Ilyen intelligencia jellemző rád a csillagjegyed szerint? (2. rész)



Tudd meg, hogy milyen a gondolkodásmódod!Mérleg: Összehasonlító és diplomatikus intelligencia jellemző rád. A gondolkodásmódod diplomatikus és harmonikus, ami által minden esetben megtalálod a legkíméletesebb és legdiszkrétebb megoldást a gondokra. Szociális természetű emberként képtelen vagy egyedül elképzelni az életet.

Skorpió: Az asztrológia szerint mély és titokzatos intelligencia jellemző rád. Olyan mély és finom a gondolkodásmódod, hogy azt a többi csillagjegy nemcsak, hogy gyakorolni nem tudja, hanem igazán nem is értik.

A memóriád tökéletes, leginkább azokban a dolgokban, amelyeknek különös jelentése van számodra. Olyan dolgokat tartasz észben, amelyek másoknak lényegtelenek, és olyanokkal nem foglalkozol, amelyek másoknak fontosak.

Nyilas: A határtalan gondolatok intelligenciája jellemző rád, ugyanis Nyilasként a határok átlépése jellemző rád, függetlenül attól, hogy az egyéni, mentális, kulturális, filozofikus vagy vallás határ. Rád az is jellemző, hogy befogadsz bármilyen fogalmat, elvet vagy hitvallást.

Tisztában vagy azzal, hogy a világon mindenre létezik magyarázat, ezért minden téged foglalkoztató jelenségre próbálod megtalálni a választ és a magyarázatot. Mások számára úgy tűnik, hogy mindenre vagy magyarázatod, és ez általában így is van.

Bak: A csillagjegyed alapján kimért gondolkodás jellemző rád. A legelőnyösebb tulajdonságod a milliméteres pontosság. Esetedben semmi sem lehet hiábavaló abból, amit teszel, mondasz vagy gondolsz, ugyanis mindennek kell, hogy legyen célja.

Leginkább arra használod az intelligenciádat, hogy sikert arass és elnyerd a társadalom tiszteletét. A képzelőerőd nem a legjobb, mivel fekete-fehérben látsz mindent. Szerinted az érzelmeknek semmi keresnivalójuk az élet egyenletében, mert azok csak mindent megbonyolítanak.

Vízöntő: Innovatív és eredeti intelligenciával rendelkezel. Vízöntőként született látnok vagy, és olyan gondolkodásmóddal rendelkezel, amilyennel senki más. A te elméd elképesztő sebességgel és spontaneitással dolgozza fel a gondolatokat.

A csodás ötleteid és elképzelések lavinaként jönnek belőled, néha pedig úgy tűnik, mintha az általad kínált megoldások nem is ebből a dimenzióból származnának. A környezetedet gyakran megdöbbented azzal, hogy olyan vagy, mintha a jövőből jöttél volna, ráadásul vannak is jövővel kapcsolatos emlékeid.

Jellemző rád az ábrándozás, hogy széleskörűen szemléled a dolgokat és nem szeretsz elveszni a részletekben. Ahol a legtöbben csak sivatagot látnak, ott te kertet, mert el tudod képzelni, hogy mi minden jöhet létre a jövőben. Ebből következik, hogy a képzelőerőd, a kreativitásod és az ösztönöd lenyűgöző.

A határtalan gondolataid mentesek minden gáttól, előítélettől, ítélkezéstől és merevségtől, ugyanis te egész egyszerűen megengeded magadnak a nagyarányú gondolkodást.

Halak: Rád az intuitív intelligencia jellemző, ugyanis inkább érzel, mint gondolkodsz. Halak jegyűként mindent érzések és ösztönök alapján tapasztalsz meg. Számodra nem létezik semmi, amit az elméd ne tudna befogadni, így tulajdonképpen a lehetetlent nem fogadod el.

Tudatosan, vagy sem, de állandó kapcsolatban állsz az univerzummal és a finom energiákkal. Mások úgy gondolhatják, hogy realitáson túli megérzéseid és válaszaid vannak mindenre. Halakként egyszerűen érzed, hogy mit kell tenned, melyik útra kell rálépned.

A képzelőerőd elképesztően gazdag, de a memóriád is fantasztikus, mivel szivacsként szívod magadba az információkat, amihez nem kell különösebb erőfeszítéseket tenned. Halak jegyűként úgy véled, hogy olyasmi nem létezik, amiből ne lehetne kihozni valamit.

Úgy érzed, hogy az univerzum szerves része vagy, és képtelen vagy kizárólag a saját céljaidra gondolni. Rólad az is elmondható, hogy a hitrendszerek, a törvények, az érzelmek, az akarat és az ambíció határain túl gondolkodsz, a tetteidet pedig a legtöbbször a szeretet határozza meg, ugyanis egész életedben az érdektől mentes szeretet táplál.

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)

Ajánló

Ajánló