A legnevetségesebb válóokok



Amerikai és brit ügyvédek meséltek a legmegdöbbentőbb okokról, amelyek miatt válókeresetet adtak be az ügyfeleik.1. „Az apám válóperes ügyvédként dolgozott, és még a hetvenes években volt egy ügye, amelyben az ügyfele két ok miatt akart elválni a férjétől. Az egyik az volt, hogy nem elég szőrös a férfi mellkasa. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy abban az időben a szőrös mellkas sokkal fontosabb volt, mint manapság. A másik az volt, hogy a férfi nem vezetett elég gyorsan.”

2. „Az egyik kollégám már hét váláson van túl. Az egy válóok az volt, hogy a férje túlságosan jóképű, ami miatt képtelen megbízni benne. Egy másik válóok az volt, hogy a férje nem a kedvenc hotdog-márkáját vette. Bárcsak azt mondhatnám, hogy ezeket csak én találtam ki, de nem, tényleg megtörtén esetek.”

3. „Két évvel korábban házasodott össze a pár, amely azért adta be a válókeresetet, mert a férj állandóan etette a közös kutyájukat, aki ennek következményeként nagyon meghízott. A feleség azt feltételezte, hogy a férfi hozzáállása miatt hasonlóság lesz a kutya és a jövendőbeli gyermekeik közt.”

4. „Munkám során nagyon sok válással volt már dolgom. Az egyik eseteben egy olyan válópert felügyeltem, amelyben a férj azért akart elválni, mert a felesége foltosan hagyta a vécét a nagydolga után.”

5. „Egy alkalommal azért keresett fel az egyik ügyfelem, mert a felesége beadta a válókeresetet, ugyanis bedőlt egy internetes átverésnek, amelyben valaki azt állítja magáról, hogy Törökország hercege. A nő elhitte, és 45 ezer dollárt akart adni az idegennek, valamint ki akart költözni Törökországba, hogy hozzámenjen az állítólagos herceghez.”

6. „Az egyik kollégám volt az ügyvéd abban a válóperben, amelyben a pár nem a pénzen vitatkozott, hanem a gyerekeken, de nem azért, hogy melyiküknél legyenek, hanem azért, mert egyikőjük sem akarta őket.”

7. „Az ügyfelem azért akart elválni a férjétől, mert a férfi mindenképpen magával akarta vinni az anyját a nászútra, méghozzá azért, mert az anyuka még mindig szoptatta a férfit. Igen, a férjet, egy felnőtt férfit, még mindig szoptatta az anyja.”

8. „Hallottam egy olyan történetet, amelyben a pár már az esküvő napján úgy döntött, hogy elválnak. A vőlegény a lagzin a saját húgával táncolt, amikor a menyasszony odament, hogy az újdonsült férjével táncoljon. A férfi húga meg akarta ütni a nőt, de véletlenül annak húgát találta el.

Az incidens után a menyasszony követelte, hogy a férje válasszon közte és a saját testvérei között. A férj a testvérét választotta.”

9. „Ügyvéd vagyok, és egy alkalommal egy házaspár a macska miatt döntött úgy, hogy elválnak. Az ok az volt, hogy a nő Hógolyónak nevezte a macskát, annak hófehér szőre miatt, és azt akarta, hogy csak konzervételt vagy csirkemellet egyen.

Ezzel szemben a férj Lily-nek nevezte a macskát, akinek szerinte a száraz táp lenne a megfelelő eledel. A pár egy éven keresztül harcolt a macska felügyeleti jogáért. Az egyáltalán nem érdekelte őket, hogy melyikük kapja a 15 hónapos, a 4 éves és a 6 éves gyerekük felügyeleti jogát.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló