Ilyen hatást gyakorol rád a Merkúr-Mars fényszög?



Milyen változást hoz az életedbe a mai trigon.Kos: A mai Merkúr-Mars trigon sikert hoz neked, ám csak akkor, ha nyitott leszel, ugyanis olyan információkra számíthatsz, amelyek által megváltoztatja, vagy megváltoztathatják a véleményedet. Fontos, hogy emiatt ne bántsd magad, hanem örülj az új útmutatásnak, amit most kapsz!

Bika: A mai Merkúr-Mars trigon hatására esélyt kapsz arra, hogy másodállást vállalj, vagy máshogy szerezz több pénzt. Mivel a két bolygó levegős jegyben jár, ezért az intellektuális képességeidet, tudásodat és a tapasztalatodat teheted pénzzé február 22-én.

Ikrek: A Merkúr-Mars trigon hatására szárnyalni fogsz február 22-én. Most olyan fantasztikus ötletek juthatnak eszedbe, amelyek eredetét nem látod, nem érted. Úgy érzed, mintha csak a szél fújta volna be őket az ablakodon, neked pedig csak be kell engedned őket.

Rák: A mai Merkúr-Mars trigon olyan intellektuális magasságokat jelent, ami téged zavarba hozhat, mert elbizonytalanodsz, de akár meg is ijedsz, ha valami annyira magas, hogy nem érted. Ez a fényszög remek lehetőség arra, hogy felnőj a feladathoz. Légy büszke arra, amit elértél! Ha ez másképp nem megy, akkor írd le, de ne tárgyi és érzelmi dolgokat sorolj fel, hanem szellemieket!

Oroszlán: A mai Merkúr-Mars trigon segít, hogy irigység helyett a megbecsülés vezéreljen, ami közben tanulhatsz a másiktól. Lehet, hogy nem tárgyi tudást, hanem például hozzáállást, leleményességet, könnyedséget. Ugye nem tartod cikinek, hogy van még mit tanulnod másoktól? Ne feledd, hogy a ciki az lenne, ha felhagynál a fejődéssel és visszacsúsznál!

Szűz: A karriered építéséhez ad lendületet a mai Merkúr-Mars trigon. Ha jelenleg munkát keresel, akkor jól teszed, ha ma jelentkezel állásra. Ha a mostani helyedet akarod megtartani, akkor érdeklődj, hogy van-e lehetőség képzésre, tanulásra!

Mérleg: Ha február 22-én szellőztetsz, akkor képzeld el, hogy minden, ami nyomaszt kiszáll az ablakon. Ez nem kitaláció, mert a levegős jegyekben járó Merkúr és Mars fényszöge azt tanácsolja neked, hogy engedj el mindent, ami eddig aggasztott, és frissülj fel testileg, lelkileg és szellemileg. Ma minden a kezedre játszik.

Skorpió: A csillagjegyed alapján van valaki a családodban, aki csodabogár, mégis zseni, és te is hol őrültnek, hol bölcsnek tartod. Ezzel kapcsolatban üzeni neked azt a mai Merkúr-Mars trigon, hogy vedd észre magadban ugyanezt, mert téged is egyszer őrültnek, máskor bölcsnek tartanak mások.

Ha ez nem zavar, akkor az azt jelenti, hogy magabiztos vagy. Ebből következik, hogy ha zavar, akkor dolgoznod kell az önbizalmad és az önmagadba vetett hit erősítésén.

Nyilas: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy téged is befolyásol az, hogy milyen stílusban beszélnek veled mások. Ha valaki agresszíven próbál meggyőzni valamiről, akkor nem az érdekel, hogy mit, hanem az, hogy hogyan mondja. A mai Merkúr-Mars trigon abban lesz a segítségedre, hogy meghalld a lényeget.

Bak: A mai Merkúr-Mars trigon remek hatást gyakorol rád, és kicsit optimistább leszel a pénzzel kapcsolatban. Mostanában ez egyáltalán nem volt könnyű, hiszen minden egyre drágább lesz, az infláció pedig elképesztő méreteket ölt. A vészjósló hangok február 22-én sem hallgatnak el, ezért a kérdés az, hogy te hogyan vonhatod ki magad a hatásuk alól.

Vízöntő: Mostanában gyakran hallottad, hogy jó neked, könnyű neked, és talán tisztában vagy azzal, hogy sokan irigyelnek. Az irigység azonban olyasmi, ami mindig volt és lesz is, ezért a mai Merkúr-Mars trigon azt tanácsolja, hogy ne foglalkozz az irigyekkel!

Halak: Minden családban előfordulnak titkolt ügyek. Ha te is tudsz ilyesmiről, akkor a mai Merkúr-Mars trigon arra kér, hogy maradj diszkrét, ne mondd el senkinek, amit megtudtál. Ne feledd, hogy nem kell világgá kürtölni a családi problémákat, így például a párkapcsolati vagy munkahely gondokat, esetleg azt, hogy valaki bajba került. A közösségi média veszélyeiről se feledkezz el!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló