érdekel, ami körülvesz.

Imádsz információkat szerezni az utazásaid során, kreatív vagy és olykor érdekel a művészet, illetve a kultúra. Nagyszerű író és szónok lehetsz.

Rák: Lelki intelligencia jellemző rád a csillagjegyed alapján, hiszen főleg érzelmekből állsz. Rákként a memória, a fantázia és a megérzések a legértékesebb kincseid, ugyanis ezek alakítják az életedet.

Emellett az egyedülálló képzelőerőd a művészeti tárgyakban nyújt nagy segítséget. Rák jegyűként az igazi lényed mélyen belülről, az érzelmek és lélek szintjéről fakad. Jellemző rád, hogy egyszerűen megérzed, hogy mikor jött el a tettek ideje, mikor kell változtatni, és milyen döntésekre van szükség. Mindezért gyakran hallgatsz az ösztöneidre.

Oroszlán: Az akarat által irányított intelligencia jellemző rád a csillagjegyed alapján. Oroszlán jegyűként kedved szerint alakítod a valóságot, hogy az olyan legyen, amilyennek te akarod látni. Téged az érdekel a leginkább, hogy hogyan szerezheted meg, amit akarsz.

Nem hagyod, hogy a részletek akadályozzanak és nem foglalkozol azzal, ami megállíthatna. Előfordul, hogy az erős egód körül forgó gondolkodásmód fáraszt másokat. A te eszed a nagyobb dolgok körül jár.

Oroszlán jegyed alapján remek példája vagy annak, hogy amikor az ember erősen akar valamit és vágyik rá, akkor a gondolata erejével megvalósítja azt. Nem szoktál belefáradni az elképzelésekbe és abba, hogy megszerezd az élettől azt, ami megtetszett.

Előbb-utóbb megszerzed, amit akarsz, méghozzá úgy, hogy erősen koncentrálsz rá. Bár elég idealista vagy, mégsem spirituális beállítottságú, viszont hajlamos vagy a hiúságra és az egocentrikusságra.

Oroszlán jegyed alapján a gondolkodásmódod átfogó, képes vagy kiválogatni azokat a dolgokat, amelyek hasznosak a kreativitásban, jobb fényben tüntetnek fel és amelyek segítségével vezetővé válhatsz.

Szűz: Analizáló intelligenciával rendelkezel. Nincs nálad analitikusabb, racionálisabb és logikusabb csillagjegy. Jellemző rád, hogy pragmatikusan cselekszel, és a realitás talaján élsz. Te igyekszel mindenre praktikus és életképes megoldásokat keresni, valamint kizárod a kétségeket és a haszontalanságokat. Mindig részletekben gondolkodsz, folyton számításba veszed a dolgok várható következményeit is.

Utálsz felkészületlen lenni és kerülöd a változásokat. Rendszeresen elképzelsz tragikus történéseket, amelyekre állandóan gondolsz, és végül hinni is kezdesz bennük. Ebből következik, hogy elég aggódó, semmiségek miatt nyugtalankodó személyiség vagy. A memóriád csodás, a legkisebb részletekre is emlékszel, amivel a környezeted is tisztában van.

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)

Ajánló

Ajánló