Tavaszi jóslat (1. rész)



Ilyen lesz az évszak a rúnák szerint!Kos: A horoszkóp szerint a Nauthiz, Wunjo és Raido rúnákat kaptad 2023 tavaszára, aminek első felében valószínűleg úgy érzed, hogy semmi sem alakul úgy, ahogyan szeretnéd, ugyanis folyton nehézségekbe, akadályokba ütközöl, így nem tudsz előrelépni, és az anyagiak terén is elkerül a siker.

Bár a tavasz első fele nem lesz könnyű időszak a számodra, mégis tarts ki, mert a neked szóló rúnajóslat szerint az évszak második felében minden esélyed meglesz a fejlődésre! Ekkor már azt veheted észre, hogy hirtelen minden mozgásba lendül körülötted, egymásután kapod az újabb és újabb lehetőségeket, mindez pedig javulást hoz a munkád és anyagi helyzeted terén.

Bika: A Fehu, Isa és Inguz rúnákat kaptad 2023 tavaszára, ezért a neked szóló jóslat szerint végre megérkezik az általad már nagyon várt változás. A munka terén fantasztikus sikert arathatsz, de akár elő is léptethetnek, amivel együtt fog járni az anyagi helyzeted javulása is, de a vállalkozásod, vagy egy nyeremény is növelheti a bankszámládat.

A csillagjegyed alapján neked osztott rúnák szerint összességében minden, amibe belekezdesz, sikerrel fog zárulni 2023 tavaszán. Ez alól csak az évszak utolsó hetei képezhetnek kivételek, mert abban az időszakban úgy érezheted, hogy valamiért se előre, se hátra nem mozdulsz. Ebben az esetben légy türelmes és tudd, hogy ez azért történik, mert most befelé kell figyelned.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján a Berkana, Nauthiz és Ehwaz rúnákat kaptad 2023 tavaszára, ezért a neked szóló jóslat szerint ebben az időszakában, ha erre van valódi esély, akkor szülői örömökben lehet részed.

Ha ez biztos, hogy ki van zárva, akkor a neked szóló rúnajóslat utalhat arra is, hogy a családod bővülhet egy új taggal. A munkád terén fejlődésre számíthatsz, míg anyagi téren a tavasz első két havában köszönhet be a bőség.

Rák: A Berkana, Uruz és Inguz rúnákat kaptad 2023 tavaszára, aminek időszakában fejlődésre számíthatsz a vállalkozásod és a karriered terén. Ha nincs vállalkozások, akkor ez az évszak kiváló alkalom arra, hogy beindítsd a saját vállalkozásodat, ugyanis ezekben a hónapokban nagyon jók lesznek a kilátásaid a projektjeid és a pénzügyeid terén.

Ha erre látsz reális esélyt, akkor a csillagjegyed alapján kapott rúnák arra is utalnak, hogy tavasszal gyarapodhat a családod, vagy szülővé válhatsz. Ha ez teljességgel kizárt, akkor szenvedéllyel és tűzzel teli, nagyszerű szerelmi életed lesz 2023 tavaszán, függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz, vagy párt keresel az évszakban.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján az Othilia, Teiwaz és Uruz rúnákat kaptad 2023 tavaszára, aminek hónapjaiban örökölhetsz, vagy valamilyen más módon, de váratlan pénzösszeggel gazdagodhatsz. Ha lakásvásárláson töröd a fejed, akkor a neked szóló rúnajóslat szerint ez sikerülni fog az évszakban.

A tavaszi hónapokban arra is számíthatsz, hogy rengeteg feladatod lesz, ráadásul gyakran összeveszhetsz a környezetedben élő személyekkel. A neked osztott rúnák szerint arra is van esély, hogy komoly felelősséggel járó munkát kapsz az évszakban, aminek időszakában úgy érezheted, hogy nem elég a saját problémáiddal foglalkoznod, még mások is nyakadba varrják a saját gondjaikat.

Mindemellett a szerelmi életed felpezsdülhet 2023 tavaszán, sőt, az is megtörténhet, hogy csodás spirituális kalandban lesz részed az évszakban.

Szűz: Az Algiz, Jera és Teiwaz rúnákat kaptad 2023 tavaszára a csillagjegyed alapján, ezért a neked szóló jóslat arról szól, hogy mindent sikerrel fejezhetsz be, amibe belekezdesz az évszakban. Ugyancsak a tavasz három hónapjában számíthatsz arra is, hogy találkozol egy olyan személlyel, aki anyagi téren nyújthat neked támogatás, de akár más módon is segíthet a céljaid elérésében.

Érdemes lesz rendkívül szorgalmasnak lenned 2023 tavaszán, mert így rengeteg mindent elérhetsz! Sok, fontos változás következik be az életedben, ahol szinte minden terület megváltozhat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló